تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل عجیب روشن شدن خود به خود کامپیوتر!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

13 مشکل عجیب روشن شدن خود به خود کامپیوتر!!

باسلام به همه عزیزان یکی از دوستان من مشکلی عجیب پیدا کرده که بهتر دیدم اینجا مطرحش کنم اون هم اینکه یک بار بعد از هنگ های مکرر کامپیوتر در هر بار کامپیوترش رو ریستارت کرده وبعد از اون هر وقت که کامپیوترش رو شات داون می کنه وکامپیوتر کلا خاموش میشه بعد چند دقیقه خود به خود روشن میشه ویا با اشاره به ماوس یا کیبورد یا حتی صدا کردن موبایل کنار اون کامپیوتر!! وتنها راه برای جلوگیری از این حالت اینه که کامپیوتر رو از پریز برق بکشه بیرون!! در ضمن ویروس هم نداره. ممنون میشم که اگه راه حلی به ذهنتوت میرسه مطرح کنید واین کامپیوتر بیچاره رو نجات بدین.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

شما از تو تنظیمات بایوس یا پاور می تونید اونو بردازید دقیق نمی دونم! ولی یه سری بزن

3. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باسلام به همه عزیزان یکی از دوستان من مشکلی عجیب پیدا کرده که بهتر دیدم اینجا مطرحش کنم اون هم اینکه یک بار بعد از هنگ های مکرر کامپیوتر در هر بار کامپیوترش رو ریستارت کرده وبعد از اون هر وقت که کامپیوترش رو شات داون می کنه وکامپیوتر کلا خاموش میشه بعد چند دقیقه خود به خود روشن میشه ویا با اشاره به ماوس یا کیبورد یا حتی صدا کردن موبایل کنار اون کامپیوتر!! وتنها راه برای جلوگیری از این حالت اینه که کامپیوتر رو از پریز برق بکشه بیرون!! در ضمن ویروس هم نداره. ممنون میشم که اگه راه حلی به ذهنتوت میرسه مطرح کنید واین کامپیوتر بیچاره رو نجات بدین.
    برو تو ستاپ بایوس مادربورد و گزینه Defaults رو بزن ......

5. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

13

برو تو ستاپ بایوس مادربورد و گزینه Defaults رو بزن ......
    اقا منم همین مشکل رو دارم،defaults هم میزنم باز همینه!!؟؟از صد نفر پرسیدم همینو میگن !! تو قسمت power تو setup چیزی به اسم disable power on by mouse وجود نداره؟!!! شاید جای دیگه ایی باشه یا شایدم این ماین بورد اورجینال همینجوریه؟!! اینم مدل Main Board:abit NF-M25

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در جواب سورنا و ستاره آبی ـ
    شما یک کار دیگه بکنید برید بایوس بعد گزینه پاور منیجمنت . قسمت مودم رینگ همه رو دیس ایبل کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

توي هنگ كردن ها و ريستارت شدنهاي زياد احتمالا بايوس شما ديفالت شده . اين امكان هست كه ناگهان چك سام بپره چون يه آدرس سادس .
    برو تو قسمت منيجمنت و هر چي wake-on ميبيني رو غير فعال كن . از شبكه و پي سي آي و مودم و يو اس بي و ...
    در ضمن برو تنظيم كن كه فقط با دكمه پاور روشن يشه نه با ماوس و كي بورد و پسورد .

داره خودمونی میشه Amir312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فکر میکنم بهتر باشه باطری بایوس را عوض کنید ، در ضمن اپدیت بایوس را بگیرید تا اگه بایوس دمیج شده باشه تعمیر بشه ، در آخر هم تمام گزینه ها را در قسمت تنظیمات پاور در بایوس غیر فعال کنید ، این تنظم ها بعضی مواقع حساس میشند و امکان داره با یه بالا و پایین شدن برق هم کامپیوتر را روشن کنه ،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •