pmp cliod 3550 واقعا كره اي هستش؟؟؟
اگه آره...
ارزش خريدن داره؟؟؟
از قيافه و امكاناتش خيلي خوشم اومده...
اینم از شکل و امکاناتش:
جالب نیست...!
به نظرم که قیمتش هم باید مناسب باشه...
نظر شما چیه؟؟؟
pmp cliod 3550 واقعا كره اي هستش؟؟؟
اگه آره...
ارزش خريدن داره؟؟؟
از قيافه و امكاناتش خيلي خوشم اومده...
اینم از شکل و امکاناتش:
جالب نیست...!
به نظرم که قیمتش هم باید مناسب باشه...
نظر شما چیه؟؟؟
Last edited by zodiyak; 17-12-2008 at 15:45.
کسی نیست با من همدردی کنه...
باشه...
میرم و گم میشم آخر...تو غروب دشت پر غم...
عجیبه ... من یه پست در جواب شما زده بودم .. نمی دونم چرا نیستش !! .. حتما حواسم پرت بوده و درست انجام ندادمش...... دیروز هم که نبودم ...
خلاصه اش این بود که شما اگه می خوای pmp بخری مسلما این مدلی که گفتی جزو انتخاب های خوب و اصلی نیست ... ولی این دلیل نمیشه که کاملا هم ردش کنیم ... شاید شما از نظر بودجه ، نمی تونی مثلا 300 تومن هزینه کنی (هرچند اینم انگار خیلی ارزون نیست - قیمت اینجاش چنده؟) ، یا نهایتا سلیقه ات اینطوری ایجاب میکنه ... ارزش خرید داشتن/نداشتن ، به این عوامل هم بستگی داره و فقط بحث کیفیت نیست ...
بله - کره اییه ... از معایب هم یکی اینکه چندان مدل جدیدی نیست (ظاهرا 2006) و باتری اش هم زیر متوسطه ...
سیمور جان ممنون...
قیمتش تو پایتخت 250 بود.
با cowon A2 هم نمیتونه رقابت کنه؟
خوب شد پرسیدم... باطر ی خیلی برام مهمه.
داستان 10 تا 12 ساعت واسه موزیک و 5 تا 6 ساعت واسه ویدیو چیه؟؟؟(الکیه)
فک کنم بهترین pmp تو بازار الانA3 باشه.(درسته)
نظرت راجع به برند maxian چیه؟؟؟
لطف میکنی یه چند تا برند معتبر که تو کار pmp هستن معرفی کنی...
بازم ممنون...
مثل همیشه کارت بیست بیسته...
باشی تا ابد...
Last edited by zodiyak; 20-12-2008 at 11:32.
250 تومن ؟ ... نسبتا بالاست .. هرچند من چک کردم ، قیمتش رو توی سایت های خارجی 450 دلار زده بود (قیمت 2006 اش)... قطعا بخاطر اینکه قدیمی شده قیمتش پایین اومده اینجا ...
نه - نمی تونه رقابت کنه ... ضمنا الان A3 اومده و A2 هم نسل قبلیه دیگه ..
خب کمه ، بخصوص برای صدا ... 10-12 ساعت واسه صدا یعنی زیر متوسط .. (الان ipod classic حدود 30 ساعت واسه صدا باتری داره)
بله - میشه با جرات گفت که A3 بهترین pmp موجوده ...
اون تعریفی که از pmp بعنوان محصول سنگین (از نظر امکانات و قابلیت ها و کیفیت و قیمت !) داریم البته یه مقدار شکسته شده و الان بازار اصلی اش دست cowon ه ... حالا با ارفاق میشه ipod classic رو هم pmp دونست ... creative مثلا zvm رو داشت بعنوان یه ppm الگو ...کمپانی archos هم مدلهای خوبی داره که اینجا بسیار سخت گیر میاد ظاهرا (همن پایتخت) ...
سلام
ببخشید که میپرم وسط بحثتون ولی گفتم یه کمکی کرده باشم چون یه خورده اطلاعاتی درباره محصولات cowon دارم
درمورد A3 واقعا جزو PMP های عالی هستش و امکانات فراوانی داره از همه جالبتر اینکه تکنولوژی های خوبی توش بکار رفته مثلا یه موردش استفاده از چیپی که اسمش داوینچی هست و در واقع یه dual core processor هستش که به راحتی میتونه تصاویر با کیفیت HD رو پردازش کنه
درمورد باطری هم زمان خوبی رو داره
راستی خوشحال میشم یه سر به تاپیکی که تو امظام هست بزنی
Last edited by osmaan; 20-12-2008 at 20:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)