تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: Slackware

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض Slackware

سلام علیکم
    من یه مدتیه دارم با این لینوکس کار می کنم واقعا عالیه مخصوصا اگه با KDE حال می کنید.(Gnome نداره)
    البته بهتره قبلا یه کم با لینوکس کار کرده باشید...چون پارتیشن بندیش یه کم دردسر داره (برای تازه کارا)
    بعد هم به طور Default میره تو حالت تکست (runlevel 3) اگه اشتباه نکنم که خودتون باید X رو راه بندازید تا وارد KDE بشه یعنی باید بنویسید startx وکلی دردسر برای کارای دیگه....به نظر من اگه می خواید لینوکس یاد بگیرید یکی از راهاش همین SlackWare
    چون خودمون هم زیاد بلد نیستم از اساتید خواهشمندیم که اگه تجربه ای چیزی در مورد این لینوکس دارن ما رو بی نصیب نگذارند.
    راستی یه چیز دیگه ...آخرین نسخش 12.2 و تو لینوکس ها به Stability بالاش شهرت داره (یعنی به همین راحتیا قات نمیزنه و خراب نمیشه اگه اذیتش نکنی)
    Last edited by iphone3g; 16-12-2008 at 17:48.

2. این کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

4. این کاربر از m a j r i x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اشتباها آخرین نسخه رو 12.1 نوشته بودم که الان پست رو ویرایش کردم...چون خودم تازه 12.1 رو دانلود کرده بودم فکر نمی کردم 12.2 هم اومده باشه...

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

پایداری و بالا بودن راندمان اسلک خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه نکته جالب در مورد Slackware هر وقت شما با روت لاگین بشید یه جمله یا یه تیکه شعر از افراد مشهور براتون می نویسه مثلا امروز که لاگین کردم نوشت :
    One hundred of women don't worth of a xxxxxx
    ( با عرض شرمندگی xxxxxxx یه کلمه ناجوره که نمی تونم بنویسم )
    Last edited by iphone3g; 17-12-2008 at 15:17.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض Update کردن کرنل

ابتدا باید kernel رو از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کنید.(دقت کنید که با دستور uname -r ورژن کرنل فعلی رو مشخص کنید که یه کرنل مشابه یا قدیمی تر دانلود نکنید)
    حالا روت میشیم و پسورد رو وارد می کنیم. فایلی که دانلود می کنید یا پسوند tar.bz2 داره یا پسوند tar.gz در هر صورت فایل رو از حالت فشرده خارج کنید.
    من الان چون Slackware دارم با توجه به اون توضیح میدم امیدوارم برای بقیه توزیع ها مشکلی پیدا نکنید.حالا فایل آنپک شده رو توی مسیر زیر کپی کنید:
    /usr/src/
    مثلا برای کرنل ورژن 2.6.25.4 داریم:
    /usr/src/linux-2.6.24.5
    حالا به دایرکتوری مربوطه cd می کنیم یعنی از توی ترمینال (یا کنسول و..) با دستور
    /cd /usr/src/linux-2.6.24.5
    وارد پوشه ای که محتویات کرنل قرار دارد میشویم.الان اگر ls بگیریم باید یه سری فولدر مثله زیر نشون بده:
    arch
    block
    crypto
    .
    .
    .
    usr
    وچند تا فایل دیگه...
    حالا قسمت اصلی کامپایل کرنل جدید رو شروع میکنیم.دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنید (ممکنه بعضی از دستورات زمان زیادی بخوادتا کامل بشه)

make menuconfig

وارد جزئیات Configuration نمی شم چون روی هر سیستمی متفاوته...بنابرین حالت پیش فرض رو مدنظر قرار میدیم Exit رو میزنیم و ادامه میدیم:

make bzImage

make clean

make modules

make modules_install

rm .version

کار تمومه !!! یه ریست بکنید واگه حالا uname -r رو اجرا کنید باید ورژن کرنل جدید رو ببینید.امیدوارم چیزی از قلم نیفتاده باشه.

9. 2 کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

یه نکته جالب در مورد Slackware هر وقت شما با روت لاگین بشید یه جمله یا یه تیکه شعر از افراد مشهور براتون می نویسه مثلا امروز که لاگین کردم نوشت :
    One hundred of women don't worth of a xxxxxx
    ( با عرض شرمندگی xxxxxxx یه کلمه ناجوره که نمی تونم بنویسم )
    جدا ؟؟!!!
    چه جالب!

الان slackware از لحاظ گرافیکی در چه سطحی هست ؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من تا نسخه 11 اسلک ویر ازش استفاده میکردم.یه بار هم معرفیش کردم.
    کد:
    در حال حاضر چون از یه سیستم قوی استفاده میکنمو دیگه مدت هاست که برنامه نمی نویسم و البته دلایل دیگر . . فعلا از اسلک ویر استفاده نمیکنم.ولی بی تردید بخاطر قالب فایل ها یکی از سبک ترین توزیع های لینوکس محسوب میشه و اگه کسی نیاز به سیستم تمام عیار برای توسعه نرم افزاری داشته باشه با یه سیستم سخت افزاری قدیمی هم میتونه اجراش کنه.

البته باید تاکید کنم Gnome هم جزی میز کارهای اسلک ویر است.(راستش من تا حالا KDE رو نصب نکردم)اسلک ویر مثل بقیه توزیع های اصلی(در واقع باید بگم بقیه توزیع های اصلی مثل اسلک ویر چون اسلک فکر کنم قدیمی ترین باشه) بهمراه خود چند تا دسکتاپ من جمله Gnome Xfce KDE . . . رو داره

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته باید تاکید کنم Gnome هم جزی میز کارهای اسلک ویر است.(راستش من تا حالا KDE رو نصب نکردم)اسلک ویر مثل بقیه توزیع های اصلی(در واقع باید بگم بقیه توزیع های اصلی مثل اسلک ویر چون اسلک فکر کنم قدیمی ترین باشه) بهمراه خود چند تا دسکتاپ من جمله Gnome Xfce KDE . . . رو داره
    احتمالا ورژن Slackware که شما نصب کرده بودی قدیمی بوده چون از Slackware 10.2 میزکار Gnome با Slackware ارائه نمی شه !!!
    اصلا یه سایت هست که Gnome مخصوص Slackware میده:

کد:
    اینم مرحلاه آخر Setup که باید Desktop رو مشخص کنی (kde,xfce,...) که همونطور که می بینید خبری از Gnome نیست(Slackware 12.0 ) !!!!!

Last edited by iphone3g; 19-12-2008 at 00:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جدا ؟؟!!!
    چه جالب!

الان slackware از لحاظ گرافیکی در چه سطحی هست ؟
    از نظر گرافیک مثل بقیه لینوکسا نیست (ubuntu,fedora,suse,....) مثلا الان توی چند تا نسخه از کلی وقت پیش تا حالا داره از KDE 3.5 استفاده میشه...وکلا چند تا Desktop داره که بهترینشون (از لحاظ گرافیکی) همین KDE 3.5
    Last edited by iphone3g; 18-12-2008 at 23:51.

14. این کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •