معلم ما یه جوری واسه amd تبلیغ میکنه که انگار واسه باباشه.
ولی من پیش یه فروشنده رفتم که گفت اینتل خیلی بهتر از amd هست، جواب درست کدومه ؟
معلم ما یه جوری واسه amd تبلیغ میکنه که انگار واسه باباشه.
ولی من پیش یه فروشنده رفتم که گفت اینتل خیلی بهتر از amd هست، جواب درست کدومه ؟
مدل با مدل فرق میکنه نمیشه اینطوری مقایسه کرد ولی کلی یکمی اینتل جلوتره . شما باید ببینی چقدر میخوای هزینه کنی با بودجه ای که داری بهترین انتخاب رو بکنی.
معلم ما میگه cpu های دو هسته ای اینتل همزمان با هم دو هسته کار میکنن و کار رو بین خودشون تقسیم میکنن ولی سی پی یو های دو هسته ای اینتل هسته ی اول که کار میکنه هر وقت میزان کار کردنش به 100% رسید بعدش از هسته ی دومی کار میکشه ... با این حساب AMD بهتره ... درسته ؟
با دورود
کلا amd را برای سیستمی میبندن که کمتر میخواهند هزینه کنند
نرم افزار های هستند و یا سایتهای هست که cpu مختلف amd و intel را با هم مقایسه میکنند در موارد زیاد در انجا میتوانید متوجه شوید چقدر با هم فرق میکنند وخودتان نتیجه بگیرید که کدام بهتر است
یکی از این نرم افزارها به نام SiSoftware Sandra Lite 2009.SP1 که خیلی عالی مقایسه میکنه
سایت hardware.info هست که این هم در خیلی موارد تست میکند
نه اگر هم اینطور باشه باز هم فرقی نمیکنه.معلم ما میگه cpu های دو هسته ای اینتل همزمان با هم دو هسته کار میکنن و کار رو بین خودشون تقسیم میکنن ولی سی پی یو های دو هسته ای اینتل هسته ی اول که کار میکنه هر وقت میزان کار کردنش به 100% رسید بعدش از هسته ی دومی کار میکشه ... با این حساب AMD بهتره ... درسته ؟
چه هسته ها مستقل عمل کنند و چه ادامه ی کار همدیگه رو انجام بدن.
در کل اینتل از لحاظ کیفیت یکم جلوتر از AMD هست ولی AMD در عوض CPUهای خفن رو با قیمتی کمتر از اینتل میفروشه.
مثلا (مثلا) اگر CPU مثل Phenom 6000 که فکر میکنم 3 هسته ی 2 مگاهرتزی داره مثلا 200 هزار تومان باشه. رقیب این CPU که مثل این CPU کارایی داشته باشه در اینتل درمیاد 350 هزار تومان.
ولی در عوض CPUهای اینتل تولید گرمای کمتری میکنند و کیفیت کلیشون بالاتره. جزئیاتی (خیلی هم جزئیات نیست) مثل هتسینک و فن تو CPUهای اینتل مرغوب تره.
ولی در کل اگر پول مهم نیست یک اینتل خفن بگیری بهتره.
تکنولوژی ها تقریبا مشابه هست و شاید فرق کنه ولی ساختار کلیش یکیه.
سی پی یو جدید اینتل اسمش چیه و قیمتش چنده ؟
من خودم با amd کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم هزینه کمتر کارایی همون . البته باید ببینی cpu زو برای چه کاری میخوای . الان amd دیگه مثل صابق نیست همه فکر میکنن مثل مدلهای قدیمیشه که هی داغ کنه نه عزیز من amd
خیلی بهتره intel پوله نامشو میخوره
intel پوله نامشو میخوره
عزیزجان نظر شما محترم اما کاملن اشتباه
بیا یک مقایسه ی تخصصی بکن در اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پردازنده های هم قیمت از اینتل و AMD ره بطور دقیق با هم مقایسه بنداز.بلدی که؟
اونوقت خودت جواب خودت ره میگیره
صد بار گفتم اینم صد و یکبار
دوران جیک جیک مستونه ی AMD در مقابل Netburst گذشت.خیلی وقته که گذشته.....در حالیکه شما هنوز دارین با ذهنیتهای اون دوران نظر میدین!
اگه AMD تکونی بخودش نده اوضاعش رو به وخامت میره و باید همین مقدار سهم بازارش ره هم واگذار کنه.بنظر من باید مثل ATi واسه خودش استراتژی درست تعریف کنه تا بتونه با حریفش رقابت کنه.حتی اگه ظاهرن مجبور باشه بخشهایی از مشتریاش ره رها کنه
دوست خوبم من خودم هم AMD دارم. الان Alarm مین بوردم روی 90 درجه هستش و با فن استوک تو بازی آژیر میکشه که دما 90 رو رد کرده.من خودم با amd کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم هزینه کمتر کارایی همون . البته باید ببینی cpu زو برای چه کاری میخوای . الان amd دیگه مثل صابق نیست همه فکر میکنن مثل مدلهای قدیمیشه که هی داغ کنه نه عزیز من amd
خیلی بهتره intel پوله نامشو میخوره
هرکس AMD داره میدونه که باید یک فن خوب هم براش بخره.
نظر شخصی من نیست.
در کل اینتل یهو پیشرفت زیادی کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)