تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چقدر احتمال میدین که yahoomail رو برای ایرانی ها بردارن...منظورم از طرف خود yhaoo هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dar_asemane_shab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    abadan

پيش فرض چقدر احتمال میدین که yahoomail رو برای ایرانی ها بردارن...منظورم از طرف خود yhaoo هست.

چقدر احتمال میدین که yahoomail رو برای ایرانی ها بردارن

...منظورم از طرف خود yhaoo هست.
    .
    .
    یه مشکلاتی در login شدن تو و نوشتن ایمیل تو yhaoomail پیش اومده

...که احساس می کنم یه زمزمه هایی است مبنی بر اینکه
    .
    .سرویس yahoomail رو از ایرانی ها برمیدارن.
    .
    البته سابقه هم داشتن..

مثلا یادمه یه سالی تمام email هایی رو که لفظ ALLAH داشتن disable (غیرفعّال ) کردن.
    به هر حال من مطمینّم یه اتفاق هایی دار میفته!!!
    Last edited by dar_asemane_shab; 30-12-2008 at 16:33.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه مشکلی مشکلی نیست
    احتمالش کم هستش !!

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

چقدر احتمال میدین که yahoomail رو برای ایرانی ها بردارن

...منظورم از طرف خود yhaoo هست.
    .
    .
    یه مشکلاتی در login شدن تو و نوشتن ایمیل تو yhaoomail پیش اومده

...که احساس می کنم یه زمزمه هایی است مبنی بر اینکه
    .
    .سرویس yahoomail رو از ایرانی ها برمیدارن.
    .
    البته سابقه هم داشتن..

مثلا یادمه یه سالی تمام email هایی رو که لفظ allah داشتن disable (غیرفعّال ) کردن.
    به هر حال من مطمینّم یه اتفاق هایی دار میفته!!!
    سلام
    من كه مشكلي توش نديدم . در هر حال فكر نميكنم ياهو همچين كاري رو بكنه (اخه بمب ياهو ميل ايراني ها خوب جواب داد به خاطر همين مسئله هم ديگه فكر نكنم مشكلي پيش بياد )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

امکان نداره...

از یه طرف اینکه بیشترین حجم کاربران یاهو در بین کشورای دنیا ایرانی هستن و حتی اگه ریپورت ترافیک یاهو رو ببینید معمولا ایران اوله......................

از طرف دیگه هم یاهو در حال حاضر با مشکلات عدیده ی مالی روبرو هستش که به هین دلایل و ناراضی بودن سهام دارانش از مدیر عامل قبلی (یعنی جری یانگ) ، چندی پیش مدیر عاملش استعفا داد و الانم مدیر عامل جدید رو هنوز انتخاب نکردن (خبرای جدید رو دقیق ندارم)...... (یکی از دلایل ناراضی بودن هیئت مدیره و سهام داران یاهو از جری یانگ، رد کردن پیشنهاد خرید مایکروسافت بود که مایکروسافت میخواست یاهو رو با دو برابر ارزش واقعیش بخره... جری یانگ مخالفت کرد و بعدشم که مایکروسافت خودشم کلا پشیمون شد و دید یه شرکت در حال فروپاشی اصلا ارزش فکر کردنم نداره و بهتره با افزایش سرویسای خودش و کشیدن کاربرا به سمت خودش با گوگل رقابت کنه)............

این همه مشکل و اوضاع خر تو خر یاهو و همچنین بحران مالی جهانی دست به دست هم اگه بدن میبینید که یاهو هر چقدرم که خر باشه حاضر نمیشه این خیل عظیم کاربران ایرانی رو از خودش دور کنه..... یاهو همچینم شرکت موفق و گنده و محبوبی نیست و در برابر گوگل و دیگر رقباش (از جمله شرکت معظم Microsoft) هر روز داره ضعیف تر میشه... این همه سرویس خوب Google و Microsoft Windows Live دیگه جایی واسه رقابت برای یاهو نگذاشته و حتی دیگه یاهو داره از تبلیغاتای گوگل کنار سرویساش استفاده میکنه (ببینید چقدر بدبخت شده...!!!)... در این شرایط برای یاهو چهار تا بازدید کننده هم مهمن و حاضره به هر نحوی شده همین چهار تا رو هم نگه داره...

در آخر به نظر من قبل از اینکه یاهو بخواد تصمیمی در مورد کابران ایرانی بگیره ورشکست و تیکه تیکه شده...... زیاد نگران نباشید و یه جایگزینم برای یاهو در نظر داشته باشید تا اگه اتفاقی افتاد یه وقت از امر خطیر چت کردن عقب نمونید..... ...... پیشنهاد من به شما ICQ هستش که خیلی خیلی بهتر از یاهو ئه...

به هر حال من که مدت هاست از یاهو دور شدم و فقط به خاطر دوستانم Yahoo! Messenger م بازه، هیچ غم و غصه ای از مشکلات یاهو ندارم و همچینم بدم نمیاد که از صفحه روزگار محو بشه......
    Last edited by Cleeev; 31-12-2008 at 01:17.

5. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarveboland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

.
    .
    به نظر من که هیچی بعید نیست..من که اسناد خودم رو رو ایمیل خودم attach نمی کنم.!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •