سلام:
من يك ليبل با نرو طراحي كردم و بردم بيرون برام چاپ كنن ولي گفتن بايد با فرمت فتوشاپ بياري حالا ميشه بگيد چجوري بايد با فتوشاپ ليبل سي دي طراحي كنم كه هم اندازه سي دي و هم گرد باشه.![]()
سلام:
من يك ليبل با نرو طراحي كردم و بردم بيرون برام چاپ كنن ولي گفتن بايد با فرمت فتوشاپ بياري حالا ميشه بگيد چجوري بايد با فتوشاپ ليبل سي دي طراحي كنم كه هم اندازه سي دي و هم گرد باشه.![]()
بسیار ساده است.اول یک صفحه 12 در 12 سانتی متر باز کن
بعد بیضی را انتخاب کن از گوشه بالا شروع کن و دکمه شیفت را هم بگیر و برای وسط سی دی هم از خط های راهنما استفاده کن
چند تا نرم افزار برای طراحی لیبل هم هست که میتونی از سایت ( پی سی دانلود ) دانلود کنی
از منو های کنار سایت برو به بخش ( طراحی )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مایل باشید من یک لیبل طراحی شده رو آپ کنم از روی اون طراحی کنید چون من این کارو زیاد کردم
من این فایل رو آپ کردم که شما از روی این بتونین ساده تر کارتون رو انجان بدین اما چون حجمش زیاد بود
من رزولیشن رو کم کردم حالا شما اینو تو فوتوشاپ باز کنین رزولیشن رو به 300 تغییر بدین و حال کنین
ممنون stardust جان خيلي كمكم كردي از راهنمايي بقيه هم ممنون
قابلی نداشت راستی ای قبلا چاپ شده ها خیالت راحت گردی وست هم که مشخص هست ctrl+h رو بزنی خط کشی داره
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\
دوست من چرا رزولویشن رو 72 دادی
دایره وسط رو که به اندازه سوراخ وسط سی دی هست رو چند در چند بدم ؟
چه طور متوجه بشم این دایره درست در وسط کار زده شده؟
کار و طرح من می خواد روی سی دی به صورت افست یا دیجیتال چاپ بشه پس خیلی باید دقیق طراحی بشه (لیبل برچسبی نیست که بالا پایین خودمون بزنیم)
از ابزار Align استفاده کنیدچه طور متوجه بشم این دایره درست در وسط کار زده شده؟
================================================
ابزار Align رو لطفا توضیح می دید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)