تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکلی در مورد share پرینتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشکلی در مورد share پرینتر

سلام.یه مشکلی برای من پیش اومده و ممنون میشم اگه کمکم کنید.من دو تا پرینتر دارم و این پرینترها به server win 2003 متصل نیستند و به client ها متصلند.مشکل من تو share این پرینترهاست که وقتی share میکنم و از طریق administrator به client ها متصل میشم پرینترهای share شده رو میبینم ولی هیچ کدوم از user ها با نام کاربری خودشون به پرینترهای share شده دسترسی ندارند.خیلی فوریه،اگه ممکنه کمکم کنید.

داره خودمونی میشه Mahdak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما باید با اکانت administrator به صورت local برای client هائی که می خواهید اجازه ی ارسال پرینت به پرینتر رو داشته باشن اون پرینتر رو add کنید .

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بعد از share کردن درایور پرینتر روی کامپیوتر اصلیتون، روی کامپیوترهای کلاینت با استفاده از Run به کامپیوتری که پرینتر روش share شده وصل بشید و روی پرینتر share شده در قسمت sharing ها دابل کلیک کنید تا درایور agent مربوط به پرینتر روی کامپیوتر کلاینت نصب بشه. این یک روش سریع!
    یا اینکه با توجه به فرمایش دوستمون Mahdak، برای کامپیوترهای کلاینت در قسمت Printers and Faxes و Add a printer با انتخاب A network Printer, or printer attached to another computer و تعیین محل سرویس دهنده پرینتر بصورت ویزاردی پیش برید تا درایور agent روی کامپیوترهای کلاینت هم نصب بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •