تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: کرک & جایزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ارومیه

1 کرک & جایزه

دوستان سلام من به کرک علاقه زیادی دارم اما نمیخوام هاشیه هم برمپس بلافاصله میرم سر اصل مطلب :
    من یک فلش دار م که توش یک فایل به یک روشی هیدن شده البته شاید هیدن گفتن اشتباه باشه چون وقتی به حجم اشغال شده تو فلش نگاه میکنیم همون چند کیلو بایت که معمولاً توی فلش از حجم خود فلش کم میباشد رو به عنوان حجم اشغال شده نشون میده .
    البته این کارو یکی از دوستام عمداً کرده (قضیه کل کل).
    حالا خود فایل برای من مهم نیست اما من میخوام روش این کارو بدونم.
    ---------------------
    شرایط مسابقه:
    1-دوستان جوابهای خود رو با پیام خصوصی به من ارسال کنند.
    2-دوستان سوالها ومواردی که جای ابهام هست رو تو این تاپیک بیان کنند.(تا از موارد تکراری در پیام خصوصی جلوگیری شود)
    --------------------
    به اولین نفری که این روش رو پیدا کنه یک جایزه نقدی(معادل50هزارتومان) تعلق میگیرهوبه اسم اون فرد این روش تو این تاپیک قرار میگیره.
    ------------------------------
    مواردی هم که به عنوان جواب بیان شده اما کارآمد نبوده بدون ذکر اسم فرد بیان کننده به پست اول اضافه میشه تا باز هم از تکرار جلوگیری بشه
    1- اوتوران غیر فعال است.
    2-با انتخاب گزینه show hiden file ..... وبرداشتن گزینه hide protected.... از folder option هیچ چیزی مشاهده نشد .
    3-با محیطهای نرم‌افزارهای دیگر مثل ultra iso به درون فلش نگاه شدباز هیچ فایلی دیده نشد.
    4-با ریکاوری کردن فلش هیچ موردی پیدا نشد.
    5-این فلش یک فلش معمولی است و قابلیتهای سخت افزاری برای این کار ندارد.
    دوستان مواردیکه گفتین انجام دادم اما هیچ کدام نشد .
    dir/a
    چیزی پیدا نکرد .
    با لینوکس هم قبل این که دوست عزیز بفرمایند نگاه کردم چیزی به دست نیاوردم و کاملاً مثل ویندوز بود.
    در مورد قضیه فرمت کردن فکر نمیکنم کمکی به کارمون بکنه چون عملاً با این کار ما داریم دوباره به پاک شدن کمک میکنیم.
    در مورد نوع فلش یک فلش معمولی هست و کسی که این کارو کرده گفت تو هر فلشی میشه این کارو کرد . اما منم یک مورد اشاره کنم همونطور که قبلاً گفته بودم یک نرم افزاری بود به نامLockngo که در نسخه‌های قبلی NTFS رو ساپورت نمیکرد اما در ورژن جدید ساپورت میکنه همونطور که گفتم این نرم‌افزار سه حالت قفل گذاری روی فلش مموریها داره که حالت سوم یک چیزی تو مایه های این فلش من ایجاد میکنه اما متاسفانه نسخه جدید فول نبود و قسمت سوم کار نمیکرد .
    من با خوندن help ورژن قبلی به این نتیجه رسیدم که نحوه پاک کردن نوع سوم به انگلیسیwipe میباشد که این نرم افزار استفاده میکنه حالا باقی کار با شما که این نرم افزار رو کرک میکنید تا ببینیم کارش چه جوری هست یا ...
    این موارد افزایش خواهد یافت...
    -------------------------------------------
    برای اطمینان از اینکه داخل فلش فایل وجد دارد بگم که فرد مورد نظر به من نشون داد که فایل درون فلش وجود دارد سپس ریستارت کرد و با یک user‌دیگه login کرد این بار فایلی وجد نداشت.
    Last edited by armintirand; 01-01-2009 at 18:30. دليل: افزودن موارد جدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان دوستان دارم ناامید میشم یعنی تو این انجمن به این بزرگی و با این قدرت هیچ کس حتی حاظر نیست خودشو محک کنه؟

داره خودمونی میشه negahefarda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب کوچولو !!! یه اثر ویا بهتر بگم : بر چه اساس ممکنه توش فایلی باشه ؟؟؟ شاید هیچ فایلی نباشه :
    این که جوبها در تاپک زده نشه ::: یه خورده که نه خیلی اشنباهه !!!! اگه این جوری می خواست باشه : بهتر بود دنبال کرکر های سایت می گشتید و بعد خودتون باهاش در ارتباط بودید !!!! نه این که تاپک عمومی ونصف خصوصی !!!!!

*** با داس dir بگیر .....
    *** با winnc 2000 و 2003 درون فلش رو جست و جو کن ....

یا علـی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خوب کوچولو !!! یه اثر ویا بهتر بگم : بر چه اساس ممکنه توش فایلی باشه ؟؟؟ شاید هیچ فایلی نباشه :
    این که جوبها در تاپک زده نشه ::: یه خورده که نه خیلی اشنباهه !!!! اگه این جوری می خواست باشه : بهتر بود دنبال کرکر های سایت می گشتید و بعد خودتون باهاش در ارتباط بودید !!!! نه این که تاپک عمومی ونصف خصوصی !!!!!

*** با داس dir بگیر .....
    *** با winnc 2000 و 2003 درون فلش رو جست و جو کن ....

یا علـی
    دوست عزیز من چون سر این کار خودم قرار است جایزه بگیرم خواستم بچه های انجمن هم از این جایزه چیزی نصیبشون بشه به همین خاطر گفتم جوابها با پ خ بیان بشه تا تاپیک پر از جوابهای ناکارآمد نشه و سر انجام هم با نام فرد برنده در این تاپیک قرار بگیره.
    در مورد مواردی که اشاره کردید من با ultra iso توی فلش رو نگاه کردم چیزی نبودولی به خاطر گل روی شما هم که شده یک dir میگیرم البته با cmd‌اشکالی که نداره ولی در مورد دوم : ایا منظور شما ویندوز 2000و2003 است
    ببخشید که این سوالو میپرسم چون من تو زمینه کرک خیلی نو پا و شاید بشه گفت بی سوادم که شاید این کار سبب خیر شد و منم...
    ممنون

داره خودمونی میشه negahefarda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز من چون سر این کار خودم قرار است جایزه بگیرم خواستم بچه های انجمن هم از این جایزه چیزی نصیبشون بشه به همین خاطر گفتم جوابها با پ خ بیان بشه تا تاپیک پر از جوابهای ناکارآمد نشه و سر انجام هم با نام فرد برنده در این تاپیک قرار بگیره.
    خوب چند به چنده ؟ 50 به 50 ؟؟؟!!
    ویندوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیر : برنامه WinNc 2000 Professional
    ببخشید که این سوالو میپرسم چون من تو زمینه کرک خیلی نو پا و شاید بشه گفت بی سوادم که شاید این کار سبب خیر شد و منم.
    مهم نیست که چقدر بلدی مهم اینه که 50 به 50 میزنیم !!! شوخی کردم مهم اینه کا با هم چیزی رو یاد می گیریم ... سودش خیلی بیستر ....
    موفق باشی ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض جایزه

خوب چند به چنده ؟ 50 به 50 ؟؟؟!!
    ویندوز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیر : برنامه WinNc 2000 Professional

مهم نیست که چقدر بلدی مهم اینه که 50 به 50 میزنیم !!! شوخی کردم مهم اینه کا با هم چیزی رو یاد می گیریم ... سودش خیلی بیستر ....
    موفق باشی ....
    سلام دوست عزیز همونطورکه گفته بودی یک dir گرفتم الان هم دارم نرم‌افزاری که گفتی رو دانلود میکنم ببینم با اون نتیجه چی میشه این dir:
    F:\>dir
    Volume in drive F has no label.
    Volume Serial Number is F88F-3A32
    Directory of F:\
    File Not Found
    F:\>
    همونطور که میبنیدچیزی پیدا نکرده اما نم شک دارم که یک کاری مثل ریکاوری باید باشه اما همونطور که میگم ریکاوری کردم ونشد چون تو سیستم طرف یک برنامه به اسم ears پاک کن نمیدونم درست تایپ کردم یا نه بود و اما در مورد جایزه شما دوست عزیز همین که به من تو این کار کمک میکنید لایق جایزه هستید ولی منم در حد بودجه خودم یک هدیه نقدی ناقابل به شما خواهم داد البته لیاقت شما و اساتید پی سی خیلی بیشتر از اینها است.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوست عزیز من با نرم افزار WinNC.Net 4.4 فلش مموری رو چک کردم البته اونی که شما گفتین نیست اما فکر کنم مثل اون قوی باشه تو سایتهای مختلف گفته بودن این از اونی که شما گفتین قویتره .
    راستی من تا 50 تومن بودجم میرسه برای جایزه اگه خدا بخواد شاید تا موقع حل شدن مشکلم وضعم بهتر شد بیشترش کردم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان چرا همت نمیکنین مثل اینکه این تاپیک رو فراموش کردید
    یک نرم افزاری قبلاً دانلود کرده بودم که لینکش یادم نیست ولی اگه به چشمم خورد براتون لینکش رو میذارم یا آپ میکنم اسمش Lockngo_Full است که توی اموزشی که کنارش هست گفته که فقط توی درایوهای fat‌کار میکنه ومن نتونستم باهاش کار کنم ولی مثل اینکه اونم یک کاری تو مایه های این چیزی که سر فلش من اوردن می کرد.
    Last edited by armintirand; 30-12-2008 at 18:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ميشه اسم فلشتو بگي منظورم ماركشه ؟ روي سيستمت لينوكس داري؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه A H P's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من هستم
    رو من حساب كن
    پيغامي رو هم كه برات فرستادم جدي بگير مخصوصاً جوابش رو...
    +++
    آقا بخدا قبلي كه شما جواب رو بگي من با پيغامك خصوصي براشون فرستادم
    منظورم لينوكس
    ولي شايد درست هم نباشه
    دوستان رعايت كنيد قوانين مسابقه رو
    ادغام شد

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •