بهترین Ram ها برای اورکلاک به نظر اساتید کدومان ؟
لطفا به ترتیب اولویتی که فکر می کنین بگین؟![]()
بهترین Ram ها برای اورکلاک به نظر اساتید کدومان ؟
لطفا به ترتیب اولویتی که فکر می کنین بگین؟![]()
سلام
OCZ
Crucial
Crosair
Gskill
Patriot
نظر من بود و اینها رم های هستند که تو همه مغازه ها موجود هستند
اینطوری نمیشه گفت! هر برندی محصولات مختلفی داره که بعضی از اونها برای اورکلاک خوب هستند و بعضی ها نه.
البته از رمهای جدید ddr2 نمیشه خیلی انتظار اورکلاک سنگین داشت (بیشتر از 1100 مگاهرتز)
خوب منم منظورم ذکر کامل مدل رم بود . مسلما نمیشه کلی نظر داد.
Crosair 1333 2GB به نظر من برا اور خوب جواب میده
در حال حاضر تو بازار این Ram از فروش خوبی برخورداره قیمت اون 105 هزار تومان هستش و قابلیت نصب رو روی سری جدید asrock که خیلی هم خوش قیمته و ddr3 رو ساپورت میکنه رو هم داره(حدود 80 تومن)
هر برندی محصولات Overclocking داره، فعلا هم اکثرشون در یک سطح هستند. یعنی اکثرا می تونند با 2.3v به فرکانس 1100 برسند. معمولا هیچ کدوم هم به بیشتر از این نمی رسند.
چیپ های گرون قیمت Micron که قبلا در رمهای رده بالا استفاده می شد (Micron D9GKX, Micron D9GMH) دیگه تولید نمیشه و برای همین از هیچ کدوم از رمهای فعلی نمیشه انتظار اورکلاک خوب (بالای 1100MHz) داشت.
-----
رمهای DDR3 هم به دلیل محدودیت ولتاژ رم در Core i7 خیلی نمیشه روی اورکلاکشون مانور داد (حداقل رمهای فعلی!) باید کمی صبر کرد تا چیپ های جدیدتری عرضه بشن تا بتونند با ولتاژهای پایین تر به فرکانس های بالاتری برسند.
اساتید عزیز
لیست بهترین مارک برند های Corsair وCrucialوG.Skill
وOCZ و patriot رو می خواستم.
(در بازار ایران موجود باشه)
سلام پاتریئت یک رم دی دی ار 3 داده تو سایت تامز هاردوار هستش من الان گشتم پیدا نکردم ولی یک جستجویی خودت بکن!
الان یک از قوی ترین رم های او رم OCZ Flex
CL4 یا CL5 بودن رم چه تاثیری روی اورکلاک میذاره؟؟
اگه بخوایم q600 رو با p5q اور کنیم بهتره CL4 داشته باشیم یا CL5؟؟
مستقیما و به دلیل CL4 یا CL5 بودن تفاوتی توی اورکلاک نمی کنند. ولی معمولا رمهای 800MHz CL4 یا 1066MHz CL5 نسبت به 800MHz CL5 ها بهتر اورکلاک میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)