تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل dvd rom با Vista

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 مشکل dvd rom با Vista

سلام به دوستان

من چند روز پیش یه cd rom قدیمی نصب کردم و dvd rw drive خودمو از هر دو کابل قط کردم بعد که dvd rom خودمو وصل کردم و cd rom قدیمیه رو قط کردم دیدم dvd/cd rw شده مثل یه cd rom که نه رایت میزنه نه اریز میکنه حتی برنامه های مثل Ashampoo Burning Studio 7 و Nero 8 هم اونو مثل یه cd rom میشناسند (Image Recorder) 'عکس اول' اما Alcohol 120% و ویندوز اونو درست میشناسند اما نمی تونن مثل یه dvd/cd rw ازش استفاده کنن که این پیامو میدن 'عکس دوم' بعد تو xp رفتم دیدم این پیامو میده که میگه 'دسترسی ممکن نیست به علت کارکرد غلط' باعوص کردن silver به master (سخت افزاری)تو همون xp کاملا درس شد اما همون کارو تو ویستا اینوری و اونوری تست کردم جواب نداد که نداد ویدوزو هم چند بار عوص کردم جواب نداد پورتایه dvd rom رو عوص کردم بازم نشد همه جور cd dvd rw/r هم تست کردم همون پیامارو میداد البته بدون هیچ مشکلی cd dvd هایه مختلف رو می خونه اماااااااا

حالا چه کنم.... فقط لفاً نگید xp استفاده کن!!!!

من این پوستو تو قسمت 'بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا' هم زدم که دوستان گفتند این جا بزنم

ممنون

داره خودمونی میشه sepidrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

شما در Control panel/system وارد بخش Device manager بشین دستگاه رو یک بار Unistall کنین بعدش سیستم رو Reset کنین فکر کنم مشکلتون حل بشه

3. این کاربر از sepidrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما در control panel/system وارد بخش device manager بشین دستگاه رو یک بار unistall کنین بعدش سیستم رو reset کنین فکر کنم مشکلتون حل بشه

یادم رفت بگم این کاررو هم کرده بودم ونشد

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •