با سلام
من برنامه برای این کار دارم ، ولی لوگوی من gif هستش و وقتی قرارش میدم ضمینه اش سفید میشه خود به خود
برنامه ای میخواستم که حجم فیلم تا حد امکان تغییر نکنه و بشه روی فرمت flv لوگوی gif بدون تغییر پس ضمینه قرار داد
ممنون میشم
با سلام
من برنامه برای این کار دارم ، ولی لوگوی من gif هستش و وقتی قرارش میدم ضمینه اش سفید میشه خود به خود
برنامه ای میخواستم که حجم فیلم تا حد امکان تغییر نکنه و بشه روی فرمت flv لوگوی gif بدون تغییر پس ضمینه قرار داد
ممنون میشم
خوب اول از همه لوگویی که شما درست میکنی باید پس زمینه اش رو Transparent قرار بدی .
اگه بلد نیستی میتونی اینجا سئوالتو بپرسی »
فتوشاپ
در مورد قرار دادنش هم با Ulead Video Studio میتونی این کار رو انجام بدی »کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ulead Video Studio ویرایش فیلمهای ویدیویی / تمامی ورژنها در این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه حجم رو افزایش میده و در ضمن Flv رو هم ساپورت نمیکنه
میتونید اول فایل رو با پسوند Avi ذخیره کنید و بعد اون رو با کانورتور ها به FLV تبدیل کنید !!!
( اینجوری دایره ی فعالیتتون هم گسترده میشه )
نرم افزار های دیگه :
Video Watermark Factory 1.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBatch Watermark Creator v6.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Visual Watermark v2.8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPortable Visual Watermark v2.8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی هیچ برنامه ای نیست که بشه روی ویدیوی flv لوگو قرار داد ؟
با کانورتور های بالا ممکنه راهش اینه که شما اسم برنامه رو سرچ کنین و سایت سازندش رو پیدا کنین و ببینید آیا flv رو ساپورت می کنن یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)