تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: نقد بازي زيباي Quake 4

پروفشنال Atman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

14 نقد بازي زيباي Quake 4

را بدون شك مي توان يكي از بنياني ترين و بهترين بازي هاي اكشن دانست بازي كه مقدمه اي شد براي بازي هاي اكشن نسل بعد. يك اكشن خالص است فقط بكشيد چون اين بازي جنگي است ديگر خبري از معماهاي پيچيده و داستان هاي بلند نيست و تنها تعيين كننده ي بازي اسلحه ي شماست...با اين حال....بازي ادامه ي ماجراي quake 2 است و شما در نقش سرجوخه كين به همراه گروه راينو به سياره استروگ ها حمله ميكنيد واصل ماجرا هنگامي آغاز مي شود كه........................................شما توسط دشمن اسير شده و تبديل به يكي از آن ها مي شود و در آخرين مرحله ي اين تبديل كه ذهنتان دستكاري ميشود نجات مي يابيد....... مرحله اي كه شمت در آن به يكي از موجودات تبديل مي شويد در تاريخ بازهاي كامپيوتري بي سابقه است دستها و پاهايتان بسنه شده مرحله به مرحله اعضاي بدنتان را از بين مي برند و وسيله اي جديد را جايگزين آن مي كنند و شما همچنان فرياد مي زنيد و درد تمام وجودتان را مي گيرد.............موتور گرافيكي بازي نسخه ي كامل تر موتوري است كه در domm 3 به كار گرفته شده بود. و قسمت چند نفره همچنان زيبا و بي نظير است و من در اين لحظه به شما مي گويم كه اگر پشت كامپيوتر نشتيد تا را بازي كنيد تا پايان بازي كامپيوتر را ول نخواهيد كرد!

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

اگه مثل دووم 3 طولانی وکسل کننده باشه فایده نداره !

روند بازی چطوره؟؟ این مهمه!!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Morteza3SN
    اگه مثل دووم 3 طولانی وکسل کننده باشه فایده نداره !

روند بازی چطوره؟؟ این مهمه!!
    من كه به يه هفته تمومش كردم ! واقعا زيبا بودد روند بازي هم جالب بود در كل من كه پسنديدم ! هم از نظر اسلحه هم اينكه در بعضي جاها با يارانت ميري جولو . زيادم مثل دووم نيست فقط حدود 54 مرحله اگر اشتباه نكنم ! اون قسمتهايي هم كه بدنتو تكه تكه مي كنند كمي خشن اما در كل جالبه ! اين قسمت و بچه ها نبينند ! من به كواك 17 ميدم از 20 !!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

تاثير بدي روي روان داره.
    به نظر من براي افراد زير 20 سال مناسب نيست.
    محيطش يه كم زيادي تاريك بود.
    منو كه خيلي عصبي كرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NFSMW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بازي قشنگي هست ولي وقتي تك ميشي ديگه بازي تكراري ميشه

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    منو مجبور کردم سوالمو اینجا مطرح کنم.

من میخوام به بازی quake 4 در حالت multiplayer چند تا bot اضافه کنم
    توی اینترنت گشتم و چند تا mod پیدا کردم مثلا sabot یا omnibot یا oak ولی همشون با ورژن 1.2 یا بالاتر بازی سازگارند.من خودم ورژن 1.0 دارم و patch های این بازی که بشه بازی رو به 1.2 یا .14 آپدیت کرد همگی بالای 120 mb هستند.منم که اینترنت dial-up دارم.
    کسی میتونه کمکم کنه؟

درضمن این بازی از doom3 خیلی بهتر بود با اینکه موتورش دقیقا همونه!
    اون تیکه ای که تیکه تیکت میکنن واقعا جزو تاثیر گذار ترین قسمت هاش بود...من که همچین کف بر شدم.

داره خودمونی میشه reza_badii's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی screenshot نداره بذاره!
    ببینیم دانلود کنیم یا نکنیم!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان این بازی خیلی قشنگ هست . فقط من توصیه میکنم افراد زیر 18 سال بازی نکنند . فقط در صورتی که اعصاب درست و حسابی داشته باشند ! در مورد بازی باید بگم که گرافیک بازی عالی کار شده . یعنی طوری هست که بعضی شرکت های سازنده بازی موتور گرافیکی این بازی رو میخرند . در مورد داستان هم متاسفانه داستان تکراری هست . یه سری موجودات فضایی به انسان های ساکن در کره ی مریخ حمله میکنند . در مورد گیم پلی خیلی عالی کار شده . دست شما خیلی راحت روی کیبورد میتونه بازی کنه . در مورد خود بازی باید بگم اسلحه های متنوع و دشمن های سخت و مراحل متنوع بازی رو خیلی جذاب کرده . مثلا در یک مرحله باید سوار بر تانک یک سری مهمات جا به جا کنید . در یه قسمت به مین های دشمن ها میرسید که یکی از افراد شما میره خنثا کنه و شما باید از اون محافظت کنید . دیگه فکر نکنم مطلبی مونده باشه . هر سئوالی هست من در خدمتم .
    Reza عزیز شما اگه سیستم تقریبا خوبی داری و حوصله مکان های ترسناک و دشمن های سرسخت رو داری دانلود کن و کیف کن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elrond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا من تو 13 سالگي اين بازي رو با سخترين درجه بازي كردم هيچ مشكل روانيم ندارم اعصابم هم خورد نشد.

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

با این تفاسیر بازیه قشنگیه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •