اکثر کسایی که دارن برای کنکور آماده میشن یا میرند سنجش یا قلم چی هر کدوم هم برنامه ی خاص خودشونو دارن یه عده ای هم با برنامه خودش جلو میرن...
حالا سوال اینکه روزی چند ساعت درس میخونین....من خودم یک ماهه دارم 3 ساعتو میخونم ولی بعدا افزایش میدم
اکثر کسایی که دارن برای کنکور آماده میشن یا میرند سنجش یا قلم چی هر کدوم هم برنامه ی خاص خودشونو دارن یه عده ای هم با برنامه خودش جلو میرن...
حالا سوال اینکه روزی چند ساعت درس میخونین....من خودم یک ماهه دارم 3 ساعتو میخونم ولی بعدا افزایش میدم
من زمانيکه براي کنکور خودمو آماده ميکردم روزي 2 ساعت ميخوندم ولي مفيد و خالص...
نزديک کنکور هم روزي 8-9ساعت ، نتيجش هم خوب بود...
اينم اضافه کنم تعداد ساعات مطالعه اصلاً نشاندهنده وضعيت تحصيلي خوب نيست ...
مهم ميزان مطالب يادگرفته شده يا مرور شده هست ...
کاملا تایید میشه . شاید یکی 13 ساعت بخونه ولی یکی با 6 ساعت همون قدر و به همون اندازه بخونه تازه شایدم بهتر از اون ...
سلام
من اوايل مهر روزي 4 ساعت به طور متوسط ميخوندم.(كلا پاييز)
زمستان به علت قطع گاز و پاره اي از مشكلات ديگر روزي 1 ساعت
بهار روزي 5 ساعت
مهمترين زمان 3 ماه مونده به كنكوره خيلييييييييمهمه؟!
موفق باشيد.
ببخشید!شما چطوری تایم میگیرین؟!یعنی بکوب 3 یا 6 ساعت رو میخونین!مسلما هرکس بر حسب برنامه میخونه مثلا من یک فصل رو میخونم کامل و مفهومی بعدش فصل بعد البته نسبت به درسی هم که میخونی فرق داره در کل من شاید بین 4 و 5 ساعت شایدم بیشتر یا کمتر! بخونم.
منم نگفتم هر کس هر چقدر بیشتر بخونه بهتر نتیجه میگیره این یه امر نسبیه... سوال فقط برای آمار گیری از کنکوری هاست
بله از عید به بعد یعنی همون 3 ماه مهمترین زمان برای کنکور هست
14 ساعت - 12 ساعت
شوخی کردم بابا 3 روزه هیچی نخوندم ! : ) )
روزی 5 ساعت اینا میخونم میانگین
سلام
من هم بین 3 تا 6 ساعت.ولی یه سوال:چرا همش میگن چند ساعت میخونی؟چرا نمیپرسن بقیش رو چه کار میکنی؟؟؟خیلی جالبه برام بدونم....
من از اول دی شروع کردم روزی 6یا7ساعت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)