با سلام خدمت شما عزیزان
بنده کاربر تازه واردی هستم و سوالات جامعی داشتم و ممنون میشم ازتون اگه من را راهنمایی کنید .
بنده دارای کامپیوتر با قدرت متوسط هستم و قصد دارم ان را به یک کامپیوتر حرفه ای تبدیل کنم .
مشخصات کامپیوتر من
main : GA-945PL - DS3
CPU :
Intel Pentium 4 /3000 (F)
VGA : 6200 GeForce TurboCache (TM) (128)
RAM : 2GIG (BOSS 533)
( کینگستون)
i7 به صرفه هست یانه . مثلا این مادربرد فقط سه مدل از سی پی یو های ای 7 رو ساپورت میکنه و بنده فقط حق انتخاب از این 3 سی پی یو رودارم . ( 920 _ 940 _ 965 )
بعد این سی پی یو i7 مدل Core™ i7-920 چه مقداری قدرت داره و مثلا حریف سی پی یوهای مثل Core™ 2 Extreme QX9650 میشه یا نه ومثلا سی پی یو مدل Core™ i7-965حریف سی پی یو Core™ 2 Extreme QX9770میشه ؟؟.
بعد اگه طی سال های دیگر 4 یا 5 نوع جدید از این سی پی یو های i7 وارد بازار شه این مادربرد می تونه انها را ساپورت کنه ؟
همچنین دوستان اگه جدول مقایسه ای بین سی پی یو 920
i7 و Core™ 2 Extreme QX9650 یا امثال این سی پی یو دارند بذارند ممنون میشم .همچنین قیمت این سی پی یو تو ایران چنده
بعد من چند جا خوندم اگه سی پی یو i7 بگیرم باید حتما از حافظه های ddr3 استفاده کنم . دوستان اگه میشه در این مورد حتما راهنمایی بفرمایند . دراین صورت یعنی بنده نمی تونم از رم های خودم استفاده کنم ؟؟؟
اگه اینطور باشه من باید قید سیستم I7 رو بزنم
چون رم های DDR3 بسیار قیمت بالایی دارند .