سلام
من می خوام یک سایت بسازم و برنامه نویسی چیزی بلد نیستم.
اگه میشه یک برنامه به من معرفی کنید که بتونم به راحتی بسازم.
راستی من می خوام یک سایتی بسازم که وقتی یک نفر اون رو می بینه به طور اتوماتیک تو کامپیوتر اون ثبت بشه.
سلام
من می خوام یک سایت بسازم و برنامه نویسی چیزی بلد نیستم.
اگه میشه یک برنامه به من معرفی کنید که بتونم به راحتی بسازم.
راستی من می خوام یک سایتی بسازم که وقتی یک نفر اون رو می بینه به طور اتوماتیک تو کامپیوتر اون ثبت بشه.
بهتر است شما از مدیریت محتوا استفاده کنید
هم رایگان است و هم از لحاظ امنیت بهتره
ولی اگر بخواهی کمی حرفه ای تر باشی بهتر است که برنامه نویسی رو شروع کنی تا انعطافی که می تونی در سایت های خود داشته باشید رو تجربه کنید
اگه خواستم با برنامه نویسی وب بسازم باید خیلی کد رو حفظ کنم؟
حفظ قرار نیست بکنی باید یادبگیری تا بتونی چیزی رو که تو فکرت هست بنویسی![]()
پیشنهاد من => Adobe Dreamweaver ويرايش و ساختن صفحات وب / تمامی ورژنها در این تاپیک
Blumentals HTMLPad | ابزاری حرفه ای برای برنامه نویسان وبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Agama Web Buttons | ابزاری برای ساخت کلیدهای زیبا برای صفحات وبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BestAddress HTML Editor | ابزاری برای طراحان وب سایت ها به منظور کدنویسی آسانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
XSitePro | برنامه ای حرفه ای برای طراحی وبسایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PHP Designer طراحي پي اچ پي / تمام ورژنها در این تاپیککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خوب شما که کد نویسی بلد نیستید فکر کنم بهتر باشه سایت فلش درست کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از این نرم افزار و تمپلیت های آماده ی اون میتونید یه کارائی انجام بدید :
Trendy Flash Site Builder v1.1
لینک کمکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی سایتها با فلش سایت رو می سازند.
این ها چه طوری می سازند؟
همینو میخواستم بگم که اگه نمیتونی از نرم افزار هایی که huti معرفی کرد استفاده کنی و میمونی بهتر از سایتهای
online web create استفاده کنی تو گوگل بگرد کلی پیدا میکنی
این نرم افزار ها بدون کد نویسی هست؟
یکی جواب بده.
سلامیکی جواب بده.
نه به کد نویسی در هر حال نیازه اگر که نمیخواین اینطور باشه باید به راهی که محمد گفت برید ( tabriz-info )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)