بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . میخواستم بدونم چه فرقی بین گوشی های x1 و p1 و w902 وجود داره . یعنی از نظر سیستمی هر کدوم چه قابلیت هایی رو دارن . شما کدوم رو پیشنهاد میدین . گوشیش مهم نیست هر گوشی مشابهی میتونه باشه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . میخواستم بدونم چه فرقی بین گوشی های x1 و p1 و w902 وجود داره . یعنی از نظر سیستمی هر کدوم چه قابلیت هایی رو دارن . شما کدوم رو پیشنهاد میدین . گوشیش مهم نیست هر گوشی مشابهی میتونه باشه
x1 با p1 مقایسه میکنید؟
پی 1 از سری uiq3 سونی اریکسونه. برنامه های سیمبین مخصوص به خودش رو داره.
تنها شباهتشون شاید صفحه لمسی و دوربین 3 مگاپیکسلیشون باشه.
x1 برنامه هاش ویندوز موبایله و امکانات بیشتر و البته قیمت خیلی بیشتری هم داره.
902 هم از سری واکمن سونی اریکسونه که دوربین 5 مگاپیکسلی داره و هنوزم نیومده.
مشخصات ایکس 1 :
مشخصات دبلیو 902 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات پی 1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من x1 را بهت پیشنهاد میکنم ولی به نظرم توی تایپیک مشاوره برای خرید پست میزدی بهتر بود
اگه موزیک دوست دارید بایک دوربین نسبتا خوب w902
نمیدونم حالا این فروشندگان محترم گوشی اون کارت 8 گیگی رو تو جعبش میزارن یا نه
ولی اگه می خواید گوشیتون یک چیز تک باشه من x1 رو پیشنهاد می کنم که ویندوز موبایل هم هست هم این که سونی اریکسون یه دست کاری های توی ویندوز انجام داده و.........
بین P1i و X1 ، حتماً X1 رو انتخاب کن...
چون خیلی امکانات بیشتری نسبت به P1i داره.
بستگی به توقعت از گوشی و بودجه ات داره!
اگه پول داری و خیلی با گوشی و برنامه هاش کار داری x1 ولی اگه موزیک زیاد گوش میدی w902
اگر هم یه گوشی خوب و کامل با امکانات مناسب میخوای p1 رو بگیر که رو دستش نیست!
W902 خیلی وقت هست وارد بازار شده.توی ایران هم هست.902 هم از سری واکمن سونی اریکسونه که دوربین 5 مگاپیکسلی داره و هنوزم نیومده.
کلا شما باید ببینی چه امکاناتی از گوشی براتون کاربرد داره.قیمت هم که جای خود داره.
اول X1 بهد بنا به استفاده شما p1 یا W902
X1 ّرای خودش غولی حساب میشه
سونی اریکسون و ویندوزحرف نداره
بخاطر همین هست که من سونی اریکسون رو ول نمی کنم
کیبرئ سخت افزاری حرف نداره
سرعت مسیج سرعت تایپ سرعت انتخاب اسم برای دفترچه
p1 یه گوشی بیزینس عالیه که دارای سیستم عامل سیمبین ورژن 9.2 و از رابط کاربری uiq3 استفاده میکنه و همون طور که میدونی برنامه های زیادی رو ساپورت میکنه و از نظر قیمت و امکانات عالیه
x1 یه گوشی جدید تر و فوق العاده پیشرفته تره دارای ویندوز موبایل ورژن 6.1 وصفهح لمسی 3 اینچ و دوربین 3.2 و مموریmicro sd
نرم افزارهای خیلی سنگین تر و پیچیده تری نسبت به p1 اجرا میکنه
w902 هم که مشخصه از سری واکمنه و مخصوص پخش موزیک. بدنه خیلی باریک و خوش دست. دوربین 5 مگا پیکسل. این گوشی فقط قادره نرم افزارهای جاوا رو اجرا کنه و در ضمن اون طور که ما شنیدیم مموری 8 گیگ هم توی پکش هست و الان هم موجوده
پیشنهاد میکنم شما سری به کلوپ هر 3 گوشی بزنی تا متوجه همه چیز بشی
امیدوارم کمک کرده باشم
ولی خرید p1 رو دیگه اصلا پیشنهاد نمی کنم چون دیگه کیفیت سابق رو ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)