تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ۵ بازي برتر ۲۰۰۴ از نگاه پي. سي. ورلد ( البته اون پی سی ورد )

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض ۵ بازي برتر ۲۰۰۴ از نگاه پي. سي.

۵ بازي برتر ۲۰۰۴ از نگاه پي. سي. ورلد )

برترين بازي هاي ويديويي امسال معرفي شدند؛ بنابه نظر كارشناسان مؤسسه پي.سي.ورلد، پنج بازي Orbz، راكت بولينگ، گيش، بدموجو و كاتاماري داماسي جزو برترين هاي امسال شناخته شدند.
    اين در حالي است كه Doom3 و Halflife ۲ توانسته بودند در سال ۲۰۰۴ عنوان پرفروش ترين بازي ها را به خود اختصاص دهند، اما متخصصان بي سي ورلد معيار اصلي انتخاب خود را پيشرفت در موفقيت بازي هاي كوچكتر عنوان كرده اند. :Orbz اين بازي كه ساختار نسبتاً ساده اي دارد به علت هيجان و فعاليت زيادي كه در كاربر برمي انگيزد توانسته طرفداران زيادي را به خود جلب كند.
    در اين بازي كاربر يك سري طعمه هايي را در فضا نشانه مي گيرد و به آنها شليك مي كند. وجود موانع ريز و درشت و شناور بودن اين طعمه ها كار را براي كاربر سخت تر مي كند. دموهاي كوتاه اين بازي به صورت رايگان بر روي وب سايت ها موجود است اما اين بازي در بازار ۲۰ دلار قيمت دارد. orbz بر روي سيستم عامل هاي ويندوز مكينتاش و ليندكس قابل اجراست.
    راكت بولينگ: در اين بازي مانند بولينگ معمولي كاربر بايد سعي كند توپ هاي بولينگ را به نشانه هاي مربوطه پرتاب كند. شايد اين بازي به نظر بسيار ساده بيايد اما طراحان راكت بال توانستند با بازي گرفتن ميدان ديد كاربر وي را به زحمت بيندازد. اين بازي نيز ۲۰ دلار قيمت دارد و قابل اجرا در كامپيوترهاي شخصي كه با سيستم عامل هاي معتبر كار مي كند است.
    گيش: گيش يك شيء دوراني است كه كاربر بايد آن را هدايت كند. اين موجود در مراحل گوناگون هدايتش سخت تر و غيرقابل كنترل تر مي شود. گيش در حال حركت مجبور است از سراشيبي هاي تندي بالا و پايين برود و يا به خاطر موجودات عجيب و غريبي كه به بدنش مي چسبند از حركت بازمي ايستد و زمان را از دست مي دهد اين بازي حدود ۴۰ دلار قيمت دارد.
    بدموجو: در اين بازي كاربر عجيب ترين سواري زندگيش را تجربه مي كند چرا كه اكنون او نه سوار بر موتور يا دوچرخه است نه پشت يك ماشين مسابقه يا سواري، بلكه اين بار كاربر سوار بر يك سوسك بايد مراحل بازي را طي كند.
    كاربر با مسايلي مواجه مي شود كه در حالت عادي به آنها وقعي نمي گذاشت؛ مانند يك حوضچه آب كوچك و يا يك سنگ اما اكنون چون كاربر در هيات يك سوسك درآمده، مجبور است از اين موانع به نظر كوچك عبور كند. اين بازي نيز ۲۰ دلار قيمت دارد و برروي كامپيوترهاي شخصي قابل اجراست.
    كاتاماري داماسي: نام اين بازي كه يك نام ژاپني است داستان فرمانرواي ستارگان است كه باعث مي شود تمام ستاره هاي شب ناپديد شوند و براي اين كار شاهزاده شجاع و كوچكي به نام كاتاماري را با يك سلاح چسبناك به زمين مي فرستد تا ستارگان گمشده را بيابد.
    اين بازي كه به خاطر كيفيت صدا و تصوير بالايش حائز اهميت است، ۳۰ دلار قيمت دارد و با Play Station2 قابل اجراست.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ماهان جان ببخشیدا اما اینایی که تو فتی یا از سایت گفتی خیلی الکی بود چون من خودم خوره بازیم بهترین بازی های امسال اینا نبودن البته بجز هالف لایف که گفتی بقیش الکلی بود

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

امین جان
    خبر از سایت الکی یعنی چی این حرفت رو نشنیده میگیرم ( چون اونو به عنوان یه احترامی تلقی میکنم )
    متاسفانه ما نتونستیم اینجا جا بندازیم که هر چیزی که با نظر شما موافق نیست رو الکی و فاقد درجه اعتبار ندونید . گرچه بارها در موردش بحث شده .

سایتی که این انتخاب رو انجام داده یکی از تخصصی ترین سایتهای کامپیوتر در جهانه (Pcworld ) منتها در زمینه بازی جور دیگه ای فکر کرده ( که شما فکر نکردی )
    خبر رو خوندی اما دقت نکردی اونها معیار انتخاب شون این نبوده که من وشما از بازی ها خوشمون اومده باشه یا گرافیک عجیب و غریبی داشته باشه
    دلیل انتخاب شون پیشرفت در موفقیت بازی های کوچک تر بوده ( که تو متن خبر عینا ذکر شده ) نه چیزهائی که شما ملاک قرار میدی

همینطور که سایت گیم اسپات امسال انتخاباتش اصلا چیزی نبود که همه توقع داشتن
    مثلا اینکه Underground 2 برخلاف تمام سر و صداهائی که کرده تو هیچ رشته ای برنده نشده ( حتی در بعضی موارد جزء بدترینها بوده ) که خبرش رو برای اطلاع شما و سایر دوستان خواهم نوشت

البته اگه از نظر شما سایت گیم اسپات درپیت و الکی نباشه

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ماهان جان ببخشید اگه ناراحت شدی
    اما نه نیید فور اسپید 2 اصلا موفق نبوده خوده خود ای ای اعلام کرد و گفته در قسمت 3 جبران میکنه در نوامبر 2005
    واسه همینم امتیاز خوبی نگرفت اما بقیه بازیهای که امتیاز بندی کرده منظورم گیم اسپات من کاملا موافقم
    اما ایت سایتی که شما گفتی اونقدر هم سایت بزرگی نیست ldhdn

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چرا اتفاقا من از چند سايت ديگه هم شنيدم كه آندرگروند 2 موفق بوده.

اند بازيه ماشين سواري

حرف نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

خبر گیم اسپات رو هم نوشتم

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ببینید خود مسئولان شرکت
    ea
    اعلام کردند که موفق نبوده حتی امتیاز کمی هم گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •