سلام ، من اوندفعه توی اخبار دیدم که میگفتش هدفون برای گوش ضرر داره
حالا سوال :
اگه صداش کم هم باشه بازم ضرر داره ؟![]()
اره بابا ! هدفونو عشقه ...
از هرچی ازین چیزاست متنفرم !
سلام ، من اوندفعه توی اخبار دیدم که میگفتش هدفون برای گوش ضرر داره
حالا سوال :
اگه صداش کم هم باشه بازم ضرر داره ؟![]()
ما 100 جور هدفون داريم كه هركدوم 1 اثري روي گوش ميذاره.
میشه هر 100 تا رو توضیح بدی ؟!!
خب مثلا از کجا بفهمم هدفون من جز کدوم نوع هستش ؟
آره !اگه صداش کم هم باشه بازم ضرر داره ؟![]()
من خودم بارها شده اسپیکرو روشن کردم و از اسپیکر صدای آهنگ میومد ، ولی هدفونو هم گذاشته بودم و از میکروفونش استفاده می کردم ، ولی نمی دونم چرا گوشم درد می گرفت
در حالی که وقتی فقط اسپیکر روشن بود و حتی صدا تا آخر بود این مشکل پیش نمی اومد
احتمالا یه سری امواج مضر ازش منتشر میشه که اینجوریه
اخه هر موقع من با هدفون اهنگ گوش میدم 40 دقیقه بعد خیلی مخم خسته میشه
چیز علمیی در این مورد نیستش ؟![]()
استدلالی برای این موضوع دارم :
اسپیکر ها و تمامی بلند گو ها برای پخش صدا از آهن رباهایی استفاده میکنند !
همانطور که میدونید آهن ربا میدان مغاطیسی ایجاد میکنه و این روی مغز اثر میذاره !
آخه هدفون داریم تا هدفون... متاسفانه الان تو بازار ایران پر شده از هدفون های ارزون و آشغال چینی که حتی اسمشونم تو هیچ کوره دهاتی تو اینترنت نمیتونی پیدا کنی... حتی معروفاشونم اندازه پهن ارزش ندارن... که بازم متاسفانه شرکتای ایرانی هم وارد این عرصه شدن و دارن همون راه های چینیا رو دنبال میکنن و هدفون های ارزون میریزن تو بازار که تو ساختشون فقط به زیبایی و براق بودن و کلا ظواهر دقت میشه تا مشتری رو بکشونن به سمت خودشون و یه جنسی که سازنده حتی یه ثانیه هم بهش به دید علمی و سلامت مصرف کننده نگاه نکرده رو بکنن تو پاچه ش..............
شما برید هدفون های با کیفیت شرکتایی مثل Creative و Philips رو بخرید و مطمئن باشید هیچ وقت در هنگام استفاده از هدفونتون چیزی جز زیبایی و کیفیت آهنگ رو احساس نمیکنید... (مخصوصا هدفون های حرفه ای رو گوشی و تو گوشی این دو شرکت نظیر ندارن)
شما وقتی از هدفونی استفاده کنید که میدونید سازنده ش در موقع ساختش به شما و سلامتتون فکر کرده دیگه نگران مضراتش نیستید...
در کل یه نصیحت دوستانه اینکه هیچ وقت صدای هدفون های تو گوشی رو به یک چهارم پایانی نرسونید (به حداکثر dB نرسید)... یعنی وقتی دارید صدا رو زیاد میکنید حجم صدا رو به 4 قسمت تقسیم کنید و یک چهارم بالاییش رو حذف کنید و هیچ وقت به اون حد نرسید تا سالم بمونید... برای یک چهارم حد بالای حجم صدا فقط هدفون های با کیفیت روی گوشی رو در نظر بگیرید... (در کل کار خوبی نیست و اصلا پیشنهاد نمیشه...)
هر دوی شما مشکلتون از همون چیزایی که در بالا بهشون اشاره کردم نشات میگیره...
متاسفانه خود منم تا همین یه سال پیش از هدفون های چینی و ایرانی و... استفاده میکردم که دقیقا مشکل هر دوی شما رو داشتم و بعد از چند ساعت بدنه ی گوشم درد زیادی میگرفت و مشکل سردرد هم داشتم...
ولی از یه سال پیش که از دوران جاهلیت اومدم بیرون رفتم سراغ هدفون های برندهای درست حسابی، دیگه حتی یه بارم نشده که گوشم درد بگیره یا سرم درد بگیره یا اعصابم خورد بشه که علت اینم همین بالا به سمع و نظرتون رسوندم... الان یه ساله که از گوش دادن به آهنگ لذت میبرم و دیگه گوش دادن به آهنگ برام یه لذت کوتاه مدت و بعد درد نیست بلکه یه لذت واقعیه چون کیفیت و صدای واقعی آهنگ رو حس میکنم......
بنده حقیر به عنوان یه کاربر که تا حالا بیش از 50 نوع و مدل مختلف هدفون رو امتحان کردم فقط یه نصیحت براتون دارم و اون اینه که به سلامت گوش هاتون اهمیت بدید و هیچ وقت هدفون های شرکت های چینی (و بعضی از ایرانیا) رو خریداری و استفاده طولانی مدت نکنید... یکمی خرج بیشتر پای هدفون میتونه هم تو لذتتون از آهنگ تاثیر داشته باشه و هم روی سلامتتون در طولانی مدت......
خود منم در حال حاضر از هدفون Philips SHP2000 استفاده میکنم که هم قیمتش خوبه و هم کیفیتش عالیه و طراحی بسیار خوبی داره که هیچ وقت گوشتون رو خسته نمیکنه... فقط 18000 تومن با گارانتی یک ساله نمادین گستر آریا........... یه نکته جالب در موردشم اینه که تمام گوشتون رو میپوشونه و خیلی توش گوشتون راحته و همچنین صدای فراگیری داره...
همچنین Creative هم هدفون های عالی ای در محدوده قیمتی 20000 تومن داره که به همه تون پیشنهاد میکنم به جای اینکه 15000 تومن بدید یه هدفون چینی بخرید یکم بیشتر خرج کنید تا بهتر و بیشتر لذت ببرید..............................![]()
Last edited by Cleeev; 04-12-2008 at 00:41.
دوست عزیز
حتی بهترین هدفون های دنیا هم نباید برای طولانی مدت استفاده بشه
درسته که هدفون خوب ضرر کمتری داره اما در کل خیلی مضره
حتی صدای بلند اسپیکر هم گوش رو در دراز مدت اذیت میکنه حالا دیگه هدفون و هدست که جای خودشون رو دارند.
هدفون گوش درد مياره پس به درد نميخوره
چون موج الکترومغناتیس از طریق هدفون وارد بدن و گوش میشه پس برا سلامتی بدن ضرر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)