سلام
من خواستم اینطوری یه سیستم لاگین بسازم ولی نمیشه نمیدونم اشکالش چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه راهنماییم کنین سیستم لاگین بسازم ممنون میشم(با استفاده از کوکی)
![]()
سلام
من خواستم اینطوری یه سیستم لاگین بسازم ولی نمیشه نمیدونم اشکالش چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه راهنماییم کنین سیستم لاگین بسازم ممنون میشم(با استفاده از کوکی)
![]()
شما نحویه کار با کوکی رو می دونید ؟ اگر آره که خوب فکر نکنم مشکلی باشه ولی اگر نه ! یک جستجویی توی این انجمن انجام بده و نحویه استفاده از کوکی رو بخون و بعد خودت امتحان کن اگر باز مشکلی بود بگو.
ولی در حالت کلی برای ساخت سیستم لاکین شما اول نام کاربری و پسورد رو دریافت می کنید و بعد در بانک جستجو می کنید اگر درست بود یک کوکی یا سیشن ایجاد می کنید و اطلاعاتی رو توش می نویسید ( پسورد رو توش ننویسی ها ) و بعد رد ابتدای صفحه ها اول بررسی می کنی ببینی که کوکی مورد نظر هست یا نه اگر هست اطلاعاتش درست است یا نه اگر درست بود اجازه ورود به صفحه رو می دید در غیره این صورت کاربر رو به صفحه دیگه ای انتقال می دهید
میدونم فقط مشکل این کد رو نمیدونستم ولی فعمیدم
ممنون
خوب برای اینکه دیگه تاپیک نزنم سوال بعدیم رو هم اینجا میپرسم
من تو یه textarea یه چیزی مینویسم مثل زیر:
aaa
bbb
ccc
بعد که تو mysql سیو میکنم و تو یه صفحه نشونش میدم میشه اینطوری:
aaa bbb ccc
یعنی همش میاد تو یه خط چیکار کنم؟
سلام.
از nl2br استفاده کنید.
پ.و: دوست عزیز قبل از پرسیدن سوالتون سعی کنید اول جستجو کنید چون زودتر به جوابتون می رسید، همین سوال شما تا حالا چندین بار پرسیده و جواب داده شده.
پیشاپیش از همکاریتون ممنون.
ممنون از راهنمایی
خوب من چی رو جستجو کنم؟ کل سوالمو که نمیشه غیر از اون هم چیزی به فکرم نمیرسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)