دوستان سلام من به کرک علاقه زیادی دارم اما نمیخوام هاشیه هم برمپس بلافاصله میرم سر اصل مطلب :
من یک فلش دار م که توش یک فایل به یک روشی هیدن شده البته شاید هیدن گفتن اشتباه باشه چون وقتی به حجم اشغال شده تو فلش نگاه میکنیم همون چند کیلو بایت که معمولاً توی فلش از حجم خود فلش کم میباشد رو به عنوان حجم اشغال شده نشون میده .
البته این کارو یکی از دوستام عمداً کرده (قضیه کل کل).
حالا خود فایل برای من مهم نیست اما من میخوام روش این کارو بدونم.
---------------------
شرایط مسابقه:
1-دوستان جوابهای خود رو با پیام خصوصی به من ارسال کنند.
2-دوستان سوالها ومواردی که جای ابهام هست رو تو این تاپیک بیان کنند.(تا از موارد تکراری در پیام خصوصی جلوگیری شود)
--------------------
به اولین نفری که این روش رو پیدا کنه یک جایزه نقدی(معادل50هزارتومان) تعلق میگیرهوبه اسم اون فرد این روش تو این تاپیک قرار میگیره.
------------------------------
مواردی هم که به عنوان جواب بیان شده اما کارآمد نبوده بدون ذکر اسم فرد بیان کننده به پست اول اضافه میشه تا باز هم از تکرار جلوگیری بشه
1- اوتوران غیر فعال است.
2-با انتخاب گزینه show hiden file ..... وبرداشتن گزینه hide protected.... از folder option هیچ چیزی مشاهده نشد .
3-با محیطهای نرمافزارهای دیگر مثل ultra iso به درون فلش نگاه شدباز هیچ فایلی دیده نشد.
4-با ریکاوری کردن فلش هیچ موردی پیدا نشد.
5-این فلش یک فلش معمولی است و قابلیتهای سخت افزاری برای این کار ندارد.
دوستان مواردیکه گفتین انجام دادم اما هیچ کدام نشد .
dir/a
چیزی پیدا نکرد .
با لینوکس هم قبل این که دوست عزیز بفرمایند نگاه کردم چیزی به دست نیاوردم و کاملاً مثل ویندوز بود.
در مورد قضیه فرمت کردن فکر نمیکنم کمکی به کارمون بکنه چون عملاً با این کار ما داریم دوباره به پاک شدن کمک میکنیم.
در مورد نوع فلش یک فلش معمولی هست و کسی که این کارو کرده گفت تو هر فلشی میشه این کارو کرد . اما منم یک مورد اشاره کنم همونطور که قبلاً گفته بودم یک نرم افزاری بود به نامLockngo که در نسخههای قبلی NTFS رو ساپورت نمیکرد اما در ورژن جدید ساپورت میکنه همونطور که گفتم این نرمافزار سه حالت قفل گذاری روی فلش مموریها داره که حالت سوم یک چیزی تو مایه های این فلش من ایجاد میکنه اما متاسفانه نسخه جدید فول نبود و قسمت سوم کار نمیکرد .
من با خوندن help ورژن قبلی به این نتیجه رسیدم که نحوه پاک کردن نوع سوم به انگلیسیwipe میباشد که این نرم افزار استفاده میکنه حالا باقی کار با شما که این نرم افزار رو کرک میکنید تا ببینیم کارش چه جوری هست یا ...
این موارد افزایش خواهد یافت...
-------------------------------------------
برای اطمینان از اینکه داخل فلش فایل وجد دارد بگم که فرد مورد نظر به من نشون داد که فایل درون فلش وجود دارد سپس ریستارت کرد و با یک userدیگه login کرد این بار فایلی وجد نداشت.