تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: گرایش های کامپیوتر .....

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض گرایش های کامپیوتر .....

سلام..
    می خواستم بدونم کسی میتونه گرایش های کامپیوتر توی رشته های مختلف رو برام بگه ؟؟؟
    مثل گرایش های کامپیوتر توی صنایع و ....
    و اگه بتونید کمی هم درباره ی رشته ی it برام توضیح بدین ممنون میشم...
    البته قبلشم اینو بگم من علاقه م فقط رشته های کامپیوتر اونم از انوع نرم افزارشه ...
    یعنی دوست دارم برنامه نویسی کنم و خلاقیت به خرج بدم ..
    انتخاب اولم هم 100% نرم افزاره هیچ شکی توش ندارم....
    ولی شنیدم نرم افزار هیچ فایده ای نداره ...
    چون کپی رایت تو ایران نیست ... و ... اینا که خودتون و هم خودم بیشتر توی جریانیم ...
    حالا میخواستم بدونم اگه همین برنامه نویسی هر چیزی دیگه ای که مرتبط با علاقم باشه توی رشته های دیگه گرایش داره ؟؟؟!!
    پیشاپیش ار راهنمایی دوستان تشکر میکنم .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    میتونی بری مهندسی برق-الکترونیک.اون وقت هر بردی که میخوای بسازی باید روش با برنامه نویسی کار کنی(میکرو کنترلر).دو تا مزیت هم نسبت به نرم افزار داره:یکی همون قضیه کپی رایت که توی برق رعایت میشه و مثلا هر تابلویی که طراحی کنی یکی دو میلیون گیرت میاد.دوم اینکه نتیجه کارت رو توی دنیای واقعی می بینی و احساس مفید بودن می کنی.مثلا برنامه می نویسی موتور یه کارخونه یا دزدگیر یا پروگرام کردن آی سی دستگاههایی که تحریم هستیم و ...
    اگه خواستی در مورد رشته الکترونیک بیشتر بدونی(دیگر دوستان هم همینطور) من در خدمتم.
    با تشکر

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

دوست عزیز واقعا ممنونم ازت...
    کس دیگه ای درباره ی رشته های دیگه میتونه کمکم کنه ؟؟
    مخصوصا it ..... ؟؟؟

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

رشته صنایع به خودی خود گرایش کامپیوتری نداره اما کسی که علاقه مند باشه حال و هوای رشته جوریه که می تونه وارد مباحث کامپیوتری بشه
    اونقدر دقیق نیستم حرفم اما تا اونجایی که من دستم اومد بچه های کامپیوتر خیلی قوی با پایگاه داده ها کار می کنند و برنامه نویسی توی این فضا اما کارهای کامپیوتری صنایع که می گم و اصولا برنامه نویسیش توی فوق مفهوم پیدا می کنه روی طراحی الگوریتم کاربرد داره یعنی مهم ترین کار اینه الگوریتم برای مسئله ات در بیاری ( حدودا 25درصد دانش کامپیوتر می خواد 35 درصد صنایع و 40 درصد خلاقیت ) و بعد برنامه نویسی . توی مقطع پایین تر صنایع ، کامپیوتری ترین بعد گرایش تحلیل سیستم هست ساده ترین حالتش که برات توضیح بدهم توی شرکت های نر افزار نویسی این بچه ها می گن قابلیت نرم افزار باید چطور باشه و بعد برنامه نویسی با کامپیوتری هاست اما بقیه مباحث صنایعی هست

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پست بالا تایید میشه.ضمنا صنایع آسونتر هم هست نسبت به بقیه مهندسی ها.کارش هم خیلی خوبه.پیشنهاد خوبی میتونه باشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد خوب یا بد بودن نرم افزار نمیشه به همین راحتی در موردش صحبت کرد و مسئله کپی رایت هم در برابر بقیه مسائل اونقدر مطرح نیست! (مخصوصاً توی ایران) کلاً اول باید خوب بودن تعریف بشه بعد در موردش بحث شه!
    اما اگه معیار انتخاب رشتت در درجه اول برنامه نویسیه، بهترین رشته همون نرم افزاره. در درجه بعد IT هست که از بقیه رشته ها بیشتر به برنامه نویسی میپردازه و کلاً واحدای IT شامل دروس برنامه نویسی و برنامه نویسی پیشرفته و فناوری اطلات و Data و شبکه و امنیت و ... (و اندکی درباره مدیریت) میشه.
    سخت افزار و علوم کامپیوتر هم واحدای برنامه نویسی دارن.
    اما از بقیه رشته ها، توی برق کنترل بیشتر از همه برنامه نویسی داره (و خیلی به کامپیوتر نزدیکه). صنایع رو هم که دوستان گفتن.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد خوب یا بد بودن نرم افزار نمیشه به همین راحتی در موردش صحبت کرد و مسئله کپی رایت هم در برابر بقیه مسائل اونقدر مطرح نیست! (مخصوصاً توی ایران) کلاً اول باید خوب بودن تعریف بشه بعد در موردش بحث شه!
    اما اگه معیار انتخاب رشتت در درجه اول برنامه نویسیه، بهترین رشته همون نرم افزاره. در درجه بعد it هست که از بقیه رشته ها بیشتر به برنامه نویسی میپردازه و کلاً واحدای it شامل دروس برنامه نویسی و برنامه نویسی پیشرفته و فناوری اطلات و data و شبکه و امنیت و ... (و اندکی درباره مدیریت) میشه.
    سخت افزار و علوم کامپیوتر هم واحدای برنامه نویسی دارن.
    اما از بقیه رشته ها، توی برق کنترل بیشتر از همه برنامه نویسی داره (و خیلی به کامپیوتر نزدیکه). صنایع رو هم که دوستان گفتن.
    الکترونیک هم که کشکه مهران جون.دستت درد نکنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الکترونیک هم که کشکه مهران جون.دستت درد نکنه.
    نه! اتفاقاً الکترونیک هم با برنامه نویسی زیاد سرکار داره! منظور من این بود که توی برق، کنترل بیشتر از همه با برنامه نویسی ارتباط داره!

9. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رشته رباتیکم برنامه نویسی داره البته تو این رشته چون شما باید برنامه ای بنویسی که افکارتو بصورت مکانیکی ببینی لذت بخش هم هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من خودم دانشجوي مهندسي كامپيوتر سخت افزار دانشگاه تهران مركزم درحالي كه ترازم 7000 شد مي تونستم رشته هاي ديگر مثل برقم بزنم ولي اين كارو نكردم تو گرايشاي كام بهترين سخت افزاره چون تو ارشد ميتوني برق بخواني يا نرم يا it ا معماري كام يا رباتيك تازه سخت افزار اكثر واحداي الكترونيك را دارد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •