تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: فلش ديسك با ورودي كارت حافظه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 فلش ديسك با ورودي كارت حافظه

سلام
    دنبال يه فلش با ورودي كارت حافظه ميكرو هستم كه تا دو گيگ حداقل بتونه همچين كارتهايي رو ساپورت كنه. كسي همچين چيزي ديده ؟
    ممنون

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب شما چه نوع فلشی منظورتون هست ؟

USB Flash drive ?

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آره ديگه همين فلش هاي معمولي كه همه دارن!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره ديگه همين فلش هاي معمولي كه همه دارن!
    خوب این فلشها الان تا 32 گیگ حافظه دارن و دیگه فکر نکنم احتیاج به جای flash micro باشه !

همچیت چیزی نیست اصلا دوست من .... من که تا حالا ندیدم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب این فلشها الان تا 32 گیگ حافظه دارن و دیگه فکر نکنم احتیاج به جای flash micro باشه !

همچیت چیزی نیست اصلا دوست من .... من که تا حالا ندیدم !
    دوست من قطعا به دردم ميخوره كه ميگم! من ميخام از كارت حافظه ي گوشيم در اون استفاده كنم براي انتقال فايل راحت!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب mp3 player ي كه همچين توانايي داشته باشه چي. البته از هميناييي كه مدل فلش هستن.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب mp3 player ي كه همچين توانايي داشته باشه چي. البته از هميناييي كه مدل فلش هستن.
    ممنون
    خوب MP3 که مموری کارت مثلا میکرو بهش میخوره بله هست .... خودش Mp3 پلیر هم میتونه به عنوان USB Drivr مورد استفاده قرار بگیره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مدلي كه روي خودش پورت رو هم داشته باشه و سيم هم نخاد پيشنهاد ميدي

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من قطعا به دردم ميخوره كه ميگم! من ميخام از كارت حافظه ي گوشيم در اون استفاده كنم براي انتقال فايل راحت!
    ممنون
    دوست عزیز طبق تحقیقی که برای شما کردم به تازگی محصولی ارائه شده که کاملا همون چیزی هست که میخای ...

حافظه ی فلشی در ظرفیت های مختلف توسط شرکت سیلیکون پاور عرضه شده که به کارت خوان حافظه های میکرو sd و میکرو sdhc مجهز است.
    این درایو usb ضد خش به رنگ سیاه و در ظرفیت های یک، دو، چهار و هشت گیگایابت عرضه می شود.
    حافظه ی فلش ultima 155 usb flash با کارت های حافظه ی میکرو sd و میکرو sdhc سازگار بوده و 3/57 در 18 در 2/9 میلیمتر اندازه و 5/12 گرم وزن دارد.
    این درایو در انتها شکافی برای وارد کردن کارت های حافظه و خواندن آن ها دارد که ظرفیت ذخیره سازی اطلاعات آن را به سادگی افزایش میدهد .

مدلهای MP3 Player Zen Stone از کریتیو هم حافظه 2 تا 8 گیگ دارن میشه بجای فلش دیسک هم برای انتقال فایل ازش استفتده کرد

10. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز طبق تحقیقی که برای شما کردم به تازگی محصولی ارائه شده که کاملا همون چیزی هست که میخای ...

حافظه ی فلشی در ظرفیت های مختلف توسط شرکت سیلیکون پاور عرضه شده که به کارت خوان حافظه های میکرو sd و میکرو sdhc مجهز است.
    این درایو usb ضد خش به رنگ سیاه و در ظرفیت های یک، دو، چهار و هشت گیگایابت عرضه می شود.
    حافظه ی فلش ultima 155 usb flash با کارت های حافظه ی میکرو sd و میکرو sdhc سازگار بوده و 3/57 در 18 در 2/9 میلیمتر اندازه و 5/12 گرم وزن دارد.
    این درایو در انتها شکافی برای وارد کردن کارت های حافظه و خواندن آن ها دارد که ظرفیت ذخیره سازی اطلاعات آن را به سادگی افزایش میدهد .

مدلهای mp3 player zen stone از کریتیو هم حافظه 2 تا 8 گیگ دارن میشه بجای فلش دیسک هم برای انتقال فایل ازش استفتده کرد
    ممنون دوست من
    پس فعلا توي ايران نبايد موجود باشه درسته ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •