تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: يه قفل اعصاب خورد کن

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

7 يه قفل اعصاب خورد کن

سلام دوستان سريع ميرم سر اصل مطلب راستش ما يه فيلم vcd براي يکي از شرکتا که الان اسمش يادم نمياد از يکي از دوستان گرفتم و با کلون سي دي يه ايميج ازش زدم و بعد با برنامه ايزو باستر وقتي که ميخواستم بصورت نرمال اکسترکت کنم پيغام بد سکتور ميداد که اومدم از راه استخراج داده هاي خام فايل مربوطه رو استخراج کردم حالا ميخوام بعضي از قسمتاي فيلم رو cut کنم که با vcd cuter و چندتا برنامه spiliter وقتي ميخوام cut کنم ميبنم که فريم ها جاهاشون ثابت نيست و همش تغيير ميکنن و نميتونم بصورت ثابت عمليات برش رو انجام بدم گفتم شايد با تغيير فرمت درس بشه ولي بازم فايده اي نداشت حالا شما چي پيشنهاد ميکنيد .

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه كه شما موفق شدي فيلم ها رو با ايزو باستر استخراج كني پس مشكلت با قفل حل شده و ديگه سئوالت مربوط به اين انجمن نميشه

براي حل مابقي مشكل بهتره يه سر به انجمن در خواست نرم افزار بزني تا يه video convertorمناسب و يا ويرايشگر قوي براي اديت فيلم بهت معرفي كنند اما با اين حال دو پيشنهاد دارم
    1- در صورتي كه كارت كپچر قوي و قدرت مند داري به جاي استخراج فيلم ها سعي كن از روي فيلم ها مجددا فيلم برداري كني
    2- در غير اين صورت مي توني فيلم هاي استخراج شده را با برنامه قدرت مند ulead video ويرايش واديت كني

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزيز درسته که من فيلم هارو استخراج کردم ولي مطمئن هستم روي فايل يه قفلي از نوع بدکستور قرار داره که اجازه نميده که من راحت بتونم اديت کنم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فيلم ها هرگز حاوي هيچ چيزي من جمله بد سكتور نيستند
    مگر اينكه از فرمت اصلي خودشون به يك فرمت شبه ديتا تغيير داده بشوند در اين صورت ديگر حكم فيلم رو نخواهند داشت وتوسط دستگا هههاي ويدئيو. سي دي ساپورت نمي شوند وفقط با كامپيوتر قابل اجرا خواهند بود براي حل اين مشكل باز هم مي توانيد از روش هاي بالا استفاده كنيد
    ضمنا در صورتي كه تصور مي كنيد فيلم ها موقع استخراج با اصل آن متفاوت مي باشد امكان دارد با يك codec مخصوص كپچر و يا encode شده اند واحيانا با يك player مخصوص از روي سي دي اجرا مي شوند بنابراين codec را تشخيص و آنرا به داخل پوشه system 32 ويندوز خود كپي كنيد تا مجددا همانند سي دي اجراشوند

راه بعدي

در صورتي كه به پوشه فيلم ها دسترسي داريد توسط يك convertor مسير فيلم ها را از روي سي دي قبل از استخراج browse بدهيد و با ان برنامه به جاي استخراج فيلم ها را به يك فرمت قابل قبول همانند mpeg1 تبديل كنيد
    در اين صورت تمامي سيستم هاي پروتكشن و حفاظتي از بين مي روند
    Last edited by mahramasrar2; 02-12-2008 at 15:49.

داره خودمونی میشه negahefarda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این روشا رو برو نتیجه رو اعلام کن »: * از روی سی دی اول استخراج کن ... و بعد برو سراغ کات و...
    ** فیلم رو با ایزو باستر بکش بیرون با نرم 7و یا بهتر 8 مجددا ً یه سی دی جدید بساز و دوباره عملیات رو از سر بگیر ....
    ** 100% همون کپچر کردن و والسلام .......

موفق باشیبد .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوستان فکر کنم هنوز نتونستم مطلب رو برسونم من اميج مربوط به هر سي دي رو با ايزوباستر باز ميکنم وقتي که بصورت عادي بخوام استخراج کنم يعني روي فايل رايت کليک ميکنم و گزينه اول رو ميزنم در هنگام استخراج کردن پيغام ميده که فايل حاوي بدکستور هستش يعني يه جورايي فايل حافظت شده هستش ولي وقتي تو ايزو باستر روي فايل رايت کليک ميکنم و گزينه Extract RAW DATA رو انتخاب ميکنم فايل بدون هيچ پيغامي استخراج ميشه و خيلي راحت هم با مديا پلير باز ميشه و اصلا نياز به کدک خاصي نداره در ضمن فرمت فايل هم DAT هستش حالا مشکل اصلي اينجاست که وقتي ميخوام فايلي که استخراج کردم رو با vcdcutter يا برنامه هاي مشابه از movie maker و غيره عمليات برش رو انجام بدم وقتي timeline برنامه ها مثلا vcdcutter رو جلو عقب ميکنم ميبينم که فريم ها رندوم هستن و با هر بار جلو عقب کردن فيلم جاي فريم ها عوض ميشه و نميشه قسمت هاي مورد نظر رو درست انتخاب کرد حتي اومدم با برنامه هاي کانورتور به فرمت هاي ديگه مثل mpeg2 تبديل کردم و فيلم بصورت بي صدا کانورت ميشه خلاصه هر کاري به ذهنم رسيد انجام دادم حالا نميدونم چي کار کنم بايد روشو کم کنم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احتمالا پسوند فايلها dat نيست و به صورت تقلبي پسوند رو عوض كردند لطفا با يه برنامه چك كنيد تا ببينيد فرمت ها درست هستند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

مثلا با چه برنامه اي؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با برنامه هاي زيادي ميشه مثلا يكيشون برنامه ساخت دوست خوبمون sadegh-pm
    File Extention Identifier
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزيز فرمت فايل رو با برنامه اي که قرار داده بودي چک کردم فايل dat هستش

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •