تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: نظریه قفل

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

5 نظریه قفل

با عرض سلام و خسته نباشيد .
    خوشحالم که به اين جا تشريف آورده ايد و قصد تکميل اين نظريه را داريد .
    در ابتدا توضيحي را جهت اطلاع دوستان بدهم .
    من ( و شما ) قصد داريم به کمک هم به يک نظريه کامل و جامع درباره قفل ها و شکستن آنها و چرا اينکه هر قفلي را مي توان شکست برسيم .
    من خودم نظرياتي را دارم که به مرور زمان ارائه مي دهم .
    براي اينکه افرادي را که مي توانند به ما کمک کنند را دعوت بکنيم ، من يک دعوتنامه تهيه کردم . شما اين دعوتنامه را به افراد مد نظر خود ارسال مي کنيد ( بدون کم و زياد کردن ) . فعلا من براي اين کار به چند نفر از شما pm مي زنم و متن پيام را ارسال مي کنم ( کساني که پست داشته اند ) و شما لطف مي کنيد و اين کار را براي ما انجام مي دهيم . فعلا من به دو نفر احتياج دارم که بتوانيم با هماهنگي هم افراد زيادي را اينجا جمع کنيم و با هم اون نظريه را تکميل کنيم .
    هر کس که دوست داره به من کمک کنه ، همين حالا اينجا مطرح بشه . من براي شروع کار دعوتنامه را براي تعدادي ارسال مي کنم .
    اگر هم نمي خواهيد با من همکاري ( در مورد جمع کردن دوستان ) لااقل نظريات خود را اعلام کنيد .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

براي اينکه شما هم کمک هاي خود را آغاز کنيد ، من نظريه خودم را به صورت خلاصه ارائه مي کنم .
    1- هر چيزي در دنياي رايانه جايي را اشغال مي کند . در غير اين صورت قابل شناسايي نيست .
    2- پس چون جايي را اشغال مي کند ، ما مي توانيم به آن دسترسي پيدا کنيم .
    3- وقتي ما به چيزي دسترسي پيدا مي کنيم ، مي توانيم آن را تغيير دهيم . چون هر چيزي قابل تغيير است .
    4- ما قفل يا هر چيز ديگر را ويرايش مي کنيم ، پس مي توانيم آن را از بين ببريم .
    خوب اين اولين چيزي بود که به ذهن من رسيد . خواهش مي کنم نظرات خود را اعلام کنيد و مرا راهنمايي کنيد .
    يه چيز ديگه هم به نظرم رسيد . براي شروع کار خوبه .
    نظريه if :
    تمامي قفل ها با if کار مي کنند . يعني داده اي را مي خواهند و اگر آن داده درست بود کار مي کنند . پس اگر ما اين قسمت if يا اگر را دست کاري کنيم يا به آن پي ببريم ، قفل را شکسته ايم .
    منتظر شما هستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

سلام
    من هستم مهدي جان
    در هر حال در خدمتيم دوست عزيز

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام
    من هم ميگم اگه يه راهي رو هزاران نفر رفتند و با تمام قدرتي كه بكار گرفتند به نتيجه نرسيدند پس ما نبايد اشتباه كنيم و همان راه رو بريم

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید

از هر سه نفر که نظرات خود را اعلام کرده اند ، متشکرم .
    و اما ...
    ================================================== ===============
    1- احسان و پیمان جان ! متشکرم که قصد دارید با من همکاری کنید .
    -----------------------------------------------------------------------------
    2- لااقل دو نفر پیدا شدند که بخواهند کمک کنند ، خیلی خوشحالم .
    -----------------------------------------------------------------------------
    3- دوست عزیز ! منظورم از دعوتنامه ، استفاده از تفکر آدم هاست که به وسیله چند خط نوشته از اون ها بخواهیم با همکاری کنند . دعوتنامه هم از طریق pm ارسال خواهد شد . من در اولین فرصت متن اون را برای اون دو دوست عزیز ارسال می کنم .
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------4- از اینکه سودا جان هم تشریف آورده اند . خوشحالم و اما درباره نظر ایشون :
    من که درست متوجه حرف شما نشدم . منظورتون کدوم راه هست .
    من با نظر شما مخالفم . چون هزاران نفر آدم ( به قول شما با قدرت هر چه تمام ) راهی را رفته اند ( هر راهی را که فرض کنید به جز راه های اشتباه ) و به نتیجه نرسیدند ما هم نباید برویم . پس اگه دانشمندان و محققان مثل شما فکر می کردند که تا حالا علم اینقدر پیشرفت نمی کرد . به قوی (( شکست ، مقدمه پیروزی است )) . فکر نمی کردم شما دیگه بخواهید ما را ناامید کنید و یا با ما همکاری نکنید . در هر صورت شما تا جایی که می تونید به ما کمک کنید که اون وقت بتونیم نظریه را کامل کنیم .
    ================================================== ===============
    آخرین چیزی که می گم این هست که من برای تعدادی (از جمله ادمین ها و مدیران سایت ) دعوتنامه ارسال کردم که فکر می کردم خیلی می تونند به من کمک کنند . خواهش می کنم اگه دیدن کردند ، حتما نظر خود را بگویند یا لااقل سفارش ما را به بقیه بکنند که این جوری با ما احساس همدردی نکنند !!!!! (شوخی!!!) از همه درخواست کمک دارم .

با تشکر
    مهدی

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام ...
    من پیغام شما رو دریافت کردم ... سعی میکنم به چند نفر از دوستان که در این مورد میتونند به شما و سایر دوستان کمک کنند این پیغام رو بفرستم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ضمن تشکر از میثم ، مدیر سایت
    خیلی خوشحالم که ایشون هم می خواند به ما کمک کنند .
    در هر صورت ما منتظر اون دوستان و همه دوستان هستیم !

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

در ابتدا يه خسته نباشيد بگم به مهدي عزيز که من به شخصه از مطالب مفيدي که در انجمن در تاپيک هاي مختلف مطرح کردند خيلي استفاده کردم ..

من به شخصه به محض دريافت Pm شما به اين تاپيک مراجعه کردم اما چون موضوع و هدف برام گنگ بود چيزي نگفتم تا کمي اشنا بشم ..

من ( و شما ) قصد داريم به کمک هم به يک نظريه کامل و جامع درباره قفل ها و شکستن آنها و چرا اينکه هر قفلي را مي توان شکست برسيم .
    فکر ميکنم مواردي که خودتون اشاره کرديد کامل باشه ..

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من که واقعا از خجالت دارم آب می شم .
    آقا جواد ! من خیلی کوچک تر از اینم که شما بخوای این حرف ها را بزنی .
    ولی من واقعا به کمک مدیر لایقی چون شما نیاز دارم .
    مواردی که من مطرح کردم حتما ناقص هستند . و نیاز به افکار دوستانی چون شما را دارند .
    همین که به اینجا مراجعه کردید ، واقعا برای من دلگرمی بود . البته آقا میثم هم همین طور ...
    اما خواهشا اگر کسی را می شناسید که می تونه به من کمک کنه حتما دعوتش کنید ... البته شما هم نظرات خود را اعلام کنید ...
    در هر صورت همین که این جا تشریف آوردید برای ما خیلی ارزش داره و من را مطمئن تر می کنه که پی سی ورلدی ها حتما به من کمک می کنند ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •