سلام دوستان و اساتید
من میخواستم بدونم که قیمت طراحی هر صفحه وب چقدر میشه؟
هر صفحه استاتیک؟
هر صفحه داینامیک؟
هر صفحه swf ؟
ممنون و با تشکر
سلام دوستان و اساتید
من میخواستم بدونم که قیمت طراحی هر صفحه وب چقدر میشه؟
هر صفحه استاتیک؟
هر صفحه داینامیک؟
هر صفحه swf ؟
ممنون و با تشکر
در کل از صفحه ای 5 هزار تومن شروع میشه تا 70 هزار تومن که به عوامل زیادی از جمله نوع زبون و آیا اینکه صاحب سایت عکسی داره و ... بستگی دارد
قیمت طراحی انواع صفحات رو بطور دقیق ندارید؟
مثل هر صفحه استاتیک چنده؟داینامیک چنده؟swf چنده؟
ممنون
سلام
طراحی و برنامه نویسی صفحات وب هیچ قیمته ثابتی نداره که بخوایم بگیم
قبلا هم راجع به این موضوع تاپیک زده شده
هر طراح قیمتی میده![]()
ممنون ولی بلاخره باید یک قیمت حدودی داشته باشیم
من اون قیمت حدودی رو میخوام برای موارد بالا
اصلا قیمت حدود هم وجود نداره چون نه سازمان نه شرکت ... اداره و ... بر کاره طراحان نظارت نداردن یه جوری کاریه که نکاشته برداشت داری
!!!!!
قیمت نداریمآخه کار متفاوته - طرفی که مینویسه فرق داره - نوع زبانی که مینویسه - گرافیک - موضوع سایت - امکانات و .. .شما اینارو بگو طراح ها میان حدود میگن
![]()
خوب مثلا یک طراحی معمولی با Dreamweaver و با زبان فارسی صفحه ای چند در میاد؟ با زبان انگلیسی صفحه ای چند؟
یک طراحی معمولی با ASP.NET چطور؟
طراحی خوب و حرفه ای با FLASH صفحه ای چند؟
نرم افزار زیاد مهم نیستخوب مثلا یک طراحی معمولی با Dreamweaver و با زبان فارسی صفحه ای چند در میاد؟ با زبان انگلیسی صفحه ای چند؟
گرافیک در چه حدی باشه؟ اینو بگو تا یه قیمت حدود بگم
اینم بگم قیمتی که من میگم پیش خیلی های قابل قبوله پیشه خیلی ها هم مورد قبول نیست چون هر کسی برای خودش قیمتی داره منم اون چیزی که به فکرم میرسه رو میگم![]()
زبان انگلیسی هم معمولا تو طراحی وب زیاد رو قیمت تاثیر نداره چون قرار نیست که طراح بیاد متن بنویسه فقط چندتا کلمه کوچولو
فلش هم اگر خوب و حرفه ای باشه طرفش هم کار درست باشهاز 50 به بالا هستش و x رقم
asp.net رو من نمیدونم از ultimator بپرس اون کارشه
تا نامحدود چون میان مینویسن چند ده میلیون هم میگیرن بابت کاریدر کل از صفحه ای 5 هزار تومن شروع میشه تا 70 هزار تومن که به عوامل زیادی از جمله نوع زبون و آیا اینکه صاحب سایت عکسی داره و ... بستگی دارد![]()
Last edited by Bill Gates; 22-12-2008 at 17:15.
گرافیک هم معمول شما همه چیز رو معمولی بگیر دیگه کیفیت پایین و بالاترش قیمت حدودیش بدست میاد
سلام
البته اینم بگم تو کارای داینامیک قیمت یه طور دیگست همونطور که همیشه همه میگن بیشتر ساعتیه
مثلا همین asp.net که میگی حدودا ساعتی 40-50 تومن قیمتشه اما فقط برنامه نویسیش نه وقتی که برای طراحی قالبش در نظر میگیری !
فلش که دیگه هیچ !
همونطور که گفتن بچه ها اینا هرچی قشنگ تر گرون تر حساب میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)