تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: به هم خوردن تصویر و خاموش شدن مانیتور در dell xps 1330

داره خودمونی میشه parhamsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ما بین دوربین های مداربسته

پيش فرض به هم خوردن تصویر و خاموش شدن مانیتور در dell xps 1330

[B]سلام دوستان من به یک مشکل عجیب و جالب بر خوردم و بعد این مساله بر طرف شد
    دیشب وقتی دستگاه رو روشن کردم وقتی بالا اومد صفحه چند رنگ شد و ویندوز اون پائین (توی tool tip)پیغام داد که گرافیکون درست عمل نمیکنه و شناخته نمیشه به تنظیمات گرافیک هم رفتم گرافیک رو نشناخته بود (توی Safe mode) رنگ ها قاطی شدند و کم کم ماوس گیر کرد و مانیتور خاموش شد (سیستم روشن بود) با Safe mode بالا اومدم چند باری اینسوری شد ولی مانیتور خاموش نشد دفعه ی آخر ویندوز start up ش رو اصلاح کرد و باطری رو درآوردم و از بایوس load Defults هم کردم ( با اینکه ربطی نداره !!!!) خلاصه بعد درست شد امروزم بایوس A14 رو گرفتم و 2 تا آپدیت جدید آخری ویندوز رو هم نصب کردم فعلا مشکلی نیست میشه بفرمائید علت چی بوده ؟ البته یه آپدیت غیر ضروری هم ویندوز پشنهاد کرد و اون هم درایور کارت گرافیک بود من هم نصب کردم ....

ممنونم : پرهام
    Last edited by parhamsoft; 04-12-2008 at 14:09. دليل: اصلاح کلمه 1130 به 1330

2. این کاربر از parhamsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من توی HP مشکل اینطوری ندیدم ... اشکال از سیستم عامل هست چون توی صفحه boot اینطوری نمیشد ... درسته ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ممنونم از رسیدگیتون

متاسفانه نه !! توی بوت هم این مشکل هست البته تو loading ویندوز اینطوری نمیشه یا همون که روشن می کنی و تو صفحه آرم DELL و یا بعد از ورود به ویندوز.متاسفانه مشکل همچنان هست من فکر کردم درست شده ... از هر 5 الی 10 بار بالا اومدن اینطوری میشه. خواهشمند هستم کمک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

F12 رو بزن و وارد بوت منو بشو ... گزینه آخر hardware diagnostic رو بزن و تست کاملی بگیر

احتمالا مشکل از کارت گرافیک باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت

پيش فرض سلام و عرض تشکر بابت پاسخگوئی

سلام متشکرم از جواب سریع و صریحتون
    البته من تست گرفتم اط قطعات و تست نیز از کارت گرافیک ایراد گرفت توی سایت DELL رفتم و از قسمت step by step تونستم این رو انجام بدم و درایور گرافیک رو uninstall کنم و دوباره نصب کنم (طبق پیشنهاد سایت) فعلا درست شده. اگر خواستم دستگاه رو بفروشم با توجه به اینکه حدود 1700 خریدم چند بفروشم خوبه و هم رده این دستگاه چی هست ؟ ترجیحا 13 یا 12 اینج میخام. مشخصات دستگاه هم این هست
    t9300 6MB
    3 GB Ram
    250 HDD
    8400m GS Nvidia

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

الان حدود 1.200 در صورت داشتن گارانتی قیمت داره (دست دوم در حد نو) برای آشنا

بازار حدود 1.100 ازت می خره

برای ادامه بحث و مشاوره خرید و فروش در بخش خودش مطرح کنید

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

[b]سلام دوستان من به یک مشکل عجیب و جالب بر خوردم و بعد این مساله بر طرف شد
    دیشب وقتی دستگاه رو روشن کردم وقتی بالا اومد صفحه چند رنگ شد و ویندوز اون پائین (توی tool tip)پیغام داد که گرافیکون درست عمل نمیکنه و شناخته نمیشه به تنظیمات گرافیک هم رفتم گرافیک رو نشناخته بود (توی safe mode) رنگ ها قاطی شدند و کم کم ماوس گیر کرد و مانیتور خاموش شد (سیستم روشن بود) با safe mode بالا اومدم چند باری اینسوری شد ولی مانیتور خاموش نشد دفعه ی آخر ویندوز start up ش رو اصلاح کرد و باطری رو درآوردم و از بایوس load defults هم کردم ( با اینکه ربطی نداره !!!!) خلاصه بعد درست شد امروزم بایوس a14 رو گرفتم و 2 تا آپدیت جدید آخری ویندوز رو هم نصب کردم فعلا مشکلی نیست میشه بفرمائید علت چی بوده ؟ البته یه آپدیت غیر ضروری هم ویندوز پشنهاد کرد و اون هم درایور کارت گرافیک بود من هم نصب کردم ....

خوب این مشکل رو من 4و 5 ماه پیش داشتم و که بعد از بارها نصب مجدد گرافیک و سیستم عامل مشکل حل نشد که در فکر راه حل بودم که دیگه سیستم بالا نیومد و بردم گارنتی و فرستادن دبی که بعدا" معلوم شد مشکل سخت افزاری بوده و خوشبختانه مشکل حل شد و عوض کردن و الان هم هیچ گونه مشکلی ندارم . فکر میکنم باید ببری گارانتی تا مشکل حاد نشده و گارانتیت تموم نشده
    با تشکر

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خدمت عزيزان عرض كنم من 4 بار اينطور شده و هر بار فرستادم تهران تا تعمير و حتي تعويض كردن اما باز اين مشكل رو داشت مسئول فني شركت به من گفت كلا سيستمهاي 1330 ين مشكل رو دارن و نميشه كاريش كرد!!!!

داره خودمونی میشه sadia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واقعا" درست بشو نیست؟ من 2 سال از گارانتیم مونده. 1.5 هم پول دادم. کسی جواب مطمئنی نداره؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

[B]سلام دوستان من به یک مشکل عجیب و جالب بر خوردم و بعد این مساله بر طرف شد
    دیشب وقتی دستگاه رو روشن کردم وقتی بالا اومد صفحه چند رنگ شد و ویندوز اون پائین (توی tool tip)پیغام داد که گرافیکون درست عمل نمیکنه و شناخته نمیشه به تنظیمات گرافیک هم رفتم گرافیک رو نشناخته بود (توی Safe mode) رنگ ها قاطی شدند و کم کم ماوس گیر کرد و مانیتور خاموش شد (سیستم روشن بود) با Safe mode بالا اومدم چند باری اینسوری شد ولی مانیتور خاموش نشد دفعه ی آخر ویندوز start up ش رو اصلاح کرد و باطری رو درآوردم و از بایوس load Defults هم کردم ( با اینکه ربطی نداره !!!!) خلاصه بعد درست شد امروزم بایوس A14 رو گرفتم و 2 تا آپدیت جدید آخری ویندوز رو هم نصب کردم فعلا مشکلی نیست میشه بفرمائید علت چی بوده ؟ البته یه آپدیت غیر ضروری هم ویندوز پشنهاد کرد و اون هم درایور کارت گرافیک بود من هم نصب کردم ....

لپ تاپ من هم XPS1330 هست و تابستون همین مشکل واسم پیش اومد . گرافیک سوخت و بردم گارانتی برام تعویض کردن . گرافیک XPS1330 این مشکل سخت افزاری رو داره .شرکت دل برای مشتریاش تعویض رایگان گذاشته . یعنی XPS1330 رو میبری یه مدل دیگه با همین رده قیمت برمی داری.اما ما رو ساپورت نمیکنه

12. این کاربر از shadli_m7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •