تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: تفاوت سوکت با اسلات؟

داره خودمونی میشه SEASUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تفاوت سوکت با اسلات؟

با سلام و خسته نباشید
    این پرسش شاید ابتدایی باشه ولی برام جای سوال که چه فرقی بین سوکت و اسلات، پورت و .. در کامپیوتر وجود دارد؟چون در همه به نوعی دو تا قطعه با هم کانکت می شند؟
    آیا از لحاظ فنی با هم فرق دارند؟ یا فقط یک نوع قرار داد برای اتصال قطعات به همدیگر ؟
    اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.
    با تشکر.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    این پرسش شاید ابتدایی باشه ولی برام جای سوال که چه فرقی بین سوکت و اسلات، پورت و .. در کامپیوتر وجود دارد؟چون در همه به نوعی دو تا قطعه با هم کانکت می شند؟
    آیا از لحاظ فنی با هم فرق دارند؟ یا فقط یک نوع قرار داد برای اتصال قطعات به همدیگر ؟
    با تشکر.
    دوست عزیز

میخوام کلی بودن سوالتون رو با یک سوال زیر سوال ببرم!

شما به من بگین که چه فرقی فلاپی دیسک و سی دی و هارد وجود داره
    مگه همشون برای ذخیره سازی اطلاعات نیستند؟(شوخی)

راستش سوال شما خیلی کلیه
    هرکدوم از مواردی که نام بردین برای خودشون دنیایی دارند.
    بله ، به طور کلی همه برای وصل کردن آمدند، اما توضیح در مورد هرکدام خیلی گستردست

داره خودمونی میشه SEASUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اولا ممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادید
    ببینید تفاوت بین سی دی رام با فلاپی یا هارد یک تفاوت ملموس و قابل فهم .
    هر کس حتی اگر اطلاعات ناچیزی از کامپیوتر داشته باشه می تونه مرز تعریف هر کدام از این قطعات را حتی دست و پا شکسته هم که شده بیان کنه.( حداقل از لحاظ اطاعات ذخیره شده روی هر کدام.)
    من هم دنبال وجه تمایز (حتی خیلی هم که ناچیز باشه ) برای این قطعات هستم ، ممکن از لحاظ سرعت، شکل ظاهر یا خیلی عوامل دیگه باشه. شما بیان کردید که هرکدام برای خودشان دنیایی دارند، من هم به دنبال بخش بسیار ناچیزی از این دنیا هستم
    تو اینترنت سرچ زیاد کردم اما از لحاظ فنی نتونستم تعریفی برای هر یک پیدا کنم .
    اگر شما بخشی از این گستردگی را حتی اگر در چند جمله کوتاه هم که شده برای من بیان کنید یا مرجع یا منبعی به من معرفی کنید ممنون میشم.
    باز هم از زحمات شما دوست عزیز تشکر می کنم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    هر کس حتی اگر اطلاعات ناچیزی از کامپیوتر داشته باشه می تونه مرز تعریف هر کدام از این قطعات را حتی دست و پا شکسته هم که شده بیان کنه.( حداقل از لحاظ اطاعات ذخیره شده روی هر کدام.)
    من هم دنبال وجه تمایز (حتی خیلی هم که ناچیز باشه ) برای این قطعات هستم ، ممکن از لحاظ سرعت، شکل ظاهر یا خیلی عوامل دیگه باشه. شما بیان کردید که هرکدام برای خودشان دنیایی دارند، من هم به دنبال بخش بسیار ناچیزی از این دنیا هستم
    اگر شما بخشی از این گستردگی را حتی اگر در چند جمله کوتاه هم که شده برای من بیان کنید یا مرجع یا منبعی به من معرفی کنید ممنون میشم.
    سلام دوست عزیز
    دوست عزیز سلام
    من معذرت خواهی میکنم از اینکه نتونستم زود پاسخ بدم

به طور کلی اگر بخواهیم با چند تا تفاوت سوکت و اسلات رو بیان کنیم باید با این صورت باشه...

سوکت در مبحث دارای تعریفه
    اول در شبکه
    به مجموعه ی یک پورت و یک IP در شبکه ، سوکت میگن
    اما در مبحث سخت افزار مثال های زیادی برای سوکت داریم.
    سوکت های تلفن (RJ11) ، سوکت شبکه (RJ45 ) ، سوکت های صدا ، سوکت های پورت هایی مثل Firewire ، USB و ...
    یک سری دیگه از سوکت ها هم هستند که در اصل پایه ای برای IC ها هستند و بهترین مثال برای اونها سوکت زیرین CPU هاست. هرکدام از اینها تعریف و مشخصات خاص خودشون رو دارند.

اما اسلات ها یک کمی فرق دارند.
    برای مثال میشه به اکسپنشن اسلات های PCI ، PCI Experss ، AGP ، اسلات رم و CPU هایی که قدیم به صورت اسلاتی وصل میشدن اشاره کرد.

البته ناگفته نمونه از روزی که شما این سوال رو پرسیدین من دارم روش فکر میکنم.
    خودم با صحبت های بالا نتونستم خودم رو قانع کنم ، به محض اینکه به پاسخ روشن تری دست پیدا کردم با شما در میون میگذارم
    موفق باشید
    یا علی

5. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض سي پي يو سوكتي

با سلام و خسته نباشید
    با تشکر.

سلام دوست من
    احتمالا منظور شما فرق بين سي پي يو سوكتي با سي پي يو اسلاتي مي باشد كه متاسفانه هيچ كدام از دوستان پاسخ ندادند اما در هر حال سي پي يوهاي اسلاتي براندازي شده اند و از توليد خارج هستند و اينك تمام سي پي يوها سوكتي بوده و نصل جديد 775 و قوي تر و جديدتر و البته گران تر 1366
    با احترام
    كاويان

7. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم...سوکت و اسلات و کانکتور و .... همه اصطلاحی هستن که توووی الکترونیک استفاده میشه و گاهی جای همدیگه هم استفاده میشن.خیلی خودته درگیر این اصطلاحات نکن چون خیلی مهم نیستش
    اسلات بیشتر واسه کانکتورهای مربوط به رم و گرافیک و سایر کارتهایی که به اسلتهایISA و PCI و AGP و PCI-E وصل میشن اطلاق میشه
    سوکت هم از CPU بیگیر تا مودم و شبکه و.... صفحه کلید و موس و.....
    اگه بازم راضی نشدی این لینکها ره با دقت مطالعه بنما!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    )

داره خودمونی میشه bermoda_khatar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جای کره خاکی

پيش فرض

با سلام
    سوکت و اسلات با و کانکتور هم تفاوت دارن سوکت مربوط به cpu می شه و اسلات هم مربوط به کارتهای گرافیک کارت صدا و مودم و کارت tv و کانکتور هم مربوط به چاپگر ها و اسکنرها و موس میشه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

با سلام
    سوکت و اسلات با و کانکتور هم تفاوت دارن سوکت مربوط به cpu می شه و اسلات هم مربوط به کارتهای گرافیک کارت صدا و مودم و کارت tv و کانکتور هم مربوط به چاپگر ها و اسکنرها و موس میشه
    دوست عزیز
    اینکه سوکت فقط برای cpu بکار میره جمله ایه که در حال حاضر درسته!
    در گذشته cpu های اسلاتی هم وجود داشته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •