تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: ورژن جديد پايتون : 1.9.0 Python با ساپورت 5800

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

12 ورژن جديد پايتون : 1.9.0 Python با ساپورت 5800

مناسفانه يا خوشبختانه زبان برنامه هنوز انگليسي نيست...

Google Translate

It 'was released today, after a few days of release 1.4.5, the new version 1.9.0 of Python for S60, software that allows you to use applications written with the language even on our S60. This new release we can consider the first beta of a series that will lead ultimately to the release of Python for S60 2.0. Being a beta, has not yet been optimized, because the installation file is much larger than the previous - the final product instead weigh less than 1MB - the installation process and takes longer and there is need for more time to launch the ' interpreter.

But on the other hand is based on Python 2.5.1, which means more opportunities for developers thanks to the availability of several modules. Then from 2009 it will have to see the beautiful side Python.

Starting from this release will be two versions of Python for S60: the one for S60 3rd edition, which also works on S60 3rd edition FP1 [Python_1.9.0_3rdEd] and that for the S60 3rd edition FP2 which also works with the S60 5th edition [Python_1.9.0_3rdEdFP2]. There will be instead a version for S60 2nd edition, however, work on which the earlier ones. Of course, download two separate versions of Python also Shell Script (to be installed after Python for S60): [PythonScriptShell_1.9.0_3rdEd] and [PythonScriptShell_1.9.0_3rdEdFP2], with the same compatibility specified above. As for installation, you can install Python for S60 is on the phone's memory that the memory card. The important thing is that then applications written in Python is installed in the same memory.

FP1:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    FP2 و 5800[S60v5]

کد:
    شاد باشيد
    Last edited by Legend; 25-12-2008 at 16:08.

2. 12 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza_ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض ورژن جدید پایتون منتشر شد! Python for S60 v1.9.0 Pre FP1-FP1-FP2-S60 v5

ا سلام

و این هم ورژن جدید پایتون ...

پایتون در سال 1990 به صورت یک زبان برنامه نویسی کامپیوتری ، سازگار با زبانهای ‏C‏ و ‏‎ C++ ‎‏ ، شروع به کار کرد.‏
    در ابتدای فعالیت ، پایتون یک زبان شی گرا و فقط مختص کاربران ویندوز بود.‏
    اما امروزه این برنامه گسترش زیادی پیدا کرده و به یک برنامه ی جامع برای ‏Windows‏ ‏، ‏Unix ‎‏ ، ‏Linux‏ ، ‏Mac‏ و ‏OS/‎‏2 تبدیل شده.‏
    مدتی هست که این برنامه ، برای نسخه های مختلف ‏‎ Symbian‎‏ هم عرضه شده و ‏به کاربران و برنامه نویسان ، این امکان رو داده، که حتی از موبایل خود هم، به عنوان ‏ابزاری برای برنامه نویسی استفاده کنند.‏
    برنامه های تحت پایتون که برای نگارش ‏‎ Symbian‎‏ عرضه میشه، به دلیل کم حجم ‏بودن و سرعت بالا، همیشه مورد توجه بوده اند.‏

این ورژن تغییرات زیادی از لحاظ پشتیبانی از نگارش های مختلف سیمبیان داشته.
    سرعت و کارایی برنامه هم تغییر کرده که این رو از تغییر ناگهانی شماره ورژن و حجم اون هم میتونید متوجه شد.

This release runs on S60 3rd edition, S60 3rd edition FP1, S60 3rd edition FP2 and S60 5th edition devices.

The release includes:
    Self signed device binaries for S60 3rd Ed and S60 3rd Ed FP2 (which will work even on S60 3rd Ed FP1 and S60 5th Ed devices respectively).
    Installer for Windows platform that includes
    Getting started guide
    PyS60 runtime sis
    PythonScriptShell sis
    Application packaging tool with GUI and README
    Python HTML documentation updated with S60 module reference
    Archive package for Linux/Mac that includes
    PyS60 runtime sis
    PythonScriptShell sis
    Application packaging tool with README
    Python HTML documentation updated with S60 module reference
    Python source code
    OpenSSL source code
    PyQt source code

Let's start with the bad news first. Here are some of the things that are worse in 1.9.0 than in 1.4.5:

The interpreter start-up time is considerably longer than in 1.4.x. We'll optimize this.
    The runtime package is much bigger than with 1.4.x. This'll get smaller once we have the modified packaging model working - estimate is that
    the final base runtime would be less than 1MB.
    There is an additional dependency to the OpenC libraries, which must be installed for the runtime to work.
    Sadly, S60 2.x devices are not supported by the new code-base, and never will be. This is because OpenC libraries aren't available for S60 2.x.
    This initial release is aimed at script developers, not extension developers, thus no plug-in to the C++ SDK is included. The C++ SDK plug-in
    should follow soon.
    Binary compatibility between 1.9.x versions isn't guaranteed until 2.0. We won't break it without good reason, but it can happen

لینک مستقیم دانلود برای FP1 و Pre FP1
    کد:
    لینک مستقیم دانلود برای FP2

کد:
    لینک مستقیم دانلود برنامه Lite پایتون برای کامپیوتر (ورژن 1.9 با امکانات محدود و حجم 44 مگابایت )

کد:
    سورس کد برنامه پایتون برای Developer ها

کد:
    *برای نصب برنامه نیازی به پاک کردن ورژن پیشین ندارید و میتونید روی اون overwright کنید.
    *ورژن Lite برای برنامه نویسی تحت پایتون در سطوح ساده تر و با امکانات جزیی تر هست.
    *به شماره ورژن برنامه توجهی نکنید! همه چیز به صورت افزونه به ورژن پیشین اضافه میشه.

*ورژن جدید پایتون برای FP1 و البته Pre FP1 و Script Shell های FP1 و FP2 ضمیمه شدند.

برای اطلاعت بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید :
    کد:
    موفق باشید

4. 2 کاربر از alireza_ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میشه یکی بگه فرق این دو تا پست بالا چیه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

میشه یکی بگه فرق این دو تا پست بالا چیه ؟
    خداییش سوال سختیه ولی پست اولی توسط یک کاربر فعال نوشته شده و مطمئن تر هست ...

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

خداییش سوال سختیه ولی پست اولی توسط یک کاربر فعال نوشته شده و مطمئن تر هست ...
    پست دوم copy-paste از موبایلستان هست .....

8. 3 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno_magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

فایل اول پست اول دو تا فایل بود.اول پر حجمه و بعد کم حجمه رو اینستال کردم. یه 5 دقیقه ای نصب طول کشید.بعد از نصب نه خود برنامه اجرا میشه؛نه برنامه هایی که به زبان پایتون نوشته شدن.گوشیم ان 95 8 گیگ هست.نصب هم بصورت موقیت آمیز به پایان رسید.راهنمایی کتنید.مشکل چی می تونه باشه؟ریستارت هم کردم جواب نگرفتم... وقتی بازش می کنم هیچ اروری نمی گیره.فقط همون صفحه منو می مونه...کمکککککککککککک

داره خودمونی میشه ssz1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون من قبلا وقتی برنامه رو نصب می کردم برنامه های تحت پایتون اجرا نمی شد مشکل از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هم همین مشکل رو دارم

چه باید کرد ؟

ممنون من قبلا وقتی برنامه رو نصب می کردم برنامه های تحت پایتون اجرا نمی شد مشکل از کجاست؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من هم همین مشکل رو دارم

چه باید کرد ؟
    برنامه مورد نظر و برنامه پایتون هر دو باید رو فون مموری نصب شوند...

شاد باشید

13. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون ، تست می کنم جوابشو همینجا می نویسم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •