سلام میخوام نظر همگی رو در مورد سیم کارت های اعتباری همراه اول و ایرانسل بدونم ( مخصوصا الان که قیمت ها یکسان شده )
نقاط خوب و بد رو بگین + یه دلیل !! همین !!
اگه شما باشی به کدوم یکی رای میدی !؟ چرا ؟
سلام میخوام نظر همگی رو در مورد سیم کارت های اعتباری همراه اول و ایرانسل بدونم ( مخصوصا الان که قیمت ها یکسان شده )
نقاط خوب و بد رو بگین + یه دلیل !! همین !!
اگه شما باشی به کدوم یکی رای میدی !؟ چرا ؟
همراه اول فقط آنتن دهيش خوبه . امكاناتش كم و هزينه هاش زياده ( نرخ مكالمه + gprs + mms ) ولي اگه خارج از شهر يا مناطق حومه اي نباشي ، و بخصوص اگه بخواي با گوشيت زياد حرف بزني ، به نظر من ايرانسل بهتره .
آنتن دهی و پوشش و در دسترس بودن همراه اول.
تعرفه کمتر (نه زیاد کمتر) و طرحهای مختلف و اینجور جینگولک بازیها ایرانسل.
به نظر من ايرانسل بگير
تعرفه پايين
امكانات بهتر
ارزون تر
only irancell
تکنولوژی برتر
امکانات بیشتر
تعرفه کمتر
پشتیبانی 24 ساعته 7 روز هفته
فلت بودن شبکه
و....
فقط اگه میخوای بری تو کویر لوت از موبایل استفاده کنی همراه اول بگیر
در ضمن قیمت ها یکی نیست شما توجه داشته باش 12 تومن میدی به همراه اول 2 تومن شارژ داره پس سیم میوفته 10000 تومن
ولی ایرانسل میگیری 10000 تومن یک سیم کارتم هدیه میده سیم اصلی 5 تومن وسیم هدیه 1000 شارژ داره که میشه 6000 شارژ و 4 تومن برای 2 تا سیم کارت یعنی هر سیمی 2 تومن حالا اگر تا آخر زمستون 2 بار سیم اصلیتو شارژ کنی به میزان 20 درصد شارژ هم به سیم هدیه شارژ هدیه داده میشه یعنی اگر دو تا 10 تومنی شارژ کنی دو تا 2 تومن یعنی 4 تومن شارژ هدیه میگیری که اگه اینم از اون 4 تومن سیم کم کنیم در حقیقت سیم کارت میشه رایگان و پولی که دادی به عنوان خرید سیم کارت به میزان شارژ سیم کارت میشه
پس شد سیم همراه اول 10 هزار و سیم ایرانسل رایگان
امیدوارم که متوجه شده باشی (البته خودمم گیج شدم )
من تا حالا ایرانسل نداشتم!
ولی همراه اول اعتباری قبلا داشتم!آشغال بود!!پخشیدمش به یکی و الا دائمی همراه اول دارم!!
معلوم ایرانسل ...
همراه اول که نه آنتن درست حسابی داره ( تو تهارن جدیدا ) نه اس ام اساش به ایرانسل میره به خودشم زوری میده ، اینترنتشم که اصلا بیخیال اینترنت نیست که ، از این به بعدم با اون ام ام اسش رفته فضا ، ایرانسل هم تعرفه هاش خوبه ، هم فرقی نداره با کجای صحبت کنی ( بین شهری و درون شهری ) هم بسیار ارزونتره
همراه اول آنتن دهیش خیلی بهتره
ایرانسل هزینه هاش کمتر
من خودم همراه اول دارم ، از نظر آنتن دهی که حدود 2 ماهه افتضاح شده ، به ایرانسلم سخت میشه زنگ زد ، اس ام اسا هم که از هر 10 تا یه دونش میره ( برا خودش ) از هر 20 تا برای ایرانسل 1 دونش .همراه اول آنتن دهیش خیلی بهتره
ایرانسل هزینه هاش کمتر
نمیدونم من تو تهرانم اینجوریه ولی شاید بقیه جاها اینجوری نباشه ، تنها مزیتش اینه که توی مترو میگیره همین .
بهت قول ميدم كه تا پايان 87 ديگه ايرانسل از لحاظ انتن دهي همراه اول رو خوار و ذليل كنه .هر چند كه الان هم مشكلي نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)