سلام
خوب دوستان من فکر کنم از 24 ساهت 20 ساعت وقتمو جلوی PC هستم و کارمم با همونه و این چند وقته به فکرم افتاده که ی لپ تاب بگیرم
-------------
1-خوب حالا به نظر شما لپ تاپ خریدن به درد من می خوره؟؟؟؟
2- شنیدم که می گن لپ تاپ مثلا بیشتر از 3 ساهت روشن بمونه داغ می کنه و خراب می شه!!!!(اگه اینجور باشه به درد من نمی خوره)حقیقت داره؟؟؟
3-قضیه باطریش چی؟؟؟؟ چند ساعت دوام می اره؟؟؟؟؟؟ و وقتی که باطری نداره باید بزنیم به برق (چون تا به حال لپ تاپ نداشتم هیچ اطلاعاتی ندارم) و شارژش چقدر طول می کشه؟؟؟؟ مثلا وقتی باطریش پر باشه باز به برق باشه مشکلی نداره؟؟؟
4- قضیه این که توی مشخصات لپتاپ ها o/s رو می نویست DOS چی؟؟؟؟ (یعنی ویندوز نداره؟؟)
5-آیا تعویض ویندوز لپتاپ هم مثل pc ها هست یا فرق می کنه؟؟؟؟
6- من الان به pc ایم ADSL وصل (لن هست) آیا به لپ تاپ هم می خوره (از خود شرکت پرسیدم گفت به همه چیز می خوره لپ تاپ هم اوردی وصل کن کانکشن درست کن وصل شو به اینترنت حالشو ببر) (من زیاد کارم با اینترنت پس خیلی مهم)
7- در اوقات بی کاری فیلم نگاه می کنم بعضی اوقات آیا لپ تاپ برای این کار مناسب هست
8- بعضی وقت ها هم بازی های کامپیوتری که جدیدا بازی ها خیلی پیشرفت کرده و امکانات بالای می خوان آیا لپ تاپ قادر به اجرای بازی های امروزی هست؟؟؟؟(پس گرافیک و رم و سی پی یو خیلی مهم)
9- و خود لپ تاب روی خودش اسپیکر داره ؟؟؟ جای هدفون چطور؟؟؟؟
10- و اما مهم ترین قسمت یعنی قیمت آن که هرچی پایینتر باشه بهتر (البنه نه دیگه خیلی که هرچ امکاناتی نداشته باشه )ترجیحا نمی خوام خیلی بزرک باشه پس 14 این و 15 اینج خوبه
قیمتش هم تا 900 تمن اگه پایینتر هم بوخ که خیلی بهترهتوی ولی عصر نمایندگی مهرگان فکر کنم قیمتاش مناسبه اینطور نیست؟؟؟؟ راستی به نظر شما چه برندی خوبه ؟؟؟؟ مثلا o/s بعضی ها که نوشته vista یعنی نمی شه روش xp هم ریخت؟؟؟؟
؟؟؟ ------------ راستی چه چیزای نوت بوک قابل ارتقاع هستند؟؟؟؟
خلاصه دمتون گرم ی راهنمای توپ به ما بکنید
و درضمن پیشنهاد شما چیست؟؟؟؟
با تشکر![]()