سلام
من احسان هستم
18 سال و 3 ماه سن دارم و قدم در حدود 168 تا 169 هست
من خیلی برای رشد قدم نگران هستم و از این قدی هم که دارم راضی نیستم و دوست دارم که حداقل به 175 برسم . مدت زیادی هم هست (حدود 1 سال و نیم) که بدنسازی می رم .
مقالات و نوشته های زیادی رو درباره رشد قد خوندم و همشون واسه خودشون یه چیزی می گن و هیچ کدوم از یه روش صحبت نمی کنن
تصمیم گرفتم پیش یه متخصص ارتوپت برم و درباره روش های رشد قد ازش سوال کنم و اگر دارویی چیزی تجویز کرد مصرف کنم . رشد قدم هنوز بسته نشده ... این رو مطمئنم چون از هفته پیش احساس می کنم کمی قدم رشد کرده و به خاطر همین به فکر افتادم تا قدم رو از اینی که هست بیشتر کنم .
چند وقت پیش هم از یه متخصص که تو شبکه 3 اورده بودن شنیدم که می گفت "قرص روی قد نوجوانان رو می تونه به صورت چشم گیری افزایش بده و من به نوجوانانی که به دنبال رشد قد هستن پیشنهاد می کنم قرص روی رو مصرف کنن در کنار ورزش + تغذیه مناسب" .
یه سایتی هم تازگی ها پیدا کردم که ادعا می کنم می تونه قد شما رو حتی تا 10 سانت بالا ببره با حرکات تمرینی
از شما می خوام نظرتون رو درباره این سایت هم بگید :
خوشحال مش شم نظر اساتید پی سی ورلد رو بدونم که چه راهی وجود داره که من حداقل حدود 6 یا 7 سانت رشد داشته باشم ... ایا به یه پزشک متخصص مراجعه کنم ایا به حرفای این سایت گوش کنم و یا اینکه بیخیال رشد قد بشم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش ممنون![]()