تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: Lenovo ها چه طورن ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض Lenovo ها چه طورن ؟؟؟؟

سلام دوستان گرامی ، من در شرف خریدن یک لپ تاپ هستم . از کسی از دوستان تا حالا نمونه های IBM Lenovo رو تست کرده ؟؟ چه طورن ؟؟ مخصوصا این مدلش که قیمت فوق العاده مناسب با توجه به مشخصاتی که داره !!!

IBM Levovo 3000 N500-A

نوع پردازندهCeleron سرعت پردازنده2 گيگاهرتز حافظه Cache1 مگابايت سرعت Bus667 مگاهرتز حافظه حافظه RAM3072 مگابايت نوع حافظه RAMDDRII هارد ديسك160 گيگابايت مشخصات هارد ديسك5400 SATA- RPM درايو نوريDVD/RW صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش15.4 اينچ نوع صفحه نمايشGlossy VibrantView نسبت صفحه نمايشWXGA حداكثر رزولوشن1280*800 ساير مشخصات كارت گرافيكيIntel 4500 MHD - 358 MB مودمدارد 56K كارت شبكه (LAN)دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN)دارد Intel Wifi Link 5100 iLink - 1394ندارد بلوتوثدارد كارت خوان (Memory Reader)دارد وب كمدارد باتريLi-Ion 2400 mAh - 6Cel مدت كاركرد باتري باتري دومNo وزن 2.7 كيلوگرم ابعاد359*257*37 ميليمتر سيستم عاملMicrosoft Windows XP ساير امكاناتگارانتي ايران

از اساتید ممنون میشم که راهنمایی بفرمایند . در ضمن تا جایی که من قیمت گرفتم حدود 560.000 تومان بوده .

با تشکر . شاد باشید و پیروز

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

lenovo ها لپ تاپ های خوبی هستند ... امکانات جانبی و استحکام خوبی دارند و کیفیت ساخت هم مناسبه

البته به نظرم من فقط سری T و X اونها ارزش خرید داره چون واقعا مجهز هستند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من این لپ تاپ رو دیدم مشخصاشو فکر کنم از این سایتی که عکس رو انداختی اشتباست رم 1گیگ و گرافیک هم 3100 این دیجی کالا اشتباه می نویسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •