تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: ظاهرا كسي بلد نيست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض ظاهرا كسي بلد نيست

ظاهرا كسي چيزي بلد نيست در باره حل مشكلي كه قبلا در مورد رايتر ريكوه نوشته بودم
    جالبه كه اون اول يكي از اين مدير ها بود ... يه چيزي از خودش گفت و بعد كه جوابش را دادم و فهميد كه جوابش مشكلي راحل نمكنه ديگه سرو كله اش پيدا نشد.
    لطفا اگر كسي را در اين سايت يا جاي ديگه مي شناسيد بفرمائيد كه باز ايشان كمك بخواهم.

البته شرح مفصل را در باره رايتر mp7520A از ريكوه در پستهاي قبلي گفته ام. ولي خلاصه اش:
    1) چه جوري مي شود رايتري را كه نمي توان از طريق مادربرد ارتباط باهاش بر قرار كرد فريم ورش را تغيير داد
    ممنون

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اينجا کسی ادعای تخصص نداشته هيچ وقت
    جمع شديم دور هم تا از اطلاعات هم استفاده کنيم
    اون مدير هم انگار بدهکار شده به شما که سعی کرده جوابتنو بده ؟ و حالا از ترسش سر و کلش پيدا نميشه

من بلد نيستم وگرنه حتماً پاسخ شنما رو ميدادم
    Last edited by Babak; 13-01-2006 at 16:18.

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    بابك جان ممنون از توضيح به جاي شما
    دوست عزيز وقتي شما نميتوني از طريق مادربرد رايترو روشن كني فكر نميكنم راهي براي كاربراي خونگي وجود داشته باشه . چون فرم ور اين بردها قابليت جدا شدن ندارن كه حتي روي دستگاه هاي ريدر بذاري و روش چيزي بنويسي !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض تشكر ساقي

سلام ساقي
    با تشكر از پاسختان. بهر حال فكر مي كنم ديگه نيازي به تلاش خودم نيست كه كاري كنم چون من يك كارير خانگي هستم كه از سخت افزار هم چيزي بلد نيستم. ولي اگه امكان داره يه جائي را معرفي كنيد كه بتوانند اين مشكل را حل كنند. بهر حال كاري كه انجام شده توسط نرم افزار بوده پس بايد راهي داشته باشد.

در ضمن ساقي براي يكي از دوستان قرار شده يك سيتم در رنج 700 تومان تهيه كنم اگر امكان دارد راهنماي كنيد و حتي اگر يه جاي مطمئني را هم سزاغ داريد كه هم جنس خوب وهم قيمت خوب و هم با انصاف باشند معرفي كنيد
    در ضمن اگر هم به آدرس ايميل ام پاسخ دهيد(در صورت صلاح) ممنون مي شوم.
    آخه تازه گي ها هر كي را كه ميبينم سيستم خريده پدرش درامده ماربرد هاي گيگا معيوب و البارتون خراب ماتريكس با كارت صوتي خراب و دي اف آي مشكل دار..... خلاصه خيلي مي ترسم كه با خريد سيستم هر روز يا با فروشنده دعوا داشته باشيم يا بدون كامپيوتر و ماربرد در گارانتي و هزينه هاي پي آپي آپي....

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •