سلام
چطور میشه مشخصات دیسک سخت مثل حجم کل دیسک و تعداد سکتورها و اندازشون و بدسکتورها و ... رو بررسی و نشون داد؟
چیزی تو مایه های scandisk(chkdsk) در ویندوز
با تشکر!
سلام
چطور میشه مشخصات دیسک سخت مثل حجم کل دیسک و تعداد سکتورها و اندازشون و بدسکتورها و ... رو بررسی و نشون داد؟
چیزی تو مایه های scandisk(chkdsk) در ویندوز
با تشکر!
روش های مختلفی برای گرفتن اطلاعات سخت افزار موجود هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی این روش ها فقط برای گرفتن مشخصات هستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کارهای سطح پایین تر فکر می کنم که باید برید تو مباحث Device Driver ها. یعنی به صورت مستقیم به سخت افزار دستور بدید. البته نمی دونم که ویندوز این اجازه رو می ده یا خیر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چطور میشه اطلاعات دیسک رو در محیط وبندوزdefragment کرد؟
(یعنی برنامشو نوشت)
چیزی مثل disk defragmenter
از دیدن این برنامه واقعا شاخ درآوردم !!!
http://www.codeproject.com/KB/system/GetHardwareInformation.aspx
کسی میتونه در موردش توضیح کاملی بده؟
برای نوشتن disk defragment قاعدتاً باید به جدول file management ویندوز (که NTFS یا FAT32) هست دسترسی داشته باشید. همچنین باید بتونید که اطلاعات رو سکتور به سکتور از دیسک بخونید و بنوسید.
من نمی دونم که مویندوز اجازه این سطح دسترسی رو می ده یا خیر. چون تا جایی که من می دونم تنها راه دسترسی با دیسک از طریق سیستم مدیریت فایل ویندوز (یعنی بوسیله فایل ها) هست و در نتیجه شما هیچ کنترلی روی فایل ها ندارید. چون خود سیستم عامل وظیفه مدیریت فضاهای خالی دیسک و همچنین حفاظت کردن از دسترسی های غیر مجاز به فایل های دیگران را به عهده دارد و بعید میدونم که API برای این کار در نظر گرفته باشه.
البته برای برنامه هایی نظیر دیتابیس ها مثل sql server امکان دسترسی خام (raw IO) رو می ده و احتمالاً باید از همین طریق عمل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)