تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: لپ تاپی برای زندگی!!!(حتما بیا تو)

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض لپ تاپی برای زندگی!!!(حتما بیا تو)

سلام
    خوب دوستان من فکر کنم از 24 ساهت 20 ساعت وقتمو جلوی PC هستم و کارمم با همونه و این چند وقته به فکرم افتاده که ی لپ تاب بگیرم
    -------------
    1-خوب حالا به نظر شما لپ تاپ خریدن به درد من می خوره؟؟؟؟
    2- شنیدم که می گن لپ تاپ مثلا بیشتر از 3 ساهت روشن بمونه داغ می کنه و خراب می شه!!!!(اگه اینجور باشه به درد من نمی خوره)حقیقت داره؟؟؟
    3-قضیه باطریش چی؟؟؟؟ چند ساعت دوام می اره؟؟؟؟؟؟ و وقتی که باطری نداره باید بزنیم به برق (چون تا به حال لپ تاپ نداشتم هیچ اطلاعاتی ندارم) و شارژش چقدر طول می کشه؟؟؟؟ مثلا وقتی باطریش پر باشه باز به برق باشه مشکلی نداره؟؟؟
    4- قضیه این که توی مشخصات لپتاپ ها o/s رو می نویست DOS چی؟؟؟؟ (یعنی ویندوز نداره؟؟)
    5-آیا تعویض ویندوز لپتاپ هم مثل pc ها هست یا فرق می کنه؟؟؟؟
    6- من الان به pc ایم ADSL وصل (لن هست) آیا به لپ تاپ هم می خوره (از خود شرکت پرسیدم گفت به همه چیز می خوره لپ تاپ هم اوردی وصل کن کانکشن درست کن وصل شو به اینترنت حالشو ببر) (من زیاد کارم با اینترنت پس خیلی مهم)
    7- در اوقات بی کاری فیلم نگاه می کنم بعضی اوقات آیا لپ تاپ برای این کار مناسب هست
    8- بعضی وقت ها هم بازی های کامپیوتری که جدیدا بازی ها خیلی پیشرفت کرده و امکانات بالای می خوان آیا لپ تاپ قادر به اجرای بازی های امروزی هست؟؟؟؟(پس گرافیک و رم و سی پی یو خیلی مهم)
    9- و خود لپ تاب روی خودش اسپیکر داره ؟؟؟ جای هدفون چطور؟؟؟؟
    10- و اما مهم ترین قسمت یعنی قیمت آن که هرچی پایینتر باشه بهتر (البنه نه دیگه خیلی که هرچ امکاناتی نداشته باشه )ترجیحا نمی خوام خیلی بزرک باشه پس 14 این و 15 اینج خوبه
    قیمتش هم تا 900 تمن اگه پایینتر هم بوخ که خیلی بهتره توی ولی عصر نمایندگی مهرگان فکر کنم قیمتاش مناسبه اینطور نیست؟؟؟؟ راستی به نظر شما چه برندی خوبه ؟؟؟؟ مثلا o/s بعضی ها که نوشته vista یعنی نمی شه روش xp هم ریخت؟؟؟؟؟؟؟ ------------ راستی چه چیزای نوت بوک قابل ارتقاع هستند؟؟؟؟
    خلاصه دمتون گرم ی راهنمای توپ به ما بکنید
    و درضمن پیشنهاد شما چیست؟؟؟؟
    با تشکر
    Last edited by starn; 06-12-2008 at 01:13.

2. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

وقت ندارم اما دیدم ادم باحالی هستی گفتم کمکت کنم
    لپ تاپ جای پی سی رو نمیگیره
    روشن بودنشم بستگی به برندش و طرز استفاده ات داره
    توصیه میکنم اگر می خوای 24 ساعت روشن باشه برو دنبال
    dell- hp -IBM-
    توشیبا رو توصیه میکنم نخری حداقل 10 نفر از کسانی که
    از خریدنش پشیمون بودن تو اشناهام بودن !
    به مجله ها و روزنامه ها ی لپ تاپ نگاه بنداز
    سایت نوتبوک ریویو رو هم حتما ببین

4. این کاربر از kiuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hrhgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    همونجور که دوستمون گفتن pc کار لپ تاپو نمیکنه و لپ تاپ هم کار PC!
    اما جواب به سوالات:
    1- این سوال و بعد از اینکه بقیه سوالا رو جواب دادم خودت جواب بده.
    2- اینو چرت گفتن، من الان روزانه بیشتر از 5 ساعت بطور مداوم پشت لپ تاپ میشینیم، هیچ کاریش نمیشه. داغ شدن هم چیزه طبیعیه، داغ میشه، fan روشن میشه، خنک میشه، همین.
    3- باتریهایی که الان بطور معمول رو لپ تاپ ها هست، اگه خوب باشه و در شرایط ایده آل، بطور متوسط تو مایه های 1.5 تا 2 ساعت کار میکنن. البته باتریهایی هم هست که بیشتر باشه ولی orderش تو همین مایه هاس، این میزان با گذشت زمان کم هم میشه، مثلا بعد 1-2 سال نصف میشه. شارژ باتری که تموم میشه، شما شارژر رو میزنی و همزمان هم میتونی کار کنی، وقتی شارژش تموم شه خودش یک پیغامی چیزی میده، و اصلا وقتی شما دائم پای لپ تاپی نیازی نیست شارژر رو قطع کنی خودش رو AC Power کار میکنه ولی خوب بهتری شارژ و دشارژ رو رعایت کنی تا عمرش کم نشه.
    4- این و دیگه خداییش من تا حالا نشنیدم، DOS؟ لپ تاپ هم مثل PC میمونه دیگه، لپ تاپ هایی که الان تو بازاره اکثرا Vista نصب روشون و مدل های قدیمی تر هم XP، اصلا شما هرچی دلت بخواد میتونی روش نصب کنی.
    5- عین pc میمونه.
    6- به لپ تاپ هم میخوره، هیچ فرقی نداره. فقط لپ تاپت باید کارت شبکه داشته باشه که الان همه دارن.
    7- اگه بخوای یک نفری نگاه کنی، آره لپ تاپ مناسبه وگر نه یکم بد میشه! علتش هم اینه که LCD لپ تاپ ها عموما یک زاویه دید محدود دارن (مثل هر LCD) بنابراین اگه زاویه ات از صفحه زیاد باشه تصویر بد میشه. البته هرچی مدل های جدید میاد این مشکل هم کمتر میشه ولی بالاخره هست.
    8- هر چی گرافیکت بره بالاتر قیمتش هم میره بالاتر و عموما قیمت گرافیک لپ تاپ از pc خیلی بالاتره.
    9- همه چیز داره اسپیکر، هدست ...
    10- قیمت 900 تومن خیلی پایینه و چیزه خوبی نمیتونی باهاش بخری (این ماله الانه شاید چند ماه دیگه قیمت ها بیاد پایین شاید هم نیاد!) اگه یک 400 روش بزاری دستت خیلی باز تره. میتونی Vista رو پاک کنی XP بریزی. برای برند هم تاپیک هست اونجا میتونی چیزای خوبی بدست بیاری. من خودم Dell دارم، بجز باتریش از بقیه چیزاش راضیم.

در نهایت اگه 20 ساعت در روز در یک جای ثابتی، و حرکت نداری، همون PCت رو ارتقا بده، یک LCD توپ هم بخر که چشمات اذیت نشه، لپ تاپ دردسرهای خودشو داره. اگر هم که زیاد اینور اونور میری (مثلا دانشجویی) لپ تاپ بخر ولی خوبشو بخر، پولت رو حروم نکن.

خوب بابابزرگم در اومد این همه نوشتم!
    موفق باشی.

6. 5 کاربر از hrhgroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از پاسوختون
    پس یعنی اگه تو برق باشه و 24 باشه هیچ مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟ نمی سوزه؟؟؟؟؟
    من pc رو پارسال ارتقاع دادم و lcd توپ هم گرفتم LG w1952s لپ تاپ رو بنا به دلایلی می خوام
    راستی با لپتاپ می شه تلویزیون دید؟؟؟؟؟ باید کارت tv وصل کرد چطوری؟؟؟؟؟
    --------------
    ؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by starn; 06-12-2008 at 12:44.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینم ی عکس که توی .عضی از مشخصات لپ تاپ ها o/s رو می نویسن dos یعنی چی؟؟؟؟

-----------
    راستی CACHE چی لپ تاپ ؟؟؟؟ معنیش که می شه ذخیرهگاه اینجا یعنی چی مثلا مال یکی 1mb مال یکی 6mb
    Last edited by starn; 06-12-2008 at 15:45.

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم یعنی سیستم عامل روشون نیست و هر سیستم عاملی رو میتونی روش نصب کنی.ولی باید درایور های مخصوص هر سیستم عامل رو بگیری

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

دوست عزیز لپ تاپ هیچ مشکلی با تعویض ویندوز - استفاده از adsl یا wifi نداره

به نظر من کسی که بیشتر کارارش رو در مکانی ثابت انجام میده pc جمع بکنه خیلی بهتر هست .

لپ تاپ میتونه جای pc رو بگیره ولی با قیمت 2 برابر با کانفیگ های یکسان .

با 1.000.000 شما به مراتب یه pc بهتر میتونی داشته باشی و اگه همون رو در لپ تاپ بخوای دست کم باید 1.800.000 بدی .

و اما dos :

معمولا بعضی از مدل ها بدون ویندوز و با dos ارائه میشن تا قیمت نهایی محصول پایین بیاد و بعد خود کاربر میتونه اون رو به راحتی نصب بکنه .

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    اتفاقا من هم همين سوالات رو داشتم كه اين دوستمون پرسيدن ولي من فعلا قصد خريد ندارم . منظور از اينكه مينويسه dos يعني چي ؟ من كه ملتفت نشدم . يعني شدم نه كه نشدم ولي با يه حرف ديگه تناقض داره . اينه كه مثلا ميگن ويندوز اورجينالش مثلا Xp هست منظور از اين حرف ها چيه . اگه ميشه اينو واسه من هم بازش كنيد . ممنون

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    اتفاقا من هم همين سوالات رو داشتم كه اين دوستمون پرسيدن ولي من فعلا قصد خريد ندارم . منظور از اينكه مينويسه dos يعني چي ؟ من كه ملتفت نشدم . يعني شدم نه كه نشدم ولي با يه حرف ديگه تناقض داره . اينه كه مثلا ميگن ويندوز اورجينالش مثلا xp هست منظور از اين حرف ها چيه . اگه ميشه اينو واسه من هم بازش كنيد . ممنون
    از این ساده تر نمیشه.یعنی هیچ سیستم عاملی روی لبتاب نیست و میتونید هر سیستم عاملی که خواستی نصب کنی.در مورد ویندوز اورجینال یعنی خوده کارخونه روی لبتاب ویندوز کامل رو نصب میکنه(همه درایور ها نصب شده و ویندوز اورجینال است)

13. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    اتفاقا من هم همين سوالات رو داشتم كه اين دوستمون پرسيدن ولي من فعلا قصد خريد ندارم . منظور از اينكه مينويسه dos يعني چي ؟ من كه ملتفت نشدم . يعني شدم نه كه نشدم ولي با يه حرف ديگه تناقض داره . اينه كه مثلا ميگن ويندوز اورجينالش مثلا xp هست منظور از اين حرف ها چيه . اگه ميشه اينو واسه من هم بازش كنيد . ممنون
    تو اکثر کشورای خارجی ویندوز ها واقعا گرون هستند. برای همین مهمه که لپ تاپی که می خرن ویندوز داره روش یا اینکه باید جدا برن کلی پول ویندوز بدن. وقتی روی لپ تاپی سیستم عاملش داس هست یعنی ویندوز نداره و باید جداگانه ویندوز گرفت و نصب کرد.
    اگر لپتاپی که میگیرین dos روشه، باید ویندوز و درایورهاشو خودتون نصب کنید. البته ویندوزی که رو خود لپتاپ هست اورجیناله .

15. این کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •