تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: هارد ديسك من پس از حدود نيم ساعت كار كردن ديگه كار نمي كنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ناكجاآباد

14 هارد ديسك من پس از حدود نيم ساعت كار كردن ديگه كار نمي كنه

سلام

هارد ديسك من پس از حدود نيم ساعت كار كردن ديگه كار نمي كنه

آيا راهي هست كه بشه اونو تعمير كرد
    آيا اصولا قابل تعمير هست ؟

MerC

Siamak

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

چکار میکنه . تق تق میکنه . کاریش نمیشه کرد . اما گر عیب سافت وری است که فرمتش کن و دوباره سیستم بزار روش . هارد ها معمولا 3 سال گارانتی دارند . ببین طرفی که ازش خریدی برات عوضش میکنه .
    هارد 160 گیگی من سامسونگ هم برای اولین بار طی این 10 سالی که من کامپیوتر دارم ناگهان از کار افتاد . دیگه سیستم بالا نیامد . یک هارد کوچک داشتم سیستم روش گذاشتم . این خرابه را هم به عنوان اسلاو بقلش بستم شاید بتونم با برنامه های بد سکتور تعمیر کن یه کاری بکنم اما نشد . پارتیشن ماژیک یکبار شناختش . بهش گفتم خوب اگه راست میگی هرچند که من هزاران چیز خوب روی این هارد دارم اما عیبی نداره فرمتش کن ببینیم . ولی هر چه خودشو کشت نتونست . و همچنان به تق تق کردن ادامه داد . من حتی بازش کردم و توشو دیدم . ببینم پیچی چیزی شل شده ولی چیزی نیافتم . هنوز یک سال گارانتی داره ولی من فیش خریدش را گم کردم . رفتم پیش یارو اول گفت فیش خریدش کو گفتم گم کردم . چون مشتریش بودم گفت عیبی نداره من شماره سریالش را تو اینترنت نگاه میکنم اگه هنوز گارانتی داشته باشه میفرستم بره پیش صاحابش. اما 5 روز بعد تلفن زد گفت ببخشید بابد بیای ببریش. تا کاغذ خریدش نباشه نمیشه کاری کرد
    خلاصه . دوباره از همین زنه خانمه یک 200 گیگی سامسونگ خریدم چون از اون قبلی خوشم میامد . کاملا بی سر و صدا بود . ولی این 200 گیگی یه با اینکه از نسل نو سامسونگ هاست ولی به نظر میاد که بعضی وقت ها پر سر صداست . ولی همین الان که دارم مینویسم و بهش توجه کردم میبینم صداش در نمیاد . اما در عوض سریعتر است . 100 مگابایت را در کمتر از نیم ثانیه جا به جا میکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •