سلام دوستان
دوست عزیزم فکر نمیکنم منظوردقیق شما رو از سوالتون
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درک کرده باشم شاید از کم سوادی من هست ولی بگذارید چنتا توضیح پایه بشمابدم که شاید هم بدونید ولی تکرارش بد نیست
1. میدونید که دیود لیزر که در قطعه لیزر اسکنر پرینتر لیزری هست نسبت به تراکم پودری که باید جذب درام (فوتو کانداکتور) بشه به تناوب قطع و وصل میشه این قطع و وصل شدن در این حده که میتونه در هر اینچ 600 (در بیشتر پرینترها ودر بعضی از اونها 1200 ) تا نقطه دقیق با پودر تونر شبیه سازی کنه (یکی از ملاکهای تعیین کیفیت پرینتر ها همین نقاط هستن)خوب حالا فکر کنید یه پرینتر HP laserjet 4350 که مثلا 54 صفحه در دقیقه پرینت میگیره این دیود چه فرکانسی داره (من ریاضیم ضیعفه
) البته این دیود مستقیما به درام نمیتابه واول به یه آینه 6 گوش میخوره که در حال چرخشه و هر وجه اون وظیفه اسکن یک خط را روی درام رو داره (من فرکانس این موتور رو هم که بستگی به پرینتر داره رو هم نمیدونم
) و سرعت چرخش درام که معمولا برای 600 و1200 یکی هست

و برای شرکت سازنده راحتر اینه که سرعت چرخش پلی گون موتور یا همون آینه 6 گوش رو تغییر بده تا سرعت کل
سیستم حمل کاغذ و درام رو
2. در مورد PCL6 که همونطور که دوست عزیزمون فرمودن این یه زبان ارتباطی بین سیستم عامل و پرینتر هست
که شرکت HP اختراع کردش (دقیقا مثل پست اسکریپت که آدوبی اونو اختراع کرد) و یکی از قابلیتهاش اینه که از 1200 dpi هم بصورت حقیقی ProRes 1200 و هم بصورت نیمه FastRes 1200 پشتیبانی کنه
3. و در مورد سرعت پرینت اگر میبینید که سرعت پرینتر در 1200 کمتره اون مربوط به سرعت پروسس هست نه موتور اصلی و اگر دقت کنی به محض پروسس فایل سرعت پرینت توی چاپ سرعت اصلی هست و مکث بین هر پرینت اضافه و کم میشه و تنها چیزی که میتونه روی سرعت کل سیستم حمل کاغذ تاثیر بگذاره که مثلا کاغذ آروم تر از داخل پرینتر بیاد بیرون تنظیمات فیوزینگ هست( یا مشکلات فیوزینگ)
ولی باور کن من بازم نفهمیدم فرکانس چی رو برای کجا میخوای اصلا .gif)
***راستی یه چیزی توی درایور پرینتر جایی هست که میتونی پروفایل خاصی رو برای نوع خروخی رنگ تعریف کنی
مثلا برای خروخی فوتوشاپ CMYK که این فقط برای پرینترای رنگی هست توی تب color Management
و این بیشتر توی فوتو شاپ بدرد شما میخوره تا فرکانسهای خاص.gif)
****و در ضمن رنگی شما روی مانیتور میبینید با خروجیتون روی پرینتر یا هر دستگاه چاپی که از CMYK استفاده میکنه یه مقداری تفاوت داره و این بستگی به مثلثی داره که روی دایره طیف رنگ کارت گرافیک و مانیتور شما پیشتیبانی میکنند و هرچقدر این بازه مثلث با بازه پرینتر تطابق بیشری داشته باشه شما رنگهای درست تری (از لحاظ چاپ)رو روی مانیتور دارید شاید منظور این فرکانس این باشه
به هر حال امید وارم کمکی شده باشه