سلام دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم سی پی یو بخرم به نظر شما کدوم برا بازی بهتره چون من شنیده بودم 6000 میتونه قوی تر باشه
Main:Abit An78GS
Cpu:Amd 4000 x2
Ram:2x1gb patriot 800MHz blood iron
Vga:En8800GT Asus
power:green GP480A
سلام دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم سی پی یو بخرم به نظر شما کدوم برا بازی بهتره چون من شنیده بودم 6000 میتونه قوی تر باشه
Main:Abit An78GS
Cpu:Amd 4000 x2
Ram:2x1gb patriot 800MHz blood iron
Vga:En8800GT Asus
power:green GP480A
سلام.
خب مشخصه که 6000 تو بازیها بهتر عمل میکنه ولی شما یه 8650 فنوم بخری خیلی عالی میشه و هم نسل جدید بازیها با هاش هماهنگ میشن و هم برنامه ها رو با سه هسته بهتر انجام میده .
6400 چی تو بازار گیر میاد؟ این مدلی که شما گفتید زیاد تفاوتی نمیکنه با یه اور میشه رسوند
استاد من تا حالا 6400 نشنیدم ! ولی سی پی یو 2 هسته ای رو هر کاری بکنی 3 هسته ای نمیشه ، ولی 3 هسته ای رو میشه با اورکلاک بسیار بهتر کرد.
در ضمن سی پی یو های amd مثل سی پی یوهای اینتل اونقدر اورکلاک نمیشن .
فرق چنداني واست نميكنه همين 4000 خوبه يه خوده اوركلاكش كن قويتر ميشه.
مگه اينكه فنوم 9850 يا 9950 بخري
درسته البته اینها گرون هستن و 9950 حدود 200 تومن و 9850 حدود 180 تومنه.
دوست عزیز از شما بعید مگه میشه 6400 نباشه این هم Amd Athlon x2 6400 Black edition بعدشم من مشکلم کش سی پی یو هست من هر چقدر اور کنم که به پای فنوم نمیرسم بعدش من گرافیکم رو گذاشتم رو یه سیستم دیگه که سی پی یوش فنوم بود امتیاز sm2 و sm3 گرافیکم حدود دو برابر شد !!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد اگه من نشنیدم دلیل نمیشه که نباشه !حتما کمیابه . ولی خب به صرفه نیست. شما باید بودجه رو افزایش بدی و یه فنوم 4 هسته ای بخری. این بهترین کاره . نظرت چیه ؟
نمیشه عزیز اونوقت باید یه پاور هم بگیرم ولی نگفتید فنوم یا اتلن ؟
ببخشید شما همون کاربر بالایی هستید ؟!بله . یه پاور هم باید بخرید ! چاره ای نیست . در مورد فنوم که شک نکن بهتره . اتلون از رده خارج شده . !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)