.....................................
.....................................
Last edited by as3f3h; 11-06-2011 at 12:53.
سلام!
درس خوندن توی کتابخونه به نظر من اصلا مناسب نیست.چون آدم حواسش پرت میشه(اولا) و دوم این که بعضی وقتا باید یه کارایی بکنه در حین درس خوندن که توی کتابخونه نمی شه کرد.مثلا یه وقت میخواد احساساتش رو تخلیه کنه مثلا فریاد بکشه سر خودش.خودکارشو بکوبه توی دیوار و ... !.ضمن این که من شخصا دروس رو با صدای بلند میخونم پس کتابخونه برام مناسب نیست.
با تشکر-تاپیک جالبیه
من خودم از اونائی هستم که اصلا نمی تونم تو کتابخونه بشینم چه برسه به اینکه درس هم بخونم !
خسته میشم زود ولی نمی دونم چرا
تو خونه آدم راحتتره
یکی از دوستای من همیشه تو کتابخونه بود صبح تا شب !
آخرشم خوب نتیجه گرفت ! رتبه اش شد 25 !
ولی فک نمی کنم زیاد ربطی داشته باشه به اینکه کجا داری درس میخونی...
هدف اگه خوندن باشه فرقی نداره کجا بخونی اما به نظر من بهترین مکان خونه خود ادمه چون هم راحتی هم که چیز تکراری برای حواس پرتی وجود نداره!البته من جز خونه هیچ مطالعه سالم نداشتم به همین دلیل نظرم اینه در هر حال موفق باشی و واقعا بخون چون یکی اگه بخواد بخونه فکر نکنم مکان دغدغه مهمی باشه!
کتابخانه ...
من قبلا مشهد بودم و به کتابخانه ی استان قدس رفتم خیلی شلوغ بود ولی خیلی دلم میخواد دوباره برم تو بخش کتاب های تاریخی بشینم که کسی نیست ! مخصوصا بین قفسه ها که وای چه ارامشی داره !
کتابخونه جای ارامیه ! به نظر من بهتره تنها برید جون اگه همراتون فردی باشه به جای درس خوندن حرف میزنید !
سلام دوستان ممنون كه نظر دادين
من خودم از اون جور بچه هايي هستم كه از درس خوندن تو كتابخونه بيشتر لذت ميبرم ولي متاسفانه محيط مناسب نيست يه دفعه ميبيني يكي اومده روبروت مشغول (معذرت ميخوام از همه كه دارن اين متنو ميخونن)ابرو گرفتنو و آرايشه يا داره غذا ميخوره و با دوستش حرف ميزنه براي نبود اين مسايل تو كتابخونه چه پيشنهاد ي داريد؟
و آيا در كتابخونه هاي شهر تهران هم وضع به همين منوال ميگذره؟
ممنون![]()
منم مثل بقيه دوستان مطالعه تو خونه رو ترجيح ميدم . چون درجه آزاديت تو خونه بيشتر و تمرکزت هم بيشتر ميشه .
درس خوندن تو پارک هم فايده اي نداره !
سلام!
شخصا خواهش می کنم!سلام دوستان ممنون كه نظر دادين
با توجه به جنسیتم همچین موردی رو مشاهده نکردم!البته بعضی کتابخونه ها هم مختلطه که دیگه واااااااااای.کار از آرایش و این حرفا گذشته...يه دفعه ميبيني يكي اومده روبروت مشغول (معذرت ميخوام از همه كه دارن اين متنو ميخونن)ابرو گرفتنو و آرايشه
بله.مشاهده شده.به خصوص دومی.تازه بعضی جاها فریاد هم میکشن و با هم سر یه مساله دعوا میکنن!(به خصوص دانشجوها)يا داره غذا ميخوره و با دوستش حرف ميزنه
بدی کتابخونه ها اینه که بیشتر افراد حاضر در اونها،برای کتاب خوندن به اونجا نمی یان.همونطور که شما هم اشاره کردید.
یه مقداری فرهنگ لازمه که دریغ............... .باید بسازیم دیگه.مث چیزای دیگه که این قدر خوب فرهنگ سازی شده!براي نبود اين مسايل تو كتابخونه چه پيشنهاد ي داريد؟
یکی از دوستای دانشگاهم که تهرانی بود از وضعیت کتابخونه های اونجا تعریف می کرد که متاسفانه نمی تونم بازگو کنم.به خاطر همین موضوع،فرجه ی امتحاناتو میموند اصفهان!و آيا در كتابخونه هاي شهر تهران هم وضع به همين منوال ميگذره؟
با تشکر!
بستگی داره. یه نفر به صدا حساسیت داره یکی نه. ولی اگه خونه ساکت باشه دیگه چه احتیاجی به کتابخونه است
کتابخونه بهترین مکان برای درس خوندن هست .
چون حداقل 2 نفر می بینی دارن خرخونی می کنند ناخود اگاه تلاش بیشتری برای درس خوندن می کنی .
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)