سلام من ميخوام گوشي بگيرم ولي بين iphone3G و HTC HD و X1 موندم قبلا در گذشته دور jam داشتم ولي خيلي حال نكردم براي من پخش موسيقي و تصويري خوب مهم هست ولي دوربين نه خيلي- ميخوام كيفيت خوبي lcd داشته باشه و زير نور خورشيد به خوبي معلوم باشه با اينكه 2 تا از گوشي ها ويندوز موبايل هست و يكي ديگه مكينتاش و مقايسه درست نيست ولي خب من گير كردم.ممنون ميشم كمكم كنيد
من 2 سال پيش w950 رو 600.000 تومان خريدم بعد رفتم n73 خريدم ولي اصلا حال نكردم ديدم گوشيه ديگه اي هم نيومده كه حال بده بعدا w960 اومد كه گرون بود 700 بود n73 رو فروختم دوباره w950 خريدم با اينكه p1 هم موجود بود ولي بچه ها گفتن تو پخش به پاي w950 نميرسه مخصوصا افكت هايي كه هنگام پخش داره الانم ازش راضي هستم معمولا خيلي كم پيش مياد بخوام من عكس بگيرم جايي كه حدس بزنم شايد عكس بگيرم دوربين ميبرم .در مورد بلوتوس هم استفاده كمي دارم زياد نيازم نميشه چون از هر كسي چيزي قبول نميكنم فقط از دوستام كه تو كار گوشي واردن و ميدونن گوشي شون ويروسي نيست .
با اين اوضا پيشنهاد شما چيه. در مورد omnia هم تحقيق كردم خوشم نيومد البته رو اسم سامسونگ هم يه مقدار حساسيت دارم.
قيمت IPHONE3G 16 gig 800
قيمت htc HD 900
قيمت x1 870