1- برنامه ای می خواستم که نشان دهد من چقدر به اینترنت وصل شدم در یک ماه یا اینکه مثلا ÷ول تلفن را هم محاسبه کند. 2- برنامه ای می خواستم برای آپلود در سایت ها که قابلیت resume ر وداشته باشه
1- برنامه ای می خواستم که نشان دهد من چقدر به اینترنت وصل شدم در یک ماه یا اینکه مثلا ÷ول تلفن را هم محاسبه کند. 2- برنامه ای می خواستم برای آپلود در سایت ها که قابلیت resume ر وداشته باشه
درخواست اول :
BWMeter | نشان دهنده پهنای باند اینترنت :
Bandwidth Controller Enterprise | کنترل پهنای باند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DU Meter براي مونيتور كردن سرعت اينترنت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست دوم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای Upload تو سایت های مجانی خودشون آپلود منیجر دارن که متیونید از سایت خودشون دانلود کنید !!!
ولی اگه هاست دارید و FTP رو ساپورت می کنه میتونید از نرم افزار زیر استفاده کنید :
CuteFTP Pro / تمامی ورژنها در این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من نرم افزاری می خوام که مثلا الان به اینترنت وصل شدم تایمر بندازد و بعد که قطع شدم تایمر به ایستد و بعداز اتصال مجدد دوباره تایمر فعال شود و نشان دهد من در یک ماه چند دقیقه به اینترنت وصل شده ام
Du meter این کارو می کنه !دوست عزیز من نرم افزاری می خوام که مثلا الان به اینترنت وصل شدم تایمر بندازد و بعد که قطع شدم تایمر به ایستد و بعداز اتصال مجدد دوباره تایمر فعال شود و نشان دهد من در یک ماه چند دقیقه به اینترنت وصل شده ام
برای uploade تو هاست های معروف فایل و عکس این برنامه هم هست که تنظیمات بیشتر host های معروف رو داره:
File & Image Uploader
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)