سلام
دوستان میشه بگید برای طراحی وب سایت اگه بخوایم یه برنامه نویسی کامل و جامع رو یاد بگیریم کدوم بهتر (نظر خودم vb.net؟
سلام
دوستان میشه بگید برای طراحی وب سایت اگه بخوایم یه برنامه نویسی کامل و جامع رو یاد بگیریم کدوم بهتر (نظر خودم vb.net؟
بحث نشه بهتره هرکی یه نظر داره طبق روال هم یه جورایی مقایسه زبان های برنامه نویسی پیش میاد که آخرش درگیریه![]()
سلام
مهم نیست کدوم بهتره مهم استفاده ایه که ازش میخواید ببرید ! با توجه به پلتفرم نیاز و علاقه
مثلا قطعا برای اپن سورس ها Php بهترین انتخابه و برای کار تحت ویندوز net.
سلام دوست عزیز
بهترین ها php و asp.net اند
شما هر کدوم رو که بخواهید یاد بگیرید و به مکلی برخوردید توی این سایت کلی استاد وجود داره که کمکتون میکنند.
php منبع بازه و هاست های آپاچی کمی ارزونتره و ....
asp.net منبع باز نیست ولی در عوض غول نرم افزاری دنیا مایکروسافت پشتیبانشه و کارتون هم در محیط ویژوال هست
کمی تحقیق کنید هر کدوم بیشتر علاقه داشتید اونو انتخاب منید
ممنون
دوستان یه برنامه باشه که برای طراحی وب که وقتی اون یاد گرفتیم کم و کاستی نداشته باشه و بیشتر برنامه های طراحی وب اون رو ساپورت بکنند که بخواهیم بریم دنبال یه برنامه دیگه asp.net به نظر خودم هم خوبه چون در محیط visual هم هست کار با هاش کمی راحتره نظر شما اساتید چیه؟
سلام
!؟منبع باز نیست
تقریبا با مقداری چشم پوشی میشه گفت وقتی با یه کدوم کار کنین کاستی ای احساس نمیکنین و اتفاقا هر کدوم رو شروع کنید احساس میکنید قدرتمند تره !دوستان یه برنامه باشه که برای طراحی وب که وقتی اون یاد گرفتیم کم و کاستی نداشته باشه و بیشتر برنامه های طراحی وب اون رو ساپورت بکنند که بخواهیم بریم دنبال یه برنامه دیگه asp.net به نظر خودم هم خوبه چون در محیط visual هم هست کار با هاش کمی راحتره نظر شما اساتید چیه؟
و دیگه دنبال اون یکی نمیرید اگه علاقه به محیط ویژوال دارید Asp.net مناسب تره برای شما اما محدودیت asp.net یعنی اجرا فقط روی سیستم عامل ویندوز رو هم در نظر بگیرید .
البته تو asp.net هم زیاد با ویژوال کار نمیکنید کارای ساده فقط ویژوال هستند ! مثلا طراحی ظاهرش که تو front page و برای php هم میشه نوشت ! نویسی انجام میشن اما بیشتر از ویژوال بودن شی گرا بودنش مهمه که به ذات همه چی تو asp.net شی گراست .
از نظر شی گرایی php هم الان شی گرا شده ولی میشه گفت تو اوایل راهه..... ولی تو بازارکار ایران Asp.net حرف اول میزنه(اونم به خاطر دلایل خاصی که براش هست و واقعآ دلایل محکمی هستش)
سلام همیشه حرف اول را asp.net میزنه
ما میگیم php حرفه اول رو میزنه( ولی هرکی یه نظری داره کم کم داره شروع میشه
)
دوستان یه نرم افزار باشه که در سیستم عاملهای دیگه هم جواب بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)