چرا متریالها تو مکس 9 لود نمی شه ؟![]()
سلام
شما مکس 9 ای که نصب کردید کامل نیست
باید جدا گونه متریال های مکسو گیر بیارید بعد از پنجره متریال ادیتور اون ها رو لود کنید
![]()
با سلام
ميشه لطفا بگين چجوري از متريال اديتور متريالها رو لود كنم؟
با تشكر
با سلام
ميشه بگين چجوري متريال لود كنم؟
شما از کجا می دونید که الان متریال توی مکستون وجود نداره که می خواین دانلودش کنید؟ هاا؟! برای این که مطمئن بشید به پوشه ی materiallibraries برید (جائی که مکس رو نصب کردین) ببینید فایل های MAT اونجا هستند یا نه. اگه بودند که کار بعدی رو که می گم بکنید و اگه نبود از یه جا دانلود کنید (یا از تو سی دی یا دی وی دی کپی کنید) و بعد از آدرس زیر اونا رو برای همیشه به داخل برنامه لودش کنید:
Customize>Configure User Path ویعد تو سربرگ File I/O مسیر فولدر materiallibraries رو بهش بدید. بعدم هر کاری که دلتون خواست (جز استعمال) با این مواد بکنید...!
موفق باشید..
من تاریخ این تاپیک رو ندیده بودم. دوست من giza ماتریال ادیتور رو باز کنید. یک نمونه ی خالی رو انتخاب کنید. روی دکمه ی Standard کلیک کنید. تو پنجره ای که باز میشه Brows From رو روی Mtl Library بذارید. (اگه متریالی ندیدی روی Open کلیک کن و به آدرس materiallibraries برو و ماتریال مورد نظرت رو انتخاب کن. اگر اونجا هم چیزی نبود برای انتخاب کارهای پست قبل که گفتم رو بکن) حالا متربالت رو انتخاب کن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)