سلام
دوستان این لینک رو ببینید
در ie ببینید 6 یا 7
بعضی وقت ها مشکل داره و بعضی وقت ها درستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلافم کرده
ستون ها به کناره ها میرن !!!
ممنون میشم کمکم کنید
اشکال از کجاست ؟
ممنون
سلام
دوستان این لینک رو ببینید
در ie ببینید 6 یا 7
بعضی وقت ها مشکل داره و بعضی وقت ها درستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلافم کرده
ستون ها به کناره ها میرن !!!
ممنون میشم کمکم کنید
اشکال از کجاست ؟
ممنون
یه فایل استایل مخصوص IE اضافه کن و یه padding-left بده تا بیاد این ورتر.
اینم کد برای اضافه کردن استایل:
<!--[if IE]><link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="css/ie.css" /><![endif]-->
اگه خود قالبو داری بذاری راحتتر میشه به نتیجه رسید.
دوست عزیز شما فایل css رو دیدی ؟
با ie چند ؟
جالب این که تو ie های مختلف قر میاد !!!
من با ie6 باز کردم. این قر اومدن هم طبیعیه، تو نسخههای بعدی ie پشتیبانی از css بیشتر شده و یه سری تغییرات رخ داده.
نه، کدهای شما رو ندیدم. ولی این باید مشکلو حل کنه! شما یه استایل مخصوص ie نسخهای که مشکل داره میسازی و عنصر مشکل دار رو یه سبک مخصوص بهش میدی. مثلاً فکر میکنم position عنصر والدش رو relative بده و خود اون رو absolute و در ناحیه صفر و صفر قرارش بده. حل میشه.
عزیز میتونی poasition رو کامل برام توضح بدی ؟
ممنون
توضیحات که زیاده! البته مقالههای زیادی (واقعاً زیاد) در این رابطه وجود داره. این سایته کلاً خوراکش همینه:سایت CSS-Tricks هم یه اسکرینکست زده در رابطه با همین. اگه اینترنت خوبی داری پیشنهاد میکنم ببین. یه مقاله جامع هم توی سایتش هست. سایتش مدتی قبل قیلترید. :(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایدهی کلی اینه که با css میشه موقعیت عناصر روی صفحه رو تعیین کرد. میشه یه عنصر رو توی مکان خاصی از صفحه قرار داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)