با عرض سلام
راجع به این خط کد چند سوال دارم:
objcommand.Parameters.AddWithValue("@RegionID ", RegionID);
اول: نقش parameters چیست؟
دوم:نقش AddWithValue چیست؟
سوم:@ چه کاری انجام میدهد؟
با عرض سلام
راجع به این خط کد چند سوال دارم:
objcommand.Parameters.AddWithValue("@RegionID ", RegionID);
اول: نقش parameters چیست؟
دوم:نقش AddWithValue چیست؟
سوم:@ چه کاری انجام میدهد؟
سلام
parameters مجموعه ی پارامترهای یک شی کامند هست که به دستور sql یا استورد پراسیجر ارسال میشه . برای اضافه کردن یک پارامتر هم میتونیم از متد AddWithValue استفاده کنیم .
@ نمادیه کعه اول متغیر های sql وجود داره و به sql server میفهمونه که این آیتم نوشته شده تو دستور sql یه متغیره ( پارامتره ) و وقتی بخواین دستور پارامتر دار رو اجرا کنید باید به ترتیبی که نوشتید خودتون پارامتر رو تعریف کنید
![]()
سلام.ضمن تشکر از پاسخ شما.برنامه من تابعی دارد که ورودی با نام RegionID را وارد تابع می کند. خط کد زیر، این ورودی را به RegionID در جدول Region مقید می کند.آیا عبارت مقید می کند صحیح است؟objcommand.Parameters.AddWithValue("@Regio nID", RegionID);
سلام
فکر میکنم بگیم انتساب بهتر باشه البته تفاوتی هم نداره کلمات مهم نیستند ! مهم برنامست که زبونش دات نته نه فارسی یا انگلیسی !!
یه توصیه هم من بکنم که بعد از استفاده از پارامترها، حتما آنرا پاک کنید ( تجربه ام اینو میگه ...)
objcommand.Parameters.Clear
سلام
می شه بگویید چرا و کجا؟
اول اینکه دقیقاً کی از کد شما استفاده کنم؟
دوم اینکه لطف کنید و تجربتون رو در اختیارم قرار دهید. نکته جالبی است
سلام
من پارامترها را بعد از دستور زیر clear کردم. یعنی با دستور
objcommand.ExecuteNonQuery();
همه چیز به درستی و با منطق کار می کند. ولی هنوز دلیل این کار را نمی دانم.
لطف کنید و بفرمایید چرا باید این کار انجام شود
ممنون
با سلام
جواب اینکه چرا باید پارامترها را پاک کرد: به خاطر اینکه اگر در حافظه پارامتری وجود داشته حذف بشه
محل استفاده این دستور هم قبل از تعریف پارامتر است. در انتهای کار هم که باید دستورات اجرا شوند
سلام
گاهی پیش میاد که پارامتر ها تو حافظه وجود دارن و دفعه ی بعد که Insert میکنید اطلاعات قبلیش اینسرت میشن !
البته زیاد منطقی نیست و همیشه هم پیش نمیاد اما همون گاهی هم که پیش میاد لازمه ازش جلوگیری بشه !
با سلام
سوالی دارم مبنی بر اینکه: چه تفاوتی بین Parameters.AddWithValue و Parameters.Add وجود دارد؟
می توان رفتاری همانند Parameters.Add را با Parameters.AddWithValue هم داشت؟ پس چرا دو گزینه برای این امر وجود دارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)