سلام دوستان عزیز
همون طور که می دونید Adobe Premiere 6.5 FULL بعد از یه چند وقت کار باهاش یه قسمتایی از exportش غیرفعال میشن
حالا آیا دوستان راه حلی براش دارن ؟
ممنون از همکاری همه
سلام دوستان عزیز
همون طور که می دونید Adobe Premiere 6.5 FULL بعد از یه چند وقت کار باهاش یه قسمتایی از exportش غیرفعال میشن
حالا آیا دوستان راه حلی براش دارن ؟
ممنون از همکاری همه
سلام
خیلی راحته !! به اینترنت کانکت شید و سریال نامبر 6.5 رو زمانی که خواست وارد کنید و کدی به شما میده که در کادر مربوطه قرار میدین و رجیستر میشه و این شماره تا همیشه رجیستر این برنامه با سریال نامبر خواهد بود
در واقع از طریق اینترنت رجیستر رایگان شید
این که سرکاری بود جیگر !
می خواستی ما رو دو شغله کنی ؟
دمت گرم.
دوستان راه حل بهتری ندارن؟
سلام دوست عزیز
من سالهاست که با همین روش دارم رجیستر می کنم ...
زمانی که تاریخ اکسپورت پریمیر منقضی میشه ، یک کاردی میاد که از شما شماره اکتیو میخواد ( الان یادم نیست که با چه عنوانی میاد و .. ) ولی من همیشه رجیستر می کنم..
اگه الان اون کارد میاد ، به اینترنت وصل شید و کمی کلنجار برید حتما میشه .... راستش مراحل به صورت دقیق یادم نیست ، اگه سیستم بازی باشی سریع به نتیجه میرسی ...
راه دیگه برای فعال کردن اکسپورت اینه که تاریخ رو به عقب برگرددونی و سیستم رو ریاستارت کنی و خلاص ....
ولی روش اول جواب میده و تست شده است .... ضمن اینکه من از زمانی که ورژن 6 و 6.5 اومده به ورژن بالاتر نرفتم و حداقل 5 ساله که دارم باهاشون کار می کنم و حداقل 20 بار از روش اول استفاده کرده ام ضمن اینکه دلیلی هم برای سرکار گذاشتن دوستان اون هم بر و بچه های دوست داشتنی فروم وجود نداره .... دوست عزیز ....
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)