سلام
[ ويرايش شد ]
پس شد طراحی لوگو برای "گرانش"
سلام
[ ويرايش شد ]
پس شد طراحی لوگو برای "گرانش"
Last edited by seyyedalith; 15-12-2008 at 20:33.
خواهش میکنم نظرشما باعث دلگرمیه من هستلوگوی برنامه نویس برتر خیلی قشنگ شد
واقعا قشنگ شد
عزیزم خوب اگر میگفتی هم برای سایت خوب بود و هم برای من وبقیه دوستان اینجا بهتر بود که بگی و ای کاش که میگفتی بهر حالخیلی ها ازم پرسیدند که این لوگو رو کی طراحی کرده ، من هم می گفتم ----- ( شاید راضی نباشند که اسمشان را بگم
بریم سراغه اصل مطلب
من براتون درست میکنم اما شما برای کی میخواید
برای کی -کسی- یا برای کی - زمانی - ؟
هفتهی آینده باید دست بچهها باشه و برای مسئولش می خوام
حالا اگه دیرتر هم شد برای شمارهی بعد
منظورم زمانش بود چون ممکنه یه نمه طول بکشه مثلا تا شنبه یا دوشنبه
اما سعی میکنم تا جمعه آماده بشه اما باز معلوم نیست ممکنه گرفتاریی پیش بیاد نتونم اما همین الان یه چیزایی کشیدم فقط باید یه نمه دیگه روش کار کنم
نه عزیز من دارم روش کارمیکنم چون یه خورده تو فتوشاپ ضعف دارم برای همین طول میکشه بعدشم این هفته قراره مادرم و بابام بیان از مکه برای همین سرم شلوغه کار زیاد هست پس درک کن که طول بکشه حالا طرح شما رو همین طوری میزارم یا خودم یا دوستان درستش کنن خودمم دارم روش کار میکنم چون اولین کارم هست که تو فتوشاپ میبرم و یه خورده هم وسواس دارم به این کار یه خورده شاید طول بکشه
اینم از کارام که هنوز تو فتوشاپ نبردم یعنی تو بعضی جاهاش گیر کردم چون حرفه ای نیستم
این عکس اولیو رو روش کار نکردم
این عکسو روش دارم کار میکنم اون سیبی هم که میبنی بزرگتره منظور همون سیبی هست که رو سر نیوتن افتاد و داخل اون سیبه کره زمین قرار میگیره اون سه تا سیب هم f/g/m که داخل سیب ها هستند منظور همون نیرویه گرانش هست همون فرمولش
این سه تا سیب هم سه تا نقطه ء (ش) گرانش رو تشکیل میدن اون سیب بزرگه هم نقطه ء (ن ) هست
اوکی
Last edited by roohi_rsh; 14-12-2008 at 18:04.
ايول مامان باباي من هفتهي ديگه ميان
طرحت خيلي توپه
چطوري اينها به ذهنت مي رسه
خوب هر کی یک استعدادی داره که یه موقعه ای شکوفا میشه یه موقعه ای هم نه البته نمیخوام از خودم تعریف کنم
اما خوب با یکم گشتن فهمیدم که این گرانش همون نیوتن هست خوب در هم ادغام کردم این ها در اومد
اسمت قشنگت قشنگ شده ؟
![]()
Last edited by seyyedalith; 14-12-2008 at 18:46.
ممنون عزیزم آره خوبه
خیلی عالی شده مخسی و دست مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)