تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: format exception عجیب !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض format exception عجیب !

با سلام
    من یه برنامه رو نوشتم که توی این برنامه لازم دارم یه string رو به int32 تبدیل کنم برنامه هم درست اجرا میکنه ولی وقتی از کلاس نوشته شده در این برنامه توی یه برنامه دیگه (تو این برنامه یه منو ساختم که اون برنامه یکی از option هاشه) دیگه استفاده میکنم قبل از اینکه string رو وارد کنم format exception پرتاب میکنه ، کسی می دونه چرا اینجوری میشه؟

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکم بیشتر توضیح بده
    مثلا تو چه زبانی؟
    چطور تو برنامه دیگه استفاده کردی؟
    و...
    Last edited by H_E_A; 08-12-2008 at 18:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در زبان سی شارپ ، کلاسی رو که تو اون برنامه قبلی نوشته بودم رو به این برنامه جدیده اضافه کردم
    string a;
    int b;

Console.WriteLine("Enter a number:");
    a=Console.ReadLine();
    اینجا احتیاج داشتم که ورودی رو به صورت string بگیرم چون به طولش احتیاج داشتم بعد به int تبدیلش کردم

b=Convert.ToInt32(a);

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینجا احتیاج داشتم که ورودی رو به صورت string بگیرم چون به طولش احتیاج داشتم بعد به int تبدیلش کردم
    b=Convert.ToInt32(a);
    الان مطمین نیستم (چون خیلی وقته سی# کار نکردم) اما فکر کنم این کاری که تو کردی یه کار دیگه ای میکنه اگه طول رشته رو می خواستی باید از متد length (یا یه همچین چیزایی ) استفاده کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان مطمین نیستم (چون خیلی وقته سی# کار نکردم) اما فکر کنم این کاری که تو کردی یه کار دیگه ای میکنه اگه طول رشته رو می خواستی باید از متد length (یا یه همچین چیزایی ) استفاده کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله باید از این کد استفاده کرد اینو می دونستم الان مشکله من این نیست، مشکله من اینه که یه کلاسی که قبلاً ازش استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشته الان داره توی یه برنامه دیگه exception پرتاب می کنه اونم یه exception ی که اصلاً نمیدونم از کجا اومده و باید باهاش چیکار کنم،تورو خدا هر چی به ذهنتون میرسه بگید من امتحان کنم بد جوری رفته رو نروم

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه واست امکانش هست متن اکسپشن و همینطور اینکه کجا اتفاق می افته رو بزار شاید تونستم کمکت کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

input string was not in a correct format
    زمانی اتفاق میافته که برنامه میخواد یه string رو به int تبدیل کنه، اصلاً اجازه نمیده که ورودی رو وارد کنم، اونوقت میگه ورودیت غلطه،یکی نیست بهش بگه آخه کدوم ورودی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه الا دو چیز
    ۱- تو سی شارپ باید همه متغیر ها مقدار اولیه داشته باشند( که فکر کنم اگه این طور نباشه خطای زمان کامپایل بگیره (مطمئن نیستم))
    ۲- احتمالا برنامه داره ورودی رشته رو از بافر صفحه کلید پر میکنه (سعی کن یه جور دیگه مقدار دهیش کنی ببین درست میشه یا نه)
    آها یه چیزی اصلا با یه مقدار اولیه تستش کن ببین اشکال از تبدیلیه که انجام میده یا از خوندن ورودی...؟؟؟

9. این کاربر از H_E_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه الا دو چیز
    ۱- تو سی شارپ باید همه متغیر ها مقدار اولیه داشته باشند( که فکر کنم اگه این طور نباشه خطای زمان کامپایل بگیره (مطمئن نیستم))
    ۲- احتمالا برنامه داره ورودی رشته رو از بافر صفحه کلید پر میکنه (سعی کن یه جور دیگه مقدار دهیش کنی ببین درست میشه یا نه)
    آها یه چیزی اصلا با یه مقدار اولیه تستش کن ببین اشکال از تبدیلیه که انجام میده یا از خوندن ورودی...؟؟؟
    توی گرفتن ورودی مشکل داره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •