سلام دوستان
حتما همه ی شما علی پیرهانی نابغه ایرانی رو میشناسید. اگه نمی شناسید این مصاحبه رو بخونید ( با فرمت PDF ) تا با او بیشتر آشنا شوید. کسی که بدون داشتن حتی یک ساعت استاد یا کلاس رفتن همه زبانها رو خودش یاد گرفته است.
این علی آقا شنبه 9 آذر ماه تو شبکه جهانی جام جم به عنوان مهمان حضور داشت. من او مصاحبه رو ضبط کردم و اینجا براتون میذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدف من از ارائه این مصاحبه تحریک شما برای فعالیت بیشتر در زمینه یادگیری زبان خارجه است ( حالا هر زبانی )
اینم لینک مصاحبه با حجم 68.6 مگابایت و حدودا نیم ساعت:
شاید خیلی از دوستان نتونن دانلود کنن اما ببخشید دیگه نمی شد بیشتر از این فشرده کنم چون کیفیت زیاد پایین می آمد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما نگران نباشید مطلب خیلی خاصی تو این مصاحبه گفته نشده ... این مصاحبه بیشتر تحریک کننده و تشویق کننده و مصمم کننده است.
از نکته های مهم در این مصاحبه این بود که
علی آقا 15 روش برای یادگیری زبان دوم به بعد ابداع کرده
هر کسی با توجه به خصوصیات اخلاقی یه روش به دردش میخوره
تو آموزش زیان نمی شه هیچ روشی رو رد یا کاملا قبول کرد ... هر روش بسته به طرف مقابل ممکنه مفید واقع بشه .. در واقع هیچ بایدی نیست هر کس ممکن است از راه مورد مناسب خودش زبان یاد بگیره
دوستان
ضبط - ادیت - تبدیل فرمت و آپلود این مصاحبه رو فقط بخاطر شما انجام دادم. حتی اگر فقط یک نفر رو تشویق به یادگیری زیان بکنه ...