تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نرم افزار مجازی کار باشبکه

اگه نباشه جاش خالی می مونه helex8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

12 نرم افزار مجازی کار باشبکه

سلام دوستان
    یه پک اموزش MCSE گرفته بودم که مطالبش رو امروز تموم کردم ؟
    ولی حالا تو کف عملی کار کردنم اما من هم محصلم و... واقعا یه معجزه کردم که همینم تو این مدت کم تموم کردم (فکر کنم یه 10 روزی میشه)
    قبلا از دوستان شنیده بودم که نرم افزارهای است برای کار در فضای مجازی که مثلا بتونی حتی یه ISP روطراحی کنیم دوستانی که اسم این نرم افزار رو میدونند یا مشابه اون یه لطفی بکنند و اسمشو بزارند تا ما هم از این نعمت کار با شبکه فیضی ببریم !
    دوستان یه ویندوز 2003 هم نصب کردم و روش تمرین میکنم خدا رو شکر کارهای که با ید تمرین کنیم زیاد کاری با سخت افزارهای جانبیش نداره ولی میشه از سیستم RAS با استفاده از خط تلفن کار یک دامین رو انجام بدم که کامپیوترهای دیگه رو به عنوان Client روی کامپیوترم تعریف کنم و عملیاتهای DNS و DHCP و ... روشون امتحان کنم؟
    یه سوال دیگه دارم که از دوستم شنیده بودم که اینکه مثلا یه مهندس از تهران دفتر کارش رو در عسلویه از طریق remote desktop بهش وصل میشه میشه بگید از چه راهی استفاده میکنه؟
    دوستان میشه بگید که چه نرم افزار های دیگه است در رابطه با شبکه که باید کار کنم در حال حاضر که سیستم عاملهای ماکروسافتو و mcse رو یاد گرفتم میشه به ترتیب یه الگو برای یاد گیری بزارید مثلا چه اسکریپ نویسی یا چه برنامه نویسی یا... که خودتون بهتر میدونید رو پیشنهادکنید؟
    این بگم که واقعا انجمن عالی دارید یعنی این ده دقیقه ای هم که کانکت میکنم بیشتروشو تو این انجمن میگزرونم

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من با نرم افزار VMware Workstation یه مدت کار میکردم برای شبیه سازی خیلی نرم افزار خوبی هست و امکانات زیادی هم داره .
    البته فکر کنم نرم افزارهای ساده تری هم مثل Virtual PC هم بشه این کار رو کرد .

میتونم در مورد اون پک آموزشی تون هم بپرسم که چطوری هست ؟ چند خریدید و از کجا ؟ و ایا مطالبش به درد بخور و کاربردی هست ؟

3. 2 کاربر از extreme2006gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه helex8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سخت افزار شبکه و تو پولوژی ،استانداردهای شبکه ،اموزش فرمانها و کارهای ابتدای دیگر به صورت کامل
    ولی در مورد سطح دوم و سوم اینها هستند ایا به نظر شما کامل هستند؟
    اموزش کامل Active Directory
    DHCP
    DNS
    Event viewer
    group Policy
    اشنای با سرویسها در ویندوز
    Remote desktop
    Ipsec
    Termina service
    windows internet name service
    POP 3
    internet information service
    ruting and remote access _RAS

در آغاز فعالیت SENATORM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من اگه از کتاب های مایکروسافت استفاده می کردی بهتر بود . این چیز هایی هم که نوشتی تا کورس 4 نهایتا که می شه MCSA . اگه می خوای مدرکش رو بگیری اینا کافی نیست ولی اگه می خوای کارت راه بیفته با همین آموزش ها می تونی یه شبکه دامین و ورک گروپ راه بندازی البته اگر خوب یاد گرفته باشی.
    برای نرم افزار هم همون که دوستان معرفی کردند Virtual PC و VMware Workstation
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •