سلام
کسی از دوستان تنظیمات این پلاگین رو بلده؟؟؟
من این سایت رو پیدا کردم که تنظیمات رو گفته ولی من نتونستم تو محیط افتر پیداش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی افتر رو باز میکنم به این صورت میاد بالا.
سلام
کسی از دوستان تنظیمات این پلاگین رو بلده؟؟؟
من این سایت رو پیدا کردم که تنظیمات رو گفته ولی من نتونستم تو محیط افتر پیداش کنم.
وقتی افتر رو باز میکنم به این صورت میاد بالا.
سلام عزیز....اولا که خیلی خوشحالم که اصلا یه همچین چیز حرفه ای رو می شناسین و برای آموزش هم من از تور های خود سایت بهتر ندیدم......
اینم آدرسش عزیز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من این پلاگین رو نصب کردم ولی نمی دونم چرا دیزیبل هستش و هر کار میکنم اینیبل کنم نمی تونم.
سلام دوست من
شما چند گيگ رم و سي پي يو تون چند هسته اي هستش ؟ يا چند تا سي پي يو رو سيستم دارين ؟
بعد شما از كدوم لينك دانلود كردين ؟ ورژن افتر افكتتون چنده ؟
من از لينكهاي زير خيلي وقت پيش هم آموزشهاش و همينطور نرم افزار رو دانلود كردم كه روي نسخه CS3 هم جواب ميده كه در ضمن كرك شده هم هستش :
تا اونجايي كه يادم مياد اون سه تا لينك آخري رو دانلود كني هم نرم افزاره و هم يه آموزش توشه كه بدردت ميخوره
اين هم براي نسخه مكينتاشش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون و موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا حق
سلام
سی پی یو 2 هسته ای و 4 گیگ رم .
ورژن cs3
از سایتی که دوست عزیزم بالا گفت تمام آموزش ها رو دانلود کردم و عالی بودن.
(اين هم براي نسخه مكينتاشش) این برای چه ورژنی؟؟؟؟؟؟؟
این ورژن رو هم دارم:
GridIron.Nucleo.Pro.v2.0.0.Retail.Win.for.After.Ef fects.Incl.License.INTERNAL-VR
Last edited by sajad_n90; 23-12-2008 at 14:32. دليل: تایپ
برای کرک کردنش هم از این استفاده میکنم آیا به نظر شما درست کرک میشه(install8.exe)
فایل دانلود حجمش 5 کیلو بایت هست.
ولی از سایتش که دانلود میکنی کرک نیست و پولیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان . خب اگه یه مطلب میزنین چی میشه در موردش یه توضیحی هم بدین تا تازه کارایی مثل ما بدونن که جریان از چه قراره !
ممنون
میشه در مورد پلاگین یه دوسه کلمه توضیح بدین یاکه اگه جای دیگه توضیحش هس لینکشو بدین؟
سلام
ببين دوست من اون لينكي كه گذاشتم رو دانلود كن چون من اون موقع اينقدر ازش لينك پيدا كردم و هي دانلود كردم و ديدم هيچ كدوم كار نكرد - در مورد كركش هم فكر كنم يه تروجان باشه -
ببينيد دوست من
افتر افكت در حالت ويندوز 32 بيتي نميتونه از 2 گيگ رم به بالا رو ساپورت كنه (البته من تا نسخه cs3 اينو ديدم) و همينطور مثل خيلي از برنامه هاي ديگه در هنگام رندر كردن و يا رم پرويو از يك هسته استفاده ميكنه و هسته ديگر سي پي يو بلااستفاده ميمونه براي همين اين پلاگين براي اون دسته از دوستاني كه سيستمشون امروزي هستش بسيار كارامد هستش گرچه من يه مدتي هستش ديگه ازش استفاده نميكنم چون ويندوز 64 بيتي استفاده ميكنم و براي رمم مشكلم حل شده (البته نه زياد ) و يه كاراي ديگه هم كردم
حالا اين پلاگين در نسخه 2 هم در افتر افكت ميتونه كارامد باشه و هم در هنگام لود شدن در افتر افكت ميتونه ساير نرم افزارهاي سه بعدي رو هم ساپورت كنه و فايلهاشون رو رندر كنه
ممنون و موفق باشيد
يا حق
وقتی تو نوار ابزار روی ایکون این پلاگین کلیک میکنم و گرینه اینایبل رو انتخاب میکنم این هشدار رو میده و دوباره دیزیبل میشه؟؟؟؟؟؟؟
حجم عکس 110 کیلو بایت
Last edited by sajad_n90; 25-12-2008 at 16:30. دليل: تایپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)