تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: نحوه ویرایش فایل های Flash سایت Template Monster مربوط به طراحی صفحات وب Flash

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

11 نحوه ویرایش فایل های Flash سایت Template Monster مربوط به طراحی صفحات وب Flash

دوستان سلام
    از بین اساتید این انجمن کسی هست که اطلاعی در مورد نحوه ویرایش تمپلیت هایی که بای طراحی وب سایت توسط سایت template monsterرار داده شده اند رو بلد باشه
    من روی یکی از این ها کار کردم و موفق دم صفحه اول رو ویرایش کنم ولی با سایر صفحات به مشکل خوردم صفحه اول رو شما وقتی فایل رو باز میکنید نمایش داده میشه ولی سایر صفحات رو نمیتونی ببینی به عنوان مثال برنامه اجرا میشه و بعد از اینکه افکت ها عمل کردن مثلا ما روی دکمه contact میزنیم یک فرم جدید ظاهر میشه میخواستم بدونم نحوه دسترسی و ویرایش این فرم جدید چگونه است؟
    سورس کامل فایا های طراحی شده با فلش هست و فقط من مشکلم اینه که سایر صفات رو نمیتونم ببینم کجا قرار گرفته اند که ویرایشات لازم رو بتونم روشون انجام بدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    این نمونه رو ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TemplateMonster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اون فایله که به _v8 یا یه همچین چیزی ختم می‌شه رو باز کنید؛ playhead رو جابه‌جا کنید تا جایی که صفحات وارد صفحه می‌شن رو پیدا کنید. روشون دابل کلیک کنید. تا جایی که من دیدم همگی این‌طورین که یه MovieClip هست به اسم Pages که به تعداد صفحات، فریم داره. هر فریم برای یه صفحه. باید اون mc رو ویرایش کنید.

به وب‌سایت template-help.com هم سر بزنید. راهنمای کامل کار با قالب‌های مانستره.

3. این کاربر از TemplateMonster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اون فایله که به _v8 یا یه همچین چیزی ختم می‌شه رو باز کنید؛ playhead رو جابه‌جا کنید تا جایی که صفحات وارد صفحه می‌شن رو پیدا کنید. روشون دابل کلیک کنید. تا جایی که من دیدم همگی این‌طورین که یه MovieClip هست به اسم Pages که به تعداد صفحات، فریم داره. هر فریم برای یه صفحه. باید اون mc رو ویرایش کنید.

به وب‌سایت template-help.com هم سر بزنید. راهنمای کامل کار با قالب‌های مانستره.

ممنون ببینید منظورتو از این playhead همینه دیگه:

تا جایی که صفحات وارد صفحه می‌شن
    منظورتون اینه که مثلا از صفحه اصلی وارد بخش Contact میشن؟
    اگه منظورتون اینه که همچین چیزی نداره اصلا فقط یک Loading داره برای اول کار و روی صفحه اصلی یک دکمه داره به اسم Enter Site که روش میزنی میره به Home Page و بعدش اون نوار قرمز رو هم که جابجا میکنی دیگه از سایر صفحات مثل contactو about و ... خبری نیست
    من این نوار قرمز که توی عکس نشون دادم و اسمش رو هم نمیدونم چیه رو جابجا میکنم و تا اخر میرم همش 260 تا فریم بیشتر نیت فکر کنم سایر صفحات یک جایی مخفی شدن چون خیلی بیشتر از 260 فریم به نظر میاد این سایت فلش که من مدنظر دارم

فلش رو تا حدودی بلد هستم ولی نه حفه ای در سطح معمول ولی جالبه برام بقیه صفحات رو نیمتونم پیدا کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه TemplateMonster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب، شما صفحه‌ی Home رو پیدا کردی، درسته؟ روش دابل کلیک کن، احتمالاً همون mc با اسم pages هست که گفتم. فریم‌های بعدی اون شامل صفحات دیگه سایت هست. محتویات اون فریم‌ها رو ویرایش کن.

6. این کاربر از TemplateMonster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خب، شما صفحه‌ی home رو پیدا کردی، درسته؟ روش دابل کلیک کن، احتمالاً همون mc با اسم pages هست که گفتم. فریم‌های بعدی اون شامل صفحات دیگه سایت هست. محتویات اون فریم‌ها رو ویرایش کن.
    آقا دمت گرم پیداش کردم
    خیلی ممنون از راهنمایی هات
    تو صفحه اصلی دوبار کلیک بعدش وارد فرم اول شد و بعدش روی فرم اول دوبار کلیک و وارد فرم های بعدی شد خیلی جذابه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

يه template مجانی فلش دانلود کردم بعد ميخوام تو برنامه فلش text منوهارو تغيير بدم..ولی هرکاری ميکنم نميشه..
    مثلاً گزينه home ميخوام ويرايش کنم...لازم ب ذکره که بگم دکمه های منو وقتی موس ميره روشون حرکت ميکنن.
    بنده هم هيچ سابقه ای از کار با فلش ندارم..لطفاً به صورت مبتديانه بگيد چيکار کنم..ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

يه template مجانی فلش دانلود کردم بعد ميخوام تو برنامه فلش text منوهارو تغيير بدم..ولی هرکاری ميکنم نميشه..
    مثلاً گزينه home ميخوام ويرايش کنم...لازم ب ذکره که بگم دکمه های منو وقتی موس ميره روشون حرکت ميکنن.
    بنده هم هيچ سابقه ای از کار با فلش ندارم..لطفاً به صورت مبتديانه بگيد چيکار کنم..ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باید action script بلد باشی. تو منوی اکشن برنامه فلش دنبال text مورد نظرت بگرد بعد با فارسی عوضش کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •